Review: Action micellair cleansing water

Geplaatst door
In de Action shoplog van gisteren liet ik jullie zien dat ik een Action micellair cleansing water heb gekocht. Een flesje van 250 ml kost slechts € 1.49 en voor die prijs wilde ik het graag een keer proberen. Ben je benieuwd wat ik van dit micellair water vind? Lees dan snel verder.

action micellair water

Ik ben gek op micellair water en ik vind het ontzettend leuk dat de Action nu ook een budget variant heeft uitgebracht. Voor de prijs van € 1.49 kon ik dit flesje echt niet laten staan. 
 
Het Action micellair cleansing water zit in een doorzichtig flesje van 250 ml. Er zijn twee varianten verkrijgbaar: voor de normale huid en voor de gevoelige huid. Ik kocht een flesje voor de normale huid. De verpakking ziet er vrij basic uit, maar je vindt wel alle informatie die je nodig hebt, o.a. de ingrediëntenlijst en hoe je het product moet gebruiken.

action micellair water
Soms heb ik niet altijd zin om mijn gezicht uitgebreid te reinigen en dan is micellair water de ideale oplossing. Even met een watje reinigingswater over je gezicht en hup, je bent klaar! 
 
action micellair water

Het Action micellair cleansing water doet goed zijn werk. Het verwijdert vlot mijn (oog)make-up. Ik moet er wel bij vertellen dat ik geen waterproof make-up of eyeliner gebruik, dus ik kan niet zeggen of dit micellair water daarvoor geschikt is. Foundation, oogschaduw, mascara en dergelijke haalt hij prima weg. 
Een pluspunt is dat het micellair water niet irriteert en niet prikt in mijn ogen. Verder voelt het reinigingswater fris aan op mijn huid en dat vind ik fijn, zeker nu het wat warmer is. De geur is vrij neutraal en stoort mij niet. 

Ik vind dit micellair water een goede budget variant op die van de duurdere merken. Bij mijn volgende bezoek aan de Action ga ik dit flesje zeker opnieuw kopen!

action micellair water

Het Action micellair cleansing water (250 ml) kost € 1.49 en is te koop bij de Action.

Ben jij benieuwd naar dit micellair water van de Action?

Veel liefs,
Vanessa xxx

22 reacties

    1. Hey! In micellair water zitten micellen die als een soort magneet werken en alle viezigheid (o.a. make-up, onzuiverheden en talg) aan zich hechten. Door de speciale formule worden alle vieze deeltjes opgenomen en afgevoerd op het wattenschijfje. Zo heb je dus een schoon gezicht na het reinigen. Je kan het micellair water zowel voor je ogen als de rest van je gezicht gebruiken. Het is makkelijk en snel. Even met een watje reinigingswater over je gezicht en je bent klaar! Als je nog vragen hebt, laat maar weten 🙂

  1. Ik heb sinds kort micellair water van Ganier geprobeert en ben er erg tevreden mee. irriteert en prikt niet in mijn ogen, dan ben ik ook om. Na dit review ga ik volgende keer Action bezoeken en ook eens kopen. 😉

  2. Ik gebruik altijd de micellair water van Garnier en die vind ik zelf super fijn voor mijn huid, maar ik ga deze toch van de week even aanschaffen als ik bij action ben om te kijken of het wat is! Ben toch wel erg nieuwsgierig 😀

  3. Goed om te weten dat dit micellair water van de Action goed werkt. Ook fijn dat dit merk van de Action (Hegron Cosmetics) dierproefvrij is. Op die manier kun je voor een budget prijsje dierproefvrije cosmetica scoren! 🙂

  4. Ik ga de volgende keer ook eens kijken of de Action dit heeft. Ben wel heel benieuwd ernaar geworden! p.s. het lukt mij niet om vanaf mijn iphone op je blog te reageren, ik weet niet waar dat aan ligt 🙁

    1. Hey Astrid! Dat is vervelend. Ik heb ook een iphone en bij mij werkt het wel, maar ik zal er sowieso eens naar kijken. Bedankt om dit te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *