Opgemaakte producten januari 2016

Geplaatst door
De eerste maand van 2016 is alweer voorbij, tijd voor mijn opgemaakte producten! In dit artikel laat ik jullie zien welke beauty producten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd vertel ik er ook kort bij wat ik ervan vind en of ik het opnieuw zou kopen. Kijk je mee? 
 

Bella Cotton 50 Maxi Wattenschijfjes
 
Zoals elke maand heb ik weer een pak grote wattenschijfjes van de Action opgemaakt. Ik vind ze gewoon fijn: ze pluizen niet, zijn zacht voor mijn huid en ze zijn spotgoedkoop.
 
Kruidvat Micellair Water 3 In 1
 
Voor de prijs van € 2.49 vind ik dit micellair water best goed. Minpuntjes zijn de ietwat chemische geur en het feit dat je een paar keer moet wrijven om al je make-up er af te krijgen. Sinds kort heb ik het HEMA micellair water (€ 2.25) ontdekt en eerlijk gezegd vind ik die fijner werken. Die van de HEMA is vrijwel geurloos en verwijdert nog iets vlotter mijn make-up. In de toekomst zou ik dus eerder het micellair water van de HEMA kopen i.p.v. die van het Kruidvat.
 
Kruidvat Spa Secrets Treasures Of Morocco Shower Foam
 
Deze douche foam heeft Glenn met veel plezier opgemaakt. De douche foam schuimt goed en ruikt lekker kruidig en warm. Jammer dat de geur zo snel vervliegt, maar dat is dan ook het enige minpunt. 
 
Therme Foaming Shower Gel Mousse Ylang Ylang
 
Deze zomerse foaming shower gel mousse heb ik opgemaakt. In het begin was ik er heel enthousiast over. Het schuimt goed en ruikt lekker bloemig, exotisch en een tikkeltje sensueel. Een nadeel is dat er op dit moment nog veel product in de flacon zit en het er niet meer uit komt. Je moet abnormaal hard duwen om er een beetje gel uit te krijgen, echt niet fijn. Misschien heb ik gewoon pech en ligt het aan de flacon, maar het is toch zonde dat er zoveel inhoud verloren gaat.
 
Cien Time For You Bubble Bath Enchantment
 
Dit badschuim van de Lidl heb ik heel lang kunnen gebruiken, het is dan ook een fles van 1000 ml en je hebt niet veel nodig om een bad vol bubbels te verkrijgen. De geur is moeilijk te omschrijven: clean, fris en een beetje bloemig. In ieder geval een fijne geur om even rustig te ontspannen.  
 
Cien Bath Foam Jasmine & Peach
 
Dan heb ik nog een fles badschuim van 500 ml opgemaakt, dit keer in de geur jasmijn en perzik. Ik moet zeggen dat ik deze geur het lekkerste vind. Jammer dat ze hiervan geen grote fles verkopen, anders zou ik het wel weten. Ook hiervan heb je niet veel nodig om een rijk schuim te verkrijgen, heerlijk!
 
L’Occitane Melting Honey Body Cream
 
Na een bad vind ik het fijn om mijn (droge) benen in te smeren met een voedende body crème. De afgelopen weken heb ik de L’Occitane Melting Honey body crème met veel liefde gebruikt. De crème heeft een lichte textuur, smeert makkelijk uit en trekt snel in de huid. Daarnaast is de zachte en zoete honinggeur echt heerlijk. Ik vind het oprecht jammer dat dit potje op is.  
 
Oral-B 3D White Luxe Parelglans
 
Deze tandpasta belooft je tanden witter te maken en dat doet hij ook écht. Zowel Glenn als ik hebben hier en daar een beetje verkleuring op onze tanden door het drinken van thee en koffie, en na gebruik van deze tandpasta is de verkleuring een stuk minder geworden. De eerste keer was de smaak van de tandpasta even wennen, maar gelukkig werden we die al snel gewend. 
 
Lush D’Fluff Scheerzeep Aardbeien
 
Ik heb deze scheerzeep gekocht omdat ik er heel nieuwsgierig naar was, maar uiteindelijk heb ik het weinig gebruikt. De scheerzeep ruikt heerlijk naar aardbeien en doet goed haar werk, maar om de één of andere reden gebruik ik altijd een foam om me te scheren. Er zit nog 1/3 in de pot, maar ik gooi hem gewoon weg omdat hij al veel te lang in mijn badkamer staat.
Max Factor CC Cream 40 Fair
 
De Max Factor CC Cream is inmiddels uit het assortiment gehaald en dit is dan ook de laatste flacon die ik heb opgemaakt. Zo stom want de kleur 40 Fair was echt ideaal voor mijn bleke huidje. Momenteel gebruik ik een foundation van Catrice en die is ook goed, maar toch mis ik mijn geliefde CC cream.
 
Primark Blackcurrant & Forest Plum Scented Candle
 
Over de geurkaarsen van de Primark heb ik een gemengde mening. De ene geurkaars ruikt heerlijk en van de andere kaars ruik je niets. De Blackcurrant & Forest Plum geurkaars is eentje die wél lekker ruikt. Ik vind het alleen zonde dat er nog een laag wax in de pot blijft zitten die niet wil opbranden.
 
Primark Frosted Snowflake Scented Candle
 
De Frosted Snowflake geurkaars ziet er ontzettend leuk uit, maar van de geur rook ik nauwelijks iets terug. Deze kaars zou ik dus niet meer opnieuw kopen.
 
Therme Saigon Pink Lotus Fragrance Sticks
 
Eindigen doe ik met deze geurstokjes van Therme waar ik heel enthousiast over ben. De geurstokjes ruiken naar roze lotus, amber, vanille en sandelhout. Echt een geur om verliefd op te worden! In grote ruimtes, zoals bijvoorbeeld onze woonkamer, kwam de geur niet goed tot zijn recht. Daarom heb ik ze in onze wc gezet en daar was de geur duidelijk aanwezig. We hebben er ongeveer 10 weken mee gedