Woodwick Indigo Suede & Smoked Walnut & Maple (+ WINACTIE)

Geplaatst door

Ik hou van geurkaarsen. Zeker in de herfst en winter kan ik hier heel erg van genieten. Speciaal voor het najaar heeft Woodwick twee nieuwe geurkaarsen uitgebracht: Woodwick Indigo Suede en Woodwick Smoked Walnut & Maple. In deze blogpost kan je alles lezen over deze heerlijke herfstgeuren. Onderaan het artikel deel ik ook een leuke winactie waarbij één van jullie een geurkaars naar keuze kan winnen!

woodwick kaarsen

Woodwick kaarsen Indigo Suede & Smoked Walnut & Maple

De Woodwick kaarsen zitten in mooie glazen met houten deksels. De kaarsen hebben typische houten lonten die voor een zacht knisperend openhaardgeluid zorgen. In de herfst en winter kan ik heel erg genieten van dit knisperende geluid, zeker als het buiten koud en donker is. Een geurkaars creëert sowieso al een gezellige sfeer, en het knisperende openhaardgeluid maakt het plaatje compleet!

woodwick fireside

Speciaal voor het najaar heeft Woodwick twee heerlijke geurkaarsen uitgebracht: Indigo Suede & Smoked Walnut & Maple. Beide herfstgeuren zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, van small tot large. Ik heb de Woodwick kaarsen in medium formaat besteld bij Bol.com. De medium kaarsen branden minstens 60 uren en kosten € 21,95 per stuk. 

woodwick indigo suede

Woodwick Indigo Suede 

Woodwick Indigo Suede is een verleidelijke combinatie van leer- en patchouli-geuren en brengt een fijne sfeer in je huis. Eerst maak je kennis met viooltjes in combinatie met leder en suede. Daarna merk je dat de geur een stevige basis van musk en patchouli heeft.

Topnoten: Leder, viool, geranium
Hartnoten: Cipres, suede
Basisnoten: Amber, muskus, patchouli

* Topnoot is de eerste indruk van de geur, hartnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

woodwick smoked walnut & maple

Woodwick Smoked Walnut & Maple

Woodwick Smoked Walnut & Maple is een heerlijke herfstgeur met uitersten. Zoet van esdoorn en vanille, gecombineerd met geroosterde kaneel en berk, zorgt dit voor een unieke combinatie. 

Topnoten: Gebrande suiker, geroosterde walnoot, geroosterde kaneel
Hartnoten: Esdoornhout, kastanje, wierook, berk
Basisnoten: Gerookte Vanille, patchouli, gouden amber, sandelhout, guaiac hout

* Topnoot is de eerste indruk van de geur, hartnoot is het hoofdlichaam van de geur en de basis is de uiteindelijke indruk.

woodwick kaars indigo suede

Winactie

Wil jij graag één van deze Woodwick kaarsen winnen? Dan heb ik leuk nieuws want één van mijn lezers kan een Woodwick kaars naar keuze winnen! Om deel te nemen, moet je het volgende doen:

Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres en laat weten welke geurkaars je graag zou winnen.
Ik zou het heel leuk vinden als je Vanessablogt.be volgt op Facebook of Bloglovin en de winactie een like geeft. Delen is ook lief!

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Deelnemen kan t.e.m. 30 september 2021. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via e-mail. Veel succes allemaal!

 

129 reacties

    1. Mmm walnut & maple lijkt me een heerlijke geur,dat zou leuk zijn om er een te winnen

  1. Heerlijk, wij krijgen nog vakantie, maar durven nog niet weg te gaan en wat is er dan fijner, dan in een heerlijk geurend huis te zijn.

    1. Woodwick Smoked Walnut & Maple vind ik echt klinken naar de herfst, winter en de kerst, lijkt mij een heel warme geur dus die zou ik heel graag willen winnen!!!

    1. Ik hou erg van geurkaarsen 😊😊, Woodwick Smoked Walnut & Maple lijk me een erg lekkere geur 🧡🧡 Groetjes Anneliese de Waal

  2. De Woodwick Smoked Walnut & Maple lijkt me heerlijk! Ik heb helemaal nog geen kaarsen in huis, dus hij zou er mooi bij passen.

  3. De herfst is mijn favoriet seizoen! heerlijk die geuren! Ik ben ontzettend benieuwd naar de geur van de Woodwick Indigo Suede en maak dan ook graag kans.

  4. Hoi Vanessa

    Naar mijn mening kun je nooit te veel geur kaarsen in huis hebben.
    Momenteel van typen zit ik in Noorwegen. Wat ruikt het hier naar dennenbomen sparren 🌲
    Zou heel graag die geur mee willen nemen.
    Maar om thuis nog na te genieten kies ik voor Woodwick indigo suède
    Geweldig lijkt me dit.
    Succes en eenfijne dag.

  5. Heel graag wil ik Woodwick Smoked Walnut & Maple eens proberen.. Hou van geurkaarsen , geeft zoveel gezelligheid in de natte en kille herfst en winteravonden

  6. Vooral die Woodwick Smoked Walnut & Maple geurkaars lijkt me heerlijk, ik loot dus heel graag mee!

  7. Woodwick Smoked Walnut & Maple lijkt me heerlijk voor de herfst die voor de deur staat!

  8. Ik ben niet bekend met Woodwick, maar ze zien er zeer stijlvol uit .
    Naar de geuren ben ik ook wel heel benieuwd.
    Ik zou zeggen; Verras mij maar….. Alles is welkom.

  9. Woodwick Smoked Walnut & Maple lijkt me heerlijk ruiken! Ik kan niet wachten tot het weer ‘savonds-kaarsjes-branden-tijd’ is 🙂

  10. Zou super leuk zijn om samen met mijn vriendin van deze kaarsen te kunnen genieten. Niks zo gezellig en romantisch als tijdens de vroege duisternis lekker dicht tegen elkaar te kruipen met Deze kaars die een extra romantische sfeer geeft

  11. Wat een leuke winactie! Ik loot graag mee voor de Smoked Walnut & Maple geur! Heerlijk op een regenachtige herfstdag. Duimen maar!

  12. Ik wil mijn huis wel naar Woodwick Indigo Suede laten ruiken deze herfst! 🍁🍂

  13. Hier kan je me nou echt blij mee maken met de kaarsen van Woodwick . Meestal krijg ik zoiets voor moederdag of mijn verjaardag (beide in mei) dus meestal zijn dat vrij zomerse geuren. Ik ben heel benieuwd naar Woodwick Smoked Walnut & Maple. Lijkt mij echt heel lekker

  14. Beiden geuren lijken me heerlijk, maar de Smoked Walnut & Maple spreekt me het meeste aan!

  15. Indigo Suède lijkt me super! En past mooi in onze woonkamer 😉

  16. Hoi Vanessa,

    Ik heb meteen even je FB geliked 🥰.

    Ik ben erg benieuwd naar de Woodwick kaars Smoked Walnut & Maple. Ik ken eigenlijk geen noten geuren in kaarsen, dus vandaar mijn interesse ☺️.

    Het zou leuk zijn als ik hem win; en zo niet – dan ga ik hem toch kopen; want zo nieuwsgierig ben ik inmiddels geraakt.. 🙈🙊

  17. Wat een mooie winactie! Ik loot graag mee voor zo’n heerlijke Woodwick kaars, vooral Smoked walnut & maple lijkt me heerlijk.

    Ik volg je via Facebook (Mooie rooie) en heb daar je bericht geliked en gedeeld.

  18. Beiden bijzonder, maar ik ga toch voor de Smoked Walnut! Heerlijk ontspannen na een lange dienst op de Kinder Intensive Care.. Duimen!

  19. Smoked Walnut & Maple lijkt me heerlijk voor de herfst om lekker savonds aan te hebben

  20. Ik doe graag mee voor Smoked Walnut & Maple maar vond de keuze wel moeilijk. Ze lijken me beiden lekker en de bijzondere mixen zorgen ervoor dat het ook lastig is voor te stellen hoe ze in de praktijk uitpakken. Daar ben ik dus heel nieuwsgierig naar!

