Review: Ziaja Men Showergel & Aftershave Balm

Geplaatst door
Niet alleen ik review producten voor mijn blog, maar ook mijn vriend Glenn krijgt af en toe producten opgestuurd om te testen. Zo ontving hij van Ziaja een douchegel en aftershave balsem. Glenn heeft de producten met veel plezier getest en vandaag geeft hij zijn mening over de producten. Kijk mee!

ZIAJA MEN SHOWERGEL – € 2.89
 
De Ziaja Men douchegel zit in een donkerblauwe fles van 300 ml en heeft een klikdop. Op de achterkant vind je de ingrediëntenlijst terug. De belangrijkste ingrediënten zijn allantoïne, provitamine B5, vitamine B6, vitamine C en E. Klinkt niet slecht hè? Ik vind het best bijzonder dat er zoveel vitaminen in een douchegel zitten.  
 
De douchegel heeft een lichtblauwe kleur en schuimt voldoende. Het is een verfrissende douchegel met een frisse menthol geur. Dat vind ik tof want zo voel ik mij helemaal fris na het douchen. Op de website staat vermeld dat de douchegel droogte, ruwheid en overmatige schilfering van de huid vermindert en een geïrriteerde huid verlicht, maar daar merk ik eigenlijk niet veel van. Voor mij is het gewoon een goede douchegel en ik denk dat de meeste mannen het daarmee eens zullen zijn. 

ZIAJA MEN AFTERSHAVE BALM – € 3.99
 
 
Ook de aftershave balsem heeft een donkerblauwe verpakking en bevat 75 ml. Ook bij dit product vind je op de achterkant de ingrediëntenlijst terug. De belangrijkste ingrediënten zijn allantoïne, omega 3 & 6, provitamine B5, triglyceriden, vitamine B6, vitamine C en E. Opnieuw ben ik verbaasd over hoeveel vitaminen er in zo’n product zitten. 
 
De aftershave balsem heeft een witte, vloeibare textuur en brengt gemakkelijk aan. De frisse geur is hetzelfde als bij de douchegel, alleen is de geur van de aftershave veel meer aanwezig en blijft de geur ook langer hangen. Vanessa vindt het alvast een heerlijke, mannelijke geur en dat vind ik natuurlijk tof om te horen.

Ik heb een gevoelige huid en daardoor heb ik na het scheren snel last van roodheid en irritaties. Ik merk dat de aftershave mijn huid kalmeert en dat is zeker een pluspunt. De aftershave laat geen vettig gevoel achter en trekt snel in mijn huid. Ik ben er heel tevreden over!

 
Als je op zoek bent naar een frisse douchegel en/of aftershave balsem voor een man in je omgeving, dan kan ik deze producten zeker aanbevelen. De producten zijn te koop in de Ziaja webshop

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf

Heb jij al producten van Ziaja geprobeerd? 



Groetjes,
Glenn  

8 reacties

  1. Glenn krijgt ook de microbe te pakken,lol,wie bij de hond slaapt…..,haha,nee serieus,heel tof van hem dat hij de mannelijke produkten wil testen.,want mannen hebben ook recht op heerlijke produkten!xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *