dinsdag 7 maart 2017

Winactie: Tropilex hangmat of hangstoel naar keuze!

20 maart begint de lente! Dat vier ik door een leuke Tropilex hangmat of hangstoel naar keuze weg te geven. De ideale manier om van de eerste zonnestralen te genieten! Doe je mee?

winactie tropilex hangmat hangstoel

Tropilex is een merk dat voordelige hangmatten en hangstoelen aanbiedt in verschillende mooie kleuren. Het motto is "We Love Hammocks" en dat is absoluut te zien. Met namen als Bermuda Sunny, Ibiza Rainbow en Margarita Andalusia krijg je tijdens het shoppen al een heerlijk zomers gevoel. 

In samenwerking met HangmatGigant mag ik een Tropilex hangmat of hangstoel naar keuze weggeven. Zo kan jij de komende lente en zomer heerlijk in het zonnetje relaxen!

winactie tropilex hangmat hangstoel

WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?

- Klik op www.hangmatgigant.nl/tropilex en kies een mooie hangmat of hangstoel uit. Laat hieronder een reactie achter waarin je de naam van je keuze vermeld. Gebruik een geldig e-mailadres waarop ik je kan bereiken als je de winnaar bent.

- Volg mijn blog op Bloglovin en/of Facebook en like / deel de winactie.

winactie tropilex hangmat hangstoel

WIE MAG ER MEEDOEN EN TOT WANNEER?

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen aan deze winactie. Op 20 maart wordt er een winnaar gekozen. De winnaar krijgt een e-mail waarin ik om de adresgegevens vraag, die ik daarna zal doorgeven aan Tropilex, zodat je hangmat of hangstoel naar je verzonden kan worden. Hou je mailbox dus goed in de gaten.

Veel succes allemaal!

Veel liefs,
Vanessa xxx

36 opmerkingen:

 1. De Hangmat 'Grenada' Izmir vind ik erg mooi.
  Ik doe graag mee en volg je oa op Bloglovin & Facebook.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De hangstoelen vind ik mooi, vooral de Hangstoel 'Palau' candy. Ja, ik maak graag kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een luxe. Ik maak graag kans op deze hangstoel: https://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-brasil-gigante-cafe

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke blog de hangmat grenada vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die hangstoel Trinidad earth vind ik zo leuk om te zien! Zou perfect passen op ons balkonnetje. Sinds vorig jaar staat er ook een heerlijk loungebankje, met een hangstoel erbij kunnen mijn vriend en ik allebei lekker buiten rondhangen. Ik zou het dus heerlijk vinden, al vraag ik me af of mijn katjes zo'n stoel niet permanent in gebruik nemen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk zeg, een hangstoel Trinidad orient, ik zie me al lekker liggen.
  nynkeboer21@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke prijs, kom maar op met het mooie weer! Ik hou van neutraal, de hangmat 'Grenada' natura lijkt me geweldig om in te mogen relaxen, doe dan ook graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga voor de hangstoel Tropical Lounge Natura! Die past goed in elke kamer omdat deze niet veel kleur heeft. Echt een gave winactie. Ik ga duimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fretsels@live.nl7 maart 2017 om 20:23

  Hangmat Grenada pine sanne van der Vorst

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hangmat Ibiza Rainbow (heel toepasselijk voor mij omdat ik graag naar Ibiza ga en hier in Belgie toch zoveel regen) Ik doe heel graag mee en heb het geliked en gedeeld op facebook. Groetjes deboeckr@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo leuk! Ik zou alleen niet weten waarmee ik er moet blijven. We hebben enkel een klein balkonnetje. Later, als we een eigen huisje met een tuintje hebben, sowieso! Succes, iedereen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauw super ik verkies dit prachtig exemplaar https://www.hangmatgigant.nl/hangmat-tortuga-fire

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hangstoel 'Tropical' Lounge Natura is een topper!

  bruzza007@gmail.com

  ('t Is wel Vrouwendag, maar mag een man ook meedoen? :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, tuurlijk mogen mannen ook deelnemen :-)

   Verwijderen
  2. Hangmat tropical lounge natura is geweldig ik kijk er zo al naaruit.