  21. Smoked walnut en Maple. Echt de herfst in huis halen! Geurkaarsen horen daar ook echt bij. Ja, ik doe graag mee met de winactie.

  22. erg leuk ik doe graag mee om weer een lekker geur in huis te krijgen nu de donker dagen er echt aan komen

  23. Wat een mooie kaarsen! Bijna zonde om te branden! Maar dan zou ik de heerlijke geur missen…. van Woodwick Smoked Walnut & Maple! Dat lijkt me mijn favoriet van deze 2!

  24. Wow, smoked walnut & Maple klinkt geweldig en ziet er bovendien prachtig uit. Doe graag mee!

  25. Wat een leuke winactie.
    Ik ben vooral benieuwd naar deze: Woodwick Smoked Walnut & Maple
    Op en top herfst als je het mij vraagt.
    Ik maak graag kans.

  26. Wat heerlijk deze geurkaarsen. Nu de herfst er weer aankomt is het tijd om het in huis weer warm en gezellig te maken en daar hoort ook een heerlijke geur bij. Ik ga voor de geurkaars Woodwick Smoked Walnut & Maple.

  27. Mij lijkt de Woodwick Smoked Walnut & Maple heerlijk. Ik zou deze heel graag willen winnen, aangezien ik van heel veel anderen al heb gehoord dat Woodwick zeer goede en lekkere kaarsen heeft en ik deze dus heel graag wil testen in mijn woning!

  28. De Woodwick Indigo Suede kaars lijkt me fantastisch. Ik ben dol op patchouli, heerlijk het knetterend geluid van de kaars.

  29. Smoked Walnut & Maple lijkt me een heerlijke wintergeur voor in huis. Ik kijk nu al uit naar die lange, koude avonden. Kaarsjes aan en met een goed glas wijn onder een dekentje op de bank een filmpje kijken of boek lezen.

  30. (✿◠‿◠)
    L= Like like like !!!
    ♡= ♡nwijs mooie prijs.
    V= Volg je op Facebook.
    E= Echt iets voor mij. 🕯

    I= Ik kies Woodwick Smoked Walnut & Maple.
    T= Tuurlijk wil ik graag winnen.
    •*´¨`*•.¸¸.•*´❤`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

  31. Woodwick Smoked Walnut & Maple lijkt me heerlijk! Een perfecte herfstgeur die ik graag in mijn huis wil laten rondzwerven 🍂

  32. Indigo Suede lijkt me geweldig om te winnen als verrassing voor mijn beste vriendin…..

  33. Woodwick Smoked Walnut & Maple Graag 💕 Zie mij al zitten… herfst staat voor de deur dus tijd voor openhaard, kaarsje, met een dekentje op de bank. Kan niet wachten hoe deze geur ruikt! Ik duim.

  34. Heerlijk lijken mij deze geuren van Woodwick
    Ik ga graag mee doen voor de indigo suede, ben zo benieuwd.

  35. Ze lijken me beide lekker en verrassend. Het meest benieuwd ben ik naar Woodwick Smoked Walnut & Maple, lijkt me een mooie combi, walnoot spreekt me aan.

    1. Ooo ik love love love woodwick kaarsen!! Sinds ik er zo een heb gehad wil ik niks anders meer! Woodwick Smoked Walnut & Maple Lijkt me heerlijk voor aankomende herfst!!

  36. De Woodwick kaarsen zijn de allerbeste!! Moest ik er eentje winnen dan zou ik heel graag de smoked walnut and maple willen. Heerlijk voor de lange winteravonden!

  37. Ik zou graag de geur indigo suède willen winnen. Ik ben dol op een lekker geurtje in huis door een geurkaars en deze zou ik graag eens willen proberen

  38. Hoi,
    ik ga voor de Woodwick Smoked Walnut & Maple; lijkt me heerlijk voor de komende herfst.
    Groetjes, Nina

  39. Mocht ik winnen zou ik voor Woodwick Indigo Suede gaan – een geurkaars geeft extra gezelligheid en warmte in huis en dat maakt me blij.

  40. Ik hou zo van een heerlijke geur in huis Daardoor kan ik me heerlijk ontspannen en genieten van de avond
    Ik kies spontaan voor Woodwick Indigo Suede, want die lijkt mij zo lekker

  41. Heerlijke, stoere geuren! Woodwick Smoked Walnut & Maple lijkt me een fijne geur voor tijdens de gure herfst- en wintertijd!

  42. Woodwick Smoked Walnut & Maple , heerlijk, omdat er bepaalde geutjes ook in mijn parfum zitten.
    Een heerlijke zwoele match

  43. You had me at ‘herfstgeuren’! Ik ben vooral heel benieuwd naar de Woodwick Smoked Walnut & Maple, dus daar hoop ik een klein kansje op te maken. Gerookte vanille, geroosterde kaneel, wierook: ik kom m’n huis de hele herfst niet meer uit! 😉

  44. Ik ga als zovelen voor de Woodwick indigo suède! Zoals blijkt is dit de favoriet van bijna iedereen. Zou leuk zijn om hier binnenkort van te genieten.

  45. Ik ben een écht kaarsenmeisje maar als ik écht moet kiezen zou ik eens voor Woodwick Smoked Walnut & Maple gaan, ’t is eens iets anders en dat is toch altijd leuk, niet?

  46. Ik zou graag mijn kans wagen om die Smoked walnut and maple te winnen voor mijn allerliefste mama!!!

  47. Woodwick Indigo Suede lijkt mij een geurtje dat bij mij past. Nu de dagen weer korter worden en wij weer meer binnen gaan zitten is zo een heerlijke kaars meer dan welkom om de sfeer binnen in huis te brengen.

  48. Kijk krijg ik nou een echt herfstgevoel van
    Jij toch ook ??

    Gooi mij maar in de hoge hoed 🎩🎩🎩

  49. Wat lijkt die Woodwick smoked walnut & maple een zalige kaars om in huis te hebben. Zou hier in de herfst voor veel aangename avondjes kunnen zorgen.

  50. Graag de Indigo suede. Gek op patchouli en dat zit in beide, dus ga ik eens proberen of achter de geraniums zitten, lekker ruikt 🌷

  51. Dat lijkt mij heerlijk voor de komende donkere dagen. Ik zou graag Indigo suède uitproberen 🙏🙏

  52. Hou van Woodwick kaarsen 😍 bijna alle geuren al gehad en zou ook Indigo Suede graag willen proberen ❤🍀

  53. Ik brand momenteel Frasier Fir van Woodwick, een heerlijke dennengeur, maar Indigo Suede klinkt ook heel aantrekkelijk. 😍

  54. De tijd voor de geurkaars komt er binnenkort weer aan, doe dan ook graag mee aan deze leuke winactie.
    Mijn voorkeur gaat uit naar Woodwick Indigo suède.

  55. Hmm de Woodwick Smoked Walnut & Maple laat mij nu al wegdromen van een gezellige winter met warme chocomelk, een dekentje en kaarsen 😍

  56. Van harte welkom Woodwick Smoked Walnut & Maple! Ik heb een mooi plekje voor je gereserveerd en zie uit naar een gezellige herfst samen 🍂 🕯🍁🍷📖☺️🪵🔥🍂🍯

  57. De smoked walnut maple is echt perfect voor de hefst! Ik heb nog nooit een woodwick kaars gehad dus ben benieuwd!

  58. Walnut…heb die van m’n vriendin opgestookt dus een nieuw geurtje en kaarsje zou topppp zijn

  59. Oeh dit zijn heerlijke kaarsen! Ik zou de woodwick indigo suede kaars kiezen.
    Ookal heb ik de kaars niet geroken, hebben mijn ouders wel eens zo’n kaars gehad en die was geweldig!

Reacties zijn gesloten.