Luxe vakanties met privézwembad: hier vind je ze!

Geplaatst door

Gastartikel – Wil je eens een keer extra luxe op vakantie? We hebben het wel verdiend na zo’n gek jaar waarin er weinig kon wat reizen betreft… Een vakantie kun je zo gek maken als je zelf wilt, maar kies je voor een vakantie met swim-up kamer of een hotel of huisje met privézwembad, dan is luxe en ultieme ontspanning gegarandeerd! In het zonnige zuiden van Europa zie je volop van zulke luxe hotels, maar ook als je liever met de auto reist, zijn er genoeg luxueuze getaways te vinden!

luxe vakanties met privé zwembad

Met de auto

Voor een vakantie met privézwembad hoef je niet ver te reizen, in België en Nederland zijn er genoeg opties voor zo’n luxe weekendje of weekje weg. Er zijn hotelkamers met zwembad, maar je vindt hier in de buurt voornamelijk huisjes met jacuzzi en/of eigen zwembad. Hierbij heb je de keuze uit huisjes of hotelkamers met een binnenzwembad of een villa met buitenzwembad. Te koud voor een buitenzwembad? Kijk dan even goed, want soms zijn deze zwembaden zelfs verwarmd, en dan is het al heel snel aangenaam!

Naar de zon

Ook als je wat verder wilt reizen en de zon wilt opzoeken, zijn er volop opties voor hotels met privézwembad of een hotel met swim-up kamer. Dat laatste houdt in dat je vanaf je eigen terras zo het zwembad in kunt duiken. Vaak is dit zwembad gedeeld met enkele andere kamers in het hotel. Super luxe dus, maar vaak net iets goedkoper dan een kamer met privézwembad.

luxe vakanties met privézwembad

Hotelkamer met privézwembad Griekenland

Een van de zonbestemmingen in Europa waar je heel veel hotels hebt met eigen zwembad (of swim-up kamers) is Griekenland. Deze hotels met privézwembad in Griekenland liggen verspreid over de verschillende eilanden en deels ook op het vaste land. Zo zijn veel van deze 4-sterren en 5-sterrenhotels gelegen op Kreta, Kos en Zakynthos. Los van deze mooie hotels is het sowieso geen straf om deze prachtige eilanden te bezoeken!

Eigen zwembad in Spanje

Aangezien Spanje zowel met het vliegtuig als met de auto te bereiken is, vind je hier niet alleen veel hotels met eigen zwembad, maar kun je er ook voor kiezen om een villa te boeken met privézwembad. De Costa Brava is bijvoorbeeld prima te doen met de auto, en het voordeel is dat je dan ook makkelijker de omgeving kunt bekijken en niet per se direct bij het strand of een centrum hoeft te verblijven. Je rijdt daar namelijk gemakkelijk naartoe!

vakanties met privézwembad

Welke bestemming heeft jouw voorkeur?

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.