Review: Cien showergels limited edition

Geplaatst door
Toen ik laatst boodschappen ging doen bij de Lidl, dan viel mijn oog op de nieuwe limited edition shower gels: grapefruit, sunshine shower en melon. Voor slechts € 0.99 per stuk nam ik deze zomerse douchegels mee naar huis en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!
 
Cien shower gels limited edition

VERPAKKING

De Cien shower gels zitten in lange en smalle flesjes van 300 ml. De douchegels zien er kleurrijk uit en daardoor springen ze meteen in het oog. Om de douchegels helemaal zomerproof te maken staan er prentjes van bloemen en fruit op de verpakking. Verder zijn de flessen doorzichtig en dat vind ik erg handig want zo kan je makkelijk zien hoeveel product er nog in zit.
 
Cien shower gels limited edition verpakking
GEUREN
 
Het is een limited edition voor de zomer met heerlijke bloemige en fruitige geuren. Er zijn drie geuren verkrijgbaar: 
 
– Grapefruit: een frisse grapefruit geur. 
– Sunshine shower: een zachte en bloemige geur.
– Melon: een zoete meloengeur.
 
INGREDIËNTEN

Cien shower gel grapefruit ingrediënten
Grapefruit
 
Cien shower gel sunshine shower ingrediënten
 
Sunshine shower
 
Cien shower gel melon ingrediënten
 
Melon
 
ERVARING
 
Ik vind deze limited edition superleuk! Het zijn drie heerlijke zomergeuren waar ik helemaal gek op ben. De douchegels zijn vrij lopend, schuimen lekker en drogen mijn huid niet uit. Na het douchen voelt mijn huid schoon en fris aan. Fijn is dat de geuren nog een tijdje blijven hangen, dat zou je niet verwachten van zo’n goedkope douchegels. Wat ik ook leuk vind is dat de douchegels vrolijke kleurtjes hebben. Zo kan je optimaal genieten van je me time momentje onder de douche!
 
Cien shower gels ervaring

De Cien shower gels zijn te koop bij Lidl voor € 0.99 per stuk. 
Heb jij de Cien showergels al gespot? Welke geur lijkt jou het lekkerste?


Veel liefs,
Vanessa xxx

20 reacties

  1. Ik vind het zo grappig dat Lidle zo goed bezig is met hun producten. Ik heb deze nog niet gespot maar ze zien er leuk uit! Meloen lijkt mij wel een lekkere geur.

  2. Lidl heeft steeds meer fijne verzorgingsproducten, echt leuk! Deze douchegels zien er ook heel leuk uit.

  3. Hey! Deze herken ik, die komen van de Lidl! Tijdje staan te twijfelen om ze mee te nemen, maar heb het toch niet gedaan. Vandaar dat ik wel blij ben met jouw review. Goed om te weten dat de geuren nog een tijdje blijven hangen, dat is wel zo fijn. Als je je fris voelt, wil je namelijk ook fris ruiken. Geen verkeerde aankoop dus!

  4. De grapefruit lijkt mij heerlijk.. ik kom vaak bij de LIDL en zij hebben steeds vaker aantrekkelijke verzorgingsproducten en zo lekker budget!
    Toch maar eens meenemen, zeker als je er geen droge huid krijgt en lekker na-geurt!

  5. Ik zag ze nog niet in de winkel,maar die met de bloemengeur zal ik zeker aanschaffen en eens proberen!xxx

  6. Dat is een klein prijsje voor deze douchegels 😀 De geurtjes lijken me erg fijn ^^ x

  7. Ohh die zien er leuk uit en als ze niet uitdrogen is het nog beter! Ga zeker even kijken of ze hier ook in de schappen liggen!

  8. Ohh die zien er leuk uit en als ze niet uitdrogen is het nog beter! Ga zeker even kijken of ze hier ook in de schappen liggen!

Reacties zijn gesloten.