L’Occitane Néroli & Orchidée Body Oil

Geplaatst door
Sinds ik blog ben ik het Franse beautymerk L’Occitane steeds meer gaan waarderen. De producten zien er niet alleen mooi uit, maar ze zijn ook heerlijk om te gebruiken. Ik mocht de L’Occitane Néroli & Orchidée Body Oil testen en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Kijk je mee naar mijn review?

De L’Occitane Néroli & Orchidée Body Oil maakt deel uit van de Collection de Grasse, die de expertise op parfumgebied van de Provençaalse stad eert. Deze stad vlak bij de Middellandse zee staat bekend als de ‘wereldhoofdstad van de parfum’, omdat de lokale bloementeelt er wordt gecombineerd met de handel in kostbare ingrediënten uit andere streken om deze geurige extracten te creëren.
 
De geparfumeerde bodyolie Néroli & Orchidée zit in een mooie strakke flacon van 75 ml en heeft een gouden spraykop, wat luxe uitstraalt. Verder is de flacon doorzichtig en dat is handig want zo kan je makkelijk zien hoeveel er nog in zit. De bodyolie kost € 28.
 
 
De bodyolie Néroli & Orchidée is een droge olie die je net na het douchen of baden aanbrengt op het lichaam en zachtjes inmasseert met ronddraaiende bewegingen tot het product door de huid is opgenomen. De olie voedt de huid, maakt haar satijnzacht en hult de huid subtiel in een bloemige, sensuele en aantrekkelijke geur. Deze voedende formule met essence van verrukkelijke Néroli uit het Middellandse zeegebied, absolu van lieflijke Orchidée uit Madagaskar en enfleurage van pomeransbloesem uit de Provence maakt de huid soepel en zacht. Bovendien laat de olie een mooie glow achter op je huid, zonder dat deze plakkerig of vettig aanvoelt. Ik ben heel tevreden over deze bodyolie!

 
De L’Occitane Néroli & Orchidée Body Oil (75 ml) kost € 28 en is te koop in de L’Occitane winkels en in de webshop
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Lijkt deze L’Occitane Body Oil iets voor jou? 
Veel liefs,
Vanessa xxx

12 reacties

  1. Ik vind het merk een fijn merk. Dat de bodyolie een mooie glow achter op je huid, zonder dat deze plakkerig of vettig aanvoelt vind ik echt super fijn.

Reacties zijn gesloten.