   Verwijderen
 14. Super leuke actie, ik maak graag kans en volg je op facebook en bloglovin'
  Ik maak graag kans op ; Hangmat 'Grenada' orient
  xx Jolijn
  Jolijndoelman@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ik waag graag mijn kans voor de prachtige Hangmat 'Margarita' voor zijn mooie kleur , en omdat deze hangmat zeer ruim is , van.2.li@hotmail.com , earthhttps://www.hangmatgigant.nl/hangmat-margarita-earth

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Myriam Uyttersprot8 maart 2017 om 15:54

  Super actie ik zou deze graag in mijn living hangen https://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-tropical-lounge-natura

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ga voor deze: https://www.hangmatgigant.nl/hangmat-grenada-cult

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtige kleuren! Hangmat 'Grenada' pine is mijn favoriet! Ik doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m'n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs brengt me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan de zonnige zomer gaan beginnen....

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super mooie hangmat. Heerlijk om de snoozen in de zomer.

  Nielske_xxx_@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh wat gaaf! Ik woon net 4 weken samen met mijn mexicaan dus een hangmat kan niet ontbreken haha! Deze vind ik prachtig https://www.hangmatgigant.nl/hangmat-grenada-natura! Ik ga hem lekker op Facebook delen. Op bloglovin en Facebook volgde ik je al xx Succes met kiezen

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke winactie! Ik sla zelf even over maar wens iedereen veel succes x

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie hangmatten! Ik heb er zelf helaas geen plek voor...

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Heel graag geliked en gedeeld. Ik zou graag kans maken op deze leuke hangstoel om deze zomer ook even met mijn voetjes de lucht in te kunnen.

  https://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-tropical-lounge-natura

  marita.cuypers@telenet.be

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat gaaf! Het lijkt me te gek om zo'n hangmat in de speelhoek te kunnen hangen, zo hebben we er het hele jaar door plezier van :) Ideaal om een boekje in te lezen :)
  Deze vind ik leuke frisse kleurtjes hebben: https://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-trinidad-casablanca

  mail: dingske_miekske@hotmail.com
  Fingers crossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuke actie! Ik heb alleen geen ruimte voor de hangmat! Maar anders had ik graag mee gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat een superleuke winactie. ik doe heel graag mee want we zijn pas verhuisd en hebben nu een heerlijke grote tuin met genoeg plekjes om zo'n mooie hangmat of hangstoel kwijt te kunnen. daarnaast ga ik volgende week 21-3 (op de eerste lentedag en verjaardag van zoonlief die 4 jaar wordt) onder schooltijden werken dus wie weet heb ik dan ook af en toe daadwerkelijk een momentje om te genieten hiervan. ik volg en like via fb en bloglovin en ik zou kiezen voor: https://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-bermuda-sunny. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hangmat Dominica fire.
  Geen verre vakantie maar gewoon in je eigen achtertuin!
  Relaxed in de hangmat liggend met een boekje, een drankje in de ene hand en een hapje in de andere.
  Laat de zomer maar komen!

  a.m.schakel@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat een gave winactie, ik wil heel graag meedoen om mijn vent te verrassen. Hij werkt naast zijn fulltime baan keihard in de tuin hier, om alles voor zijn gezinnetje af te hebben voor de zomer. De tuin heeft een een beetje een jungle/rasta/one love thema. Je zou denken wat?? Maar het is prachtig druk met groene planten en fel gekleurde objecten en daar past de Hangstoel 'Bermuda' citrus Perfect bij! Ik volgde je al op de social media :)
  daarom heel graag de: Hangstoel 'Bermuda' citrus (email: mamasjungle@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Heel leuk Vanessablogt.be ! Ik neem graag deel voor mijn vriendin die zwanger is, om een origineel geboortegeschenkje te kunnen schenken. Ik mag meter worden <3. Deze zomer kan de mama dan eventjes ontspannen in het zonnetje terwijl het kleine spruitje ook een dutje doet <3. Mijn keuze https://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-tinidad-pine want deze vrolijke kleurtjes bezorgen je direct een goed humeur ! sylvieverstraeten@outlook.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ohhh dat zou echt onwijs chill zijn! Wij krijgen over een paar weekjes de sleutel van onze nieuwe woning en dan hebben we eindelijk een tuin! Daar hoort natuurlijk een hangmat stoel bij! <3

  https://www.hangmatgigant.nl/hangstoel-tropical-lounge-natura

  Deze zou perfect zijn!

  email: nathalie.89@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hangmat Grenada Casablanca 😍 Geloof dat ik er dan Tena's bij moet bestellen,omdat ik er niet uit wil. Mijn mailadres: lisa.elzingazuidema@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Jaaa super leuk! Keek laatst al met mijn vriend naar hangmatten. Nu we een heerlijk grote tuin hebben. En het echt geweldig lijkt om er lekker in te zitten. :)

  BeantwoordenVerwijderen