Schoonmaken met Starwax

Geplaatst door
Schoonmaken is niet mijn favoriete bezigheid maar het moet nu eenmaal gebeuren. Iedereen wil graag een schoon en fris huis, toch? Het liefst gebruik ik producten die snel en efficiënt werken zodat ik er niet teveel tijd aan hoef te spenderen. De onderhouds- en verzorgingsproducten van Starwax zijn hiervoor ideaal. Ik mocht enkele producten testen en vandaag vertel ik je graag wat ik ervan vind.
 
 
 

“Starwax biedt onderhouds- en verzorgingsproducten aan voor het hele huis. Heb je zin in schone ramen, een glimmende keuken en een glanzende badkamer? Probeer de Starwax producten om je lavabo en badkuip te ontkalken, om je afzuigkap en je werkbladen te ontvetten, om schimmel te verwijderen op de voegen van je douche of om de wc te ontstoppen. Of je op zoek bent naar dagelijkse onderhoudsproducten of oplossingen voor tijdelijke problemen, Starwax heeft een reeks producten om aan al je behoeften te voldoen.”

Ik mocht de volgende producten testen:
 
– Starwax intensieve ontvetter keuken
– Starwax frisgeurende reiniger multigebruik
– Starwax anti-kalk reiniger douchecabine badkamer
– Starwax schimmel-vlekkenreiniger badkamer
– Starwax biologische ontstopper afvoeren

 

 
Starwax intensieve ontvetter keuken – 500 ml (€ 5.29)
 
De Starwax intensieve ontvetter voor de keuken lost aangekoekt en gebakken vet op van fornuizen, werktafels, muurtegels, dampkap, friteuse en keukenelementen (behalve aluminium). Ik gebruik de ontvetter vooral op ons fornuis na het koken en het product doet prima zijn werk. Je moet de ontvetter verstuiven op ongeveer 20 cm van het koude of lauwe oppervlak, even laten inwerken en vervolgens reinigen met een vochtige spons, goed spoelen en drogen. Resultaat? Een schoon en blinkend fornuis dat fris ruikt.
 
 


Starwax frisgeurende reiniger multigebruik – 500 ml (€ 7.79)

 
De Starwax frisgeurende reiniger multigebruik heeft een 4-in-1 formule: reinigt, ontvet, ontgeurt en laat een frisse en aangename geur achter. Je moet de reiniger op ongeveer 20 cm afstand sprayen op koude oppervlakken en schoonmaken met een spons of een microvezel doekje. Ik gebruik deze reiniger o.a. om onze tafels, kasten en glazen TV-meubel schoon te maken. Een paar keer goed wrijven en alles is schoon. Het TV-meubel blinkt heel mooi. En de frisse geur van verveine en citroen is natuurlijk ook leuk meegenomen.

 

 
Starwax anti-kalk reiniger douchecabine badkamer – 500 ml (€ 4.49)
 
De Starwax anti-kalk reiniger douchecabine reinigt en verwijdert sporen van kalk. De reiniger maakt het oppervlak glad en glanzend. Het is o.a. ideaal voor de douchecabine, douchebak, douchescherm, kraanwerk, niet kalkachtige wandtegels en voegen. Ik gebruik deze reiniger vooral op onze douchewand. Het werkt heel goed en al na eenmalig gebruik zag onze douchewand er een stuk schoner uit. Ook dit product moet je verstuiven op ongeveer 20 cm van het oppervlak. Enkele seconden laten inwerken, schoonmaken met een vochtige spons en vervolgens goed afspoelen. De voor en na is echt de moeite!
 
Starwax schimmel-vlekkenreiniger badkamer – 500 ml (€ 6.99)
 
De Starwax schimmelvlekkenreiniger is ideaal voor voegen in de badkamer en ontsmet en elimineert zwarte sporen. Verstuif 15 tot 20 keer verticaal op ongeveer 20 cm van het materiaal. Laat 15 minuten inwerken en controleer regelmatig de werking. Wrijf op de meest bevlekte plaatsen en spoel vervolgens met schoon water. Ook bij dit product mag het resultaat er zijn. Al na eenmalig gebruik zien de voegen in onze badkamer er schoon uit, ook op plaatsen waar ik in eerste instantie niet dacht dat het nodig zou zijn. Je merkt echt verschil!
 


Starwax biologische ontstopper afvoeren – 1 liter (€ 12.49)

 
De Starwax biologische ontstopper ontstopt gootstenen, lavabo’s, douches, badkuipen, wc’s en verwijdert vieze geurtjes. Ik gebruik de ontstopper vooral preventief als onderhoud en dat werkt prima. Het beste is om het product de hele nacht te laten inwerken, maar ik merk al verschil na enkele uurtjes. Het water loopt weer vlot door en de onaangename geur is verdwenen, helemaal top dus!
 
Ik ben aangenaam verrast door deze producten. Alle producten doen wat ze beloven en dat is natuurlijk waar het allemaal om draait. Daarnaast zijn de producten gebruiksvriendelijk. Binnen no time heb je weer een schoon en fris huis! Zodra de producten op zijn, dan ga ik zeker een voorraadje inslaan. Dat zegt genoeg hè? De producten zijn kwalitatief heel goed én tegelijkertijd betaalbaar. Dat vind ik zeker een pluspunt! 
 
De Starwax producten worden verkocht in de afdeling onderhoud-drogisterij van de BRICO en de BRICO Plan-it doe-het-zelf zaken, alsook bij Bol.com.

8 reacties

  1. Aah heerlijk om eens zo een review over schoonmaak producten te lezen! Want k ben gek op goeie schoonmaak producten haha! Wel jammer dat het hier niet te krijgen is maar heel leuk om zo'n review op je blog te zien!

  2. Ja dit merk ken ik! Mijn mama gaat binnenkort de badkamer ook schoonmaken met een product van Starwax 😀 x

  3. Ik ken het niet maar zal in de Brico zeker een kijkje nemen.Ik hou van produkten die doen wat ze beloven :),vooral het badkamerprodukt,daar ben ik erg benieuwd naar,en de ontstopper.xxx

Reacties zijn gesloten.