Yankee Candle Woodland Road Trip (najaar 2021)

Geplaatst door

Gisteren liet ik de Yankee Candle adventskalender 2021 zien aan jullie. Vandaag deel ik de Yankee Candle Woodland Road Trip collectie voor najaar 2021. Deze collectie bevat 4 heerlijke herfstgeuren: Yankee Candle Autumn Sunset, Yankee Candle Farm Fresh Peach, Yankee Candle Woodland Road Trip en Yankee Candle Freshly Tapped Maple. In deze blogpost laat ik de eerste drie geurkaarsen zien. Kijk mee!

yankee candle woodland road trip

Yankee Candle Woodland Road Trip collectie – najaar 2021

Yankee Candle Woodland Road Trip zijn de najaarsgeuren voor 2021. De Yankee Candle najaarscollectie bevat 4 heerlijke geuren in prachtige warme kleuren: Autumn Sunset, Farm Fresh Peach, Woodland Road Trip en Freshly Tapped Maple. Deze geurkaarsen zijn alleen verkrijgbaar in de formaten medium en large. Een Yankee Candle medium jar geurkaars brandt minstens 90 uren en kost € 25,95. Een Yankee Candle large jar geurkaars brandt minimaal 150 uren en kost € 30,95. 

Ik bestelde Autumn Sunset, Farm Fresh Peach en Woodland Road Trip in medium jar. 

yankee candle autumn sunset

Yankee Candle Autumn Sunset

“Deze heerlijke herfstgeur brengt je naar het perfecte plekje om te genieten van het laatste momentje van een herfstige zonsondergang. Geniet van de geur van cederhout, sandelhout en een vleugje citrus.”

Topnoten: citroen en sinaasappel.
Hartnoten: cederhout, lavendel, heliotroop.
Basisnoten: amber en sandelhout.

* De topnoot is de eerste indruk van de geur, de hartnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

yankee candle farm fresh peach

Yankee Candle Farm Fresh Peach

“Deze heerlijke herfstgeur brengt je de frisse geur van perzik, abrikoos en vanille in je huis. Deze geuren zijn samen gesmolten op een basis van vanille en musk en het lijkt of je een delicatesse van de lokale boerderij proeft.”

Topnoten: groen blad, abrikoos, sinaasappel
Hartnoten: perzik en kersenbloesem
Basisnoten: musk, kersenbloesem en vanille

* De topnoot is de eerste indruk van de geur, de hartnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

yankee candle woodland road trip collection

Yankee Candle Woodland Road Trip

“Deze heerlijke herfstgeur brengt je een fijne trip door een kleurrijk herfstig landschap met de aanlokkelijke geur van jasmijn, spar, gras en een vleugje warme suède. Deze geur brengt ons dichter bij elkaar tijdens een heerlijke road trip.”

Topnoten: groene mandarijn, jasmijn, witte rozen
Hartnoten: douglas naalden, witte vetiver, klei, sage
Basisnoten: vanille bonen, suède, labdanum

* De topnoot is de eerste indruk van de geur, de hartnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

yankee candle woodland road trip collectie

Het zijn drie heerlijke geuren voor de herfst. Ik kan niet wachten om de geurkaarsen aan te steken en de geuren door de hele woonkamer te ruiken! Deze Yankee Candle najaarscollectie 2021 bevat nog een vierde geurkaars: Freshly Tapped Maple, die naar vers gebakken pannenkoeken ruikt. Deze geur sprak me niet zo aan, maar jou misschien wel! 

Ik heb de geurkaarsen besteld bij Geurvoorjehuis.nl, maar je kunt ze ook in andere webshops vinden waar ze Yankee Candle geurkaarsen verkopen. Gewoon even googelen en je krijgt direct een overzichtje.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. ik ben ook gek op de kaarsen van Yankee Candle. Denk dat die Freshly Tapped Maple helemaal mijn ding is 🙂

Reacties zijn gesloten.