Winactie: XL beautypakket met o.a. Rituals, MAC & Yves Rocher

Geplaatst door
Vandaag is het 30 mei en dat betekent dat mijn blog 3 jaar bestaat, yaaay! Ik vind bloggen nog altijd superleuk om te doen en natuurlijk is het ook fijn om mijn blog te zien groeien. Zo heb ik steeds meer bezoekers (dankjewel allemaal), heb ik toffe samenwerkingen en mag ik leuke producten testen. Allemaal dingen waar ik ontzettend dankbaar voor ben en die me intens gelukkig maken. Het liefste zou ik jullie allemaal uitnodigen om een glaasje te komen drinken, maar helaas is dat niet mogelijk. Toch wil ik deze dag niet zomaar voorbij laten gaan en daarom heb ik een heel leuke winactie voor jullie. Ik geef namelijk een XL beautypakket weg met merken zoals Rituals, MAC en Yves Rocher. Wil je graag kans maken op dit pakket? Lees dan snel verder wat je moet doen!

WAT ZIT ER IN HET BEAUTYPAKKET?

– Rituals Yogi Flow Douche Foam
– Nonique Energy Face Wash
– No-Ad Splash Sun Protection SPF30
– Yves Rocher Lipstick Grand Rouge Rose Eclatant
– MAC Versicolour Stain Ceaseless Energy
– MAC Cremesheen Glass Lipgloss Sweet Tooth
– 3 x Catrice Body Tattoos
– Montagne Jeunnesse Passion Peel Off Mask
– Montagne Jeunnesse Lemon Zest Peel Off Mask
– Rimmel Nail Tip Whitener French Manicure
– Dove Derma Spa Summer Revived Bodylotion
– Rituals Self Tanning Bodylotion
– Kneipp Beautiful Shape Verstevigende Huidolie
– 2 x Kruidvat Solait 30 High Suntissue
– The Balm Bahama Mama Bronzer 
– Cien Eyeshadow Pencil 05 Frosted Rose
– Cien Eyeshadow Pencil 04 Ice Blue
– Ingrid Cosmetics Satin Touch Blush Powder
– Miss Sporty So Clear Perfect Skin 01 Light

– Laura Biagiotti Aqua Di Roma Bodylotion
– L’Occitane Néroli & Orchidée Lipgloss
– Salvatore Ferragamo Shampoo & Conditioner
– Benecos Natural Eyeshadow 
– L’Occitane Ultra Soft Lipbalm
– Yves Rocher Sexy Pulp Ultra Volume Mascara
– Freedom Nail Polish 414


WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?

– Volg mijn blog op Bloglovin EN like de winactie.


– Like mijn Facebook pagina EN deel de winactie.

– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres. Deel je je e-mailadres liever niet openbaar? Dan mag je me altijd een mailtje sturen. LET OP!


– Je deelname is alleen geldig als je alle stappen hebt gedaan.
– Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen.
– Deelnemen kan tot 9 juni 2016. 
– 10 juni krijgt de winnaar een e-mail. 
– Het beautypakket wordt verstuurd via Kiala. Doe dus enkel mee als je een Kiala afhaalpunt in de buurt hebt. 


Veel succes!


Liefs,
Vanessa xxx

71 reacties

 1. Proficiat met je 3jarig bestaan!!! en wat een prachtig pakket seg wauw. Wil ik zeker testen! En mijzelf graag is mee verwennen.

  [email protected]
  Groetjes!

 2. Van harte gefeliciteerd! Wat een onwijs gaaf pakket! DAt wil ik maar wat graag winnen.
  romyveul [at] hotmail.com

 3. Van harte gefeliciteerd! Wat leuk, een andere collega viert net haar 2 jarig bestaan 🙂
  Ik doe graag mee, wat een mooie producten zitten er in het pakket! Alle stapjes gedaan natuurlijk!. (Ik volgde je al op FB)
  Mijn email: [email protected]

 4. Gefeliciteerd Vanessa met je 3-jarige blog voelt een beetje als de verjaardag van een kindje denk ik, je mag zeker trots zijn!!
  Doe ook graag mee voor dit mega beautypakket

 5. Ik doe graag mee, je winactie is te verleidelijk om nee tegen te zeggen. Van harte gefeliciteerd… 3 jaar dat heb je goed gedaan. :-)Ik heb geliked en gedeeld.

 6. Wauw, drie jaar alweer. Wat goed, gefeliciteerd! Lekker zo door blijven gaan. Ik doe heel graag mee met de winactie. Ik heb alle stappen gevolgd 🙂 Mijn mailadres is [email protected].

 7. Hey proficiat met je 3-jarig bestaan. Ik denk dat ik je ondertussen al 2 jaar volg en vind het fijn om alle dagen eens naar je blog te kijken. Ik doe heel graag mee met de winactie. Alleen ben ik niet op bloglogin en snap ik er ook niet veel van :-(. Hopelijk kan ik toch meedoen door enkel je facebookpagina te liken en je bericht te delen. Veel plezier nog met je blog. An ([email protected])

 8. Super initiatief! En profitiat het 3-jarige bestaan van je blog! Ik vind het een super pakketje en wil het graag winnen! Mijn e-mailadres heb ik gemaild naar je. De bloglovin en fb-pagina zijn al geliked.

 9. Wauw 3 jaar al, en ik volg je nog maar sinds gisteren! 😀 g e f e l i c i t e e r d ! Superleuk dat je zo'n winactie organiseert! 't Zijn stuk voor stuk super fijne producten lijkt me! Ik doe dus graag mee en heb dan ook alle stapjes doorlopen! 🙂
  email: [email protected]

 10. Gefeliciteerd meis! In die 3 jaar heb je heel wat werk opgebouwd waar je ontzettend trots op kan zijn! En dan ook nog zown super leuk pakket weg geven! Daar doe ik natuurlijk graag aan mee 😀 Heb alle stappen gedaan! Men email: [email protected]!

 11. Oh woow, wat een mega pakket zeg!!! En slim dat je het verstuurt via Kiala, dat moet ik onthouden :-)… En natuurlijk gefeliciteerd met je 3 jarig blog bestaan! Ik doe graag mee met de winactie, ik heb alle stappen gedaan. Mijn e-mail: [email protected]

 12. Wow, 3 jaar alweer! Gefeliciteerd! Ik doe natuurlijk graag mee met deze superleuke winactie!

 13. Woehoee Congratz! Wat super leuk! Ik doe dan ook graag mee, 9 juni ben ik jarig dus dit zou wel een leuk verjaardagscadeau zijn. Wat een mooie items zitten in het pakket. Enkele ken ik nog niet dus ik zou graag gaan testen en uitproberen! Duimen maar, Liefs, ([email protected]) ik heb alle stappen gedaan

 14. 3 jaar alweer,,,, Van harte meid!!! 😀 Op naar de volgende gezellige blogjaartjes… Wat een onwijs leuk en gevuld pakket, hier maak ik zeker heel erg graag een kansje op! Heb alle verplichte stapjes doorlopen! Groetje van Ilsiee/[email protected]

 15. Gefeliciteerd met je 3- jarige bestaan. Wat een leuke actie. Ik volg je op bloglovin onder de naam Sherry 71, ik heb de actie geliked.
  Ik heb je ook op facebook geliked en de actie geshared. Alle stappen doorlopen.
  xxx

  oh en mijn e-mail: [email protected]

 16. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik doe heel graag mee met je leuke winactie, ik volg je al een tijdje op Bloglovin en Facebook en heb de actie gedeeld 😉

 17. Proficiat met jou 3 jaar bloggen! Het blijft leuk om je blogs te lezen en te volgen wat er allemaal gebeurd! Dit is alweer een super mooi pakketje en ik speel hier graag voor mee! 😉
  Ik volgde je hier en via facebook al en heb je actie ook gedeeld op facebook. Mijn e-mail is [email protected]

 18. wauw vanessa !! Wat een super leuke winactie! Ik volg je al bij bloglovin en heb het bericht geliked en gesaved. Ook het bericht op facebook geliked en gedeeld ( op mijn joorloveswriting pagina ) .

  Mailadres : [email protected]

 19. Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan alweer wat gaat dat snel ! En wat een super gave winactie heb je wauw ! Ik doe heel graag mee . Ik volgde je al op Facebook en bloglovin en heb het allebei geliked en bloglovin gesaved en ga Facebook delen ! En nu maar heel hard duimen ! Fa nog maar even door met
  Bloggen want vind het altijd erg leuk om je artikelen te
  Lezen ! Xxx Lieke blondeel
  [email protected]

 20. Wat leuk, proficiat met je 3 jaar ! Wat een ongelooflijk pakket heb je
  samengesteld zeg ! Ik maak graag kans 🙂

 21. Gefelicteerd met je blogverjaardag, 3 jaar alweer!
  En wat een geweldig beautypakket geef je weg, ik loot natuurlijk graag mee.
  Ik volg op FB en Bloglovin heb geliked, geloved en gesaved.
  Nu maar duimen….
  Fijne feestelijke dag vandaag en groeten, Grete Karina

  e-mail: [email protected]

 22. Congratss! & wat een onwijs leuk pakket! het lijkt mij super te mogen genieten van alle prachtige producten uit dit pakket!!

  Liefs Cynthia ([email protected])

 23. Wow, proficiat met je 3 jaar bloggen! Ik blijf het top vinden dat je je blijft inzetten ook al gaat het niet altijd even gemakkelijk.

  Groetjes, Julie ([email protected])