Kneipp introduceert Silky Secret

Geplaatst door
Je huid verzorgen is belangrijk, maar vergeet je zintuigen niet. De nieuwe zijdezachte verzorgingslijn van Kneipp Silky Secret is een cadeau voor de wintermaanden. De bijzonder zachte en luxe geur van zijdeboombloesem streelt de zintuigen en de rijk verzorgende melkproteïnen maken je huid zijdezacht. Gun jezelf een moment van luxe met deze ultiem verzorgende crème douche, badcrème en body lotion op basis van natuurlijke ingrediënten.
 
kneipp silky secret

NATUURLIJK GENIETEN
 
De Kneipp Silky Secret verzorgingsproducten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en plantenoliën. De hoofdingrediënten zijn melkproteïnen en zijdeboombloesem.

– Melkproteïnen: Melk wordt al eeuwenlang gebruikt om de huid te verzachten en te verzorgen. Denk aan Cleopatra! De eiwitten in melk (melkproteïnen) hydrateren en werken bovendien kalmerend.

 
– Zijdeboombloesem: De bloesem van de zijdeboom heeft een bijzondere milde geur met een rustgevende werking.
 
De producten bevatten ook wonderolie, een olie die heilzaam werkt, diep verzorgend is en zorgt voor een stralende teint. Daarnaast bevatten de producten zonnebloemolie. Deze olie versterkt de huidbarrière en vermindert vochtverlies van de diepere huidlagen. 
Kneipp Silky Secret is geschikt voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de droge huid. De producten bevatten natuurlijk verzorgende werkstoffen, zijn mild voor de huid, bevatten geen conserveringsmiddelen en minerale oliën, zijn dermatologisch getest en niet getest op dieren.
 
KNEIPP SILKY SECRET CREME DOUCHE – € 5.99 (200 ML)
 
kneipp silky secret creme douche
“Deze voedende formule met melkproteïnen en zijdeboombloesemextract ondersteunt de natuurlijke hydratatie van je huid. Ervaar het gevoel van een zijdezachte streling op je huid.”

Ik ben het helemaal eens met Kneipp: deze douche crème is heerlijk om te gebruiken! Het is een melkachtige formule die zacht aanvoelt en je huid onmiddellijk hydrateert. Daarnaast ruikt de douche crème heerlijk zacht en bloemig. Ik denk dat veel mensen deze geur lekker zullen vinden. 

ingrediënten kneipp silky secret creme douche
KNEIPP SILKY SECRET BADCREME – € 9.49 (100 ML)
 
kneipp silky secret badcreme
“Deze exclusief voedende formule met melkproteïnen en zijdeboombloesemextract verzorgt je huid intensief. Ervaar het gevoel van een zijdezacht melkbad.” 
 
Gebruik: goed schudden voor gebruik. Voor een vol bad 2 dopjes badcrème toevoegen aan het stromende water. Dopje na gebruik schoonmaken. Watertemperatuur: 36 – 38 °C. Duur van het bad: 15 – 20 minuten.


Ook de badcrème vind ik heerlijk! 2 dopjes zijn inderdaad voldoende om even heerlijk te genieten van een ontspannend bad. De melkachtige formule hydrateert en verzorgt je huid intensief, net zoals Kneipp het beschrijft. Mocht je geen bad hebben, dan kan je met deze badcrème ook een heerlijk voetbadje nemen. Poezelige voetjes gegarandeerd!  
 
ingrediënten kneipp silky secret badcreme
KNEIPP SILKY SECRET BODY LOTION – € 9.49 (200 ML)
 
kneipp silky secret body lotion
“Verwen je huid op een bijzondere manier met de Kneipp Silky Secret body lotion. Deze exclusief voedende formule met melkproteïnen en zijdeboombloesemextract verzorgt je huid intensief. De lichte textuur is makkelijk op te brengen en trekt snel in. Ervaar het gevoel van een zijdezachte streling op je huid.”
 
Gebruik: dagelijks met zacht draaiende bewegingen inmasseren.


Over de body lotion ben ik iets minder tevreden. De lotion hydrateert mijn huid goed, maar helaas trekt hij niet zo snel in waardoor je lang moet wrijven om de witte waas weg te krijgen. Als je geen haast hebt is dit geen probleem, maar anders zou ik eerder de Kneipp seconde body lotion amandelbloesem aanraden omdat deze veel sneller intrekt.  
ingrediënten kneipp silky secret bodylotion

 

Ik ben heel enthousiast over de Kneipp Silky Secret lijn! De producten hydrateren en verzorgen je huid intensief, ideaal voor dit najaar. Mijn favoriet is absoluut de douche crème, die ga ik met veel liefde gebruiken. Bovendien is de zachte en bloemige geur heerlijk. Jammer dat de body lotion niet zo snel intrekt, maar dat is ook het enige minpunt wat ik kan bedenken. 
De Kneipp Silky Secret producten zijn vanaf september 2016 verkrijgbaar bij drogisten en webshops.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Ben jij al bekend met de Kneipp Silky Secret lijn? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Lijkt mij ook wel een fijne lijn. En inderdaad, dat die body lotion niet zo snel intrekt is nu ook weer niet zo'n groot probleem. Als hij maar lekker ruikt en goed hydrateert. 🙂

  2. Ik ken deze lijn nog niet maar hoor er veel goede verhalen over. En eigenlijk gebeurt het nooit dat ik een nieuwe lijn van Kneipp niet lekker vind ruiken haha, snel dus maar even in de winkel kijken!

  3. Deze producten lijken me wel lekker! Ik gebruik nu de amandelbloesem douchefoam en die vind ik ook echt heerlijk. Ben benieuwd hoe dit ruikt! 🙂

  4. Jammer van de witte waas en soms zou ik willen dat ik een bad had. Ook lekker om er een bruisbal in te gooien!
    Die douchecrème kijkt mij ook zalig… die wil ik ook!

  5. Met het badproduct zou ik graag eens in bad willen. Lijkt mij heerlijk. Jammer dat de bodylotion niet zo snel in trekt. Xx Laura

  6. Dat niet snel intrekken van de body lotion had ik dus precies hetzelfde. Dacht al dat het aan mij lag, niet dus. Verder wel heerlijke producten!

  7. Klinkt goed! Ik ben altijd zeer te spreken over Kneipp, dus ik ga de volgende keer dat ik bij de drogist ben hier naar kijken (en ruiken uiteraard;-)).

  8. Wauw, dit lijken mij ook heerlijke producten! Ik wil ze ook eens uitproberen. Vooral de douchecrème lijkt me lekker.

  9. Lijkt me een fijne collectie. De body lotion zou ik enkel overslaan, ik vind het fijner als een lotion snel in de huid intrekt. Ik ben wel benieuwd naar die badcreme.

Reacties zijn gesloten.