Maybelline Colorshow 60 Seconds Nail Polish

Geplaatst door
Door Annora – Vandaag kijken we naar de Maybelline Colorshow 60 Seconds Nail Polish! In deze collectie vind je ontzettend veel verschillende kleuren. De naam 60 seconds staat natuurlijk voor de droogtijd, dat is best wel snel. Zal het ook écht zo zijn? Vandaag review ik voor jullie 3 kleuren genaamd 328 Sidewalk Strut, 17 Smoky Rose en 449 Crimson Flush. Ik vind de namen trouwens al superleuk, creatief bedacht en niet zo standaard!
 
Maybelline Colorshow 60 Seconds Nail Polish

De nagellak bevindt zich in dit ronde glazen potje waarvan de dop plastic is. Het is een stevige verpakking en het kwastje vind ik erg prettig om mee te lakken. Laten we een kijkje gaan nemen naar de kleuren! En oh, kunnen jullie al raden welke mijn favoriet zal zijn van deze 3?
 
Maybelline Colorshow 60 Seconds Nail Polish
 
328 SIDEWALK STRUT
 
Maybelline Colorshow 60 Seconds Nail Polish 328 Sidewalk Strut
 
Wat een gave kleur is dit! Ja, ik vind hem echt super en hij brengt ook fijn aan op de nagels. Met 2 laagjes heb je een mooie dekking. En die 60 seconden? Dat werkt eigenlijk alleen met 1 laagje. De nagellak droogt snel, maar helaas niet in 60 seconden. 
 
17 SMOKY ROSE
 
Maybelline Colorshow 60 Seconds Nail Polish 17 Smoky Rose
Smoky Rose is een mooie roze kleur. De nude kleuren zijn natuurlijk een super grote trend in de nagellak wereld, maar dit lakje vind ik ook wel erg mooi. Het is dan misschien net geen nude kleur maar ik zou hem zelf wel in die categorie plaatsen. Een mooi lakje die goed dekt en net zoals de Sidewalk Strut wel snel droogt maar niet de 60 seconds haalt.
 
449 CRIMSON FLUSH
 
Maybelline Colorshow 60 Seconds Nail Polish 449 crimson flush
Maybelline noemt dit een blushed nude lakje en met die blush ben ik het helemaal eens, want dit is een typische blush kleur. Het is een heel mooie kleur. Niet te standaard roze maar net iets anders. Ook weer een prettig lakje die in 2 lagen dekt. Net als bij de vorige lakjes is de droogtijd niet 60 seconden wanneer je 2 laagjes gebruikt. Met 1 laagje wel, maar dan is de nagellak niet dekkend wat natuurlijk niet zo mooi is.
 
Maybelline Colorshow 60 Seconds Nail Polish
Mijn favoriet? Dat is absoluut Sidewalk Strut en die zal ik zeker vaker dragen! 
 
En hoe is de houdbaarheid van deze lakjes? Helaas moet ik eerlijk zeggen dat het bij mij al na 2 dagen begon te chippen. Best wel jammer want de kleuren zijn prachtig. Je kunt natuurlijk gewoon je nagellak even bijwerken na 2 dagen of voor een ander kleurtje gaan. In prijs / kwaliteit verhouding vind ik het goed. De lakjes zijn niet heel duur en dan kun je natuurlijk ook niet verwachten dat ze heel lang blijven zitten, hoewel dat natuurlijk wel leuk zou zijn.  
De Maybelline Colorshow 60 Seconds vind je o.a. bij Kruidvat en Bol.com voor de prijs van € 3,99 per stuk.

Tip: Bij Bol.com is er momenteel een aanbieding waarbij je 30% korting krijgt op de lakjes!

Wat vinden jullie van deze lakjes en de kleuren? Heb jij wellicht zelf al eentje in huis? 
 
Groetjes, Annora!

20 reacties

  1. Ik heb ook een paar colorshow lakjes. En klopt, de houdbaarheid is niet top. Sidewalk Strut is mooi!

Reacties zijn gesloten.