Kruidvat Energizing Boost Tissuemasker

Geplaatst door
Iedere vrouw heeft af en toe nood aan een me-time momentje en hoe kan dat beter dan met een gezichtsmaskertje? Vandaag review ik het Kruidvat Energizing Boost Tissuemasker. Dit sheet masker zorgt voor een snelle energieboost en geeft de vermoeide huid onmiddellijke frisheid. 

Na de lange, donkere wintermaanden is de lente eindelijk aangebroken. Zijn de sporen van winterse vermoeidheid ook nog op jouw gezicht te lezen? Dan heeft Kruidvat de oplossing voor een spring proof skin. De ideale quick fix voor de vermoeide huid is het Energizing Boost Tissuemasker dat zorgt voor een snelle energieboost met een frisse, stralende huid als resultaat.

In het masker zitten drie krachtige ingrediënten: 

 
– Aloë Vera: kalmeert de huid en stimuleert de huidregeneratie.
– Avocado-olie: heeft vochtbindende eigenschappen die de huid beschermt tegen uitdroging.
– C
upuaçu boter verzacht de huid en zorgt voor een zijdezacht gevoel.

Gebruiksaanwijzing
 
Reinig eerst het gezicht. Vouw het tissuemasker open en leg deze op het gezicht. Verwijder het masker na 8 à 10 minuten en masseer de resterende lotion in de huid of neem het af met een droge tissue.
 

Mijn ervaring

Ik heb nog nooit een tissue / sheet masker gebruikt dus ik vond het best spannend om te gebruiken. Het masker is iets te groot voor mijn gezicht (vooral rond mijn mond en kin) en het ziet er allesbehalve sexy uit, maar de werking is natuurlijk het belangrijkste. Het masker is heel vochtig en blijft redelijk goed op mijn gezicht plakken, maar het gemakkelijkste is om even te gaan liggen en zo kan je ook optimaal genieten van je me-time momentje. Het masker ruikt lekker fris en het voelt ook heerlijk verfrissend aan. Terwijl ik het masker op mijn gezicht heb voel ik dat mijn huid goed wordt gehydrateerd. Het is een zalig gevoel en ik heb dan ook spijt wanneer de 10 minuutjes voorbij zijn en ik het masker moet verwijderen. Wat opvalt is dat er geen restjes op mijn gezicht zijn achter gebleven, wat wil zeggen dat mijn huid duidelijk nood had aan wat extra hydratatie. 


Kruidvat maakt zijn beloftes helemaal waar. Mijn vermoeide huid heeft inderdaad een snelle energieboost gekregen en na gebruik blijft er een mooie glow achter op mijn gezicht. Voor mij is dit tissuemasker absoluut een aanrader. Beter nog: het is één van de beste gezichtsmaskertjes die ik de afgelopen tijd heb gebruikt!
Het Kruidvat Energizing Boost Tissuemasker kost € 0.89 en is te koop bij Kruidvat.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Heb jij dit Energizing Boost Tissuemasker al eens geprobeerd?


Veel liefs,

Vanessa xxx

20 reacties

  1. Haha ziet er grappig uit, ik heb nog nooit zo'n masker geprobeerd! Maar fijn dat het je huid een energieboost geeft 🙂

  2. Ik heb ook nog nooit zo'n maskers geprobeerd! Ben er wel nieuwsgierig naar, maar ook een beetje bang dat ze plekjes niet bereiken doordat ze inderdaad niet gemaakt zijn voor je gezicht. Misschien eerst maar eens de tubes die ik nog heb liggen, opmaken voordat ik aan nieuwe maskers denk… O:-)

    1. Hey Jessica! De belangrijkste plekken worden wel bereikt hoor, alleen het gebied rond mijn mond was niet zo makkelijk aan te brengen. Toch was de lotion na 10 minuutjes helemaal ingetrokken dus het masker doet wel degelijk zijn werk.

    1. Jammer dat het masker tegenviel voor jou en vervelend dat je er uitslag van kreeg. Ik heb hier gelukkig geen last van gehad en ik vind het masker heel fijn. Zo zie je inderdaad hoe meningen kunnen verschillen.

  3. Ik twijfel iedere keer als ik het zie in de winkel. Het lijkt me namelijk heel erg fijn en makkelijk, maar dacht altijd dat het niet veel zou doen. Nou, je hebt me overtuigd. Deze ga ik binnenkort lekker uitproberen.

  4. Heb het nog niet geprobeerd maar ga dit zeker eens testen,je weet nooit,dat ik er terug 20 uitzie :).Het resultaat zal natuurlijk afhangen van huid tot huid,wat voor de ene goed werkt,doet dat niet bij iedereen.Zoniet moesten er niet zoveel verschillende produkten op de markt zijn,ha ja.xxx

  5. Dit is inderdaad een lekker masker om te gebruiken, heb er na het testen nog een paar in huis gehaald x

  6. Klinkt best goed zo'n masker! Ik heb ook nog nooit eerder een tissue/ sheet masker gebruikt, dus eens moet de eerste keer zijn :')

Reacties zijn gesloten.