Winactie: Tropilex hangmat of hangstoel naar keuze!

Geplaatst door
20 maart begint de lente! Dat vier ik door een leuke Tropilex hangmat of hangstoel naar keuze weg te geven. De ideale manier om van de eerste zonnestralen te genieten! Doe je mee?
 
winactie tropilex hangmat hangstoel

Tropilex is een merk dat voordelige hangmatten en hangstoelen aanbiedt in verschillende mooie kleuren. Het motto is “We Love Hammocks” en dat is absoluut te zien. Met namen als Bermuda Sunny, Ibiza Rainbow en Margarita Andalusia krijg je tijdens het shoppen al een heerlijk zomers gevoel. 

In samenwerking met HangmatGigant mag ik een Tropilex hangmat of hangstoel naar keuze weggeven. Zo kan jij de komende lente en zomer heerlijk in het zonnetje relaxen!
 
winactie tropilex hangmat hangstoel
WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?
 
– Klik op www.hangmatgigant.nl/tropilex en kies een mooie hangmat of hangstoel uit. Laat hieronder een reactie achter waarin je de naam van je keuze vermeld. Gebruik een geldig e-mailadres waarop ik je kan bereiken als je de winnaar bent.
 
– Volg mijn blog op Bloglovin en/of Facebook en like / deel de winactie.
 
winactie tropilex hangmat hangstoel
WIE MAG ER MEEDOEN EN TOT WANNEER?
 
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen aan deze winactie. Op 20 maart wordt er een winnaar gekozen. De winnaar krijgt een e-mail waarin ik om de adresgegevens vraag, die ik daarna zal doorgeven aan Tropilex, zodat je hangmat of hangstoel naar je verzonden kan worden. Hou je mailbox dus goed in de gaten.
 
Veel succes allemaal!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

36 reacties

 1. Die hangstoel Trinidad earth vind ik zo leuk om te zien! Zou perfect passen op ons balkonnetje. Sinds vorig jaar staat er ook een heerlijk loungebankje, met een hangstoel erbij kunnen mijn vriend en ik allebei lekker buiten rondhangen. Ik zou het dus heerlijk vinden, al vraag ik me af of mijn katjes zo'n stoel niet permanent in gebruik nemen. 😉

 2. Wat een leuke prijs, kom maar op met het mooie weer! Ik hou van neutraal, de hangmat 'Grenada' natura lijkt me geweldig om in te mogen relaxen, doe dan ook graag mee!

 3. Zo leuk! Ik zou alleen niet weten waarmee ik er moet blijven. We hebben enkel een klein balkonnetje. Later, als we een eigen huisje met een tuintje hebben, sowieso! Succes, iedereen!

 4. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m'n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen….

 5. Wat een superleuke winactie. ik doe heel graag mee want we zijn pas verhuisd en hebben nu een heerlijke grote tuin met genoeg plekjes om zo'n mooie hangmat of hangstoel kwijt te kunnen. daarnaast ga ik volgende week 21-3 (op de eerste lentedag en verjaardag van zoonlief die 4 jaar wordt) onder schooltijden werken dus wie weet heb ik dan ook af en toe daadwerkelijk een momentje om te genieten hiervan. ik volg en like via fb en bloglovin en ik zou kiezen voor: https://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-bermuda-sunny. liefs melissa ([email protected])

 6. Wat een gave winactie, ik wil heel graag meedoen om mijn vent te verrassen. Hij werkt naast zijn fulltime baan keihard in de tuin hier, om alles voor zijn gezinnetje af te hebben voor de zomer. De tuin heeft een een beetje een jungle/rasta/one love thema. Je zou denken wat?? Maar het is prachtig druk met groene planten en fel gekleurde objecten en daar past de Hangstoel 'Bermuda' citrus Perfect bij! Ik volgde je al op de social media 🙂
  daarom heel graag de: Hangstoel 'Bermuda' citrus (email: [email protected])

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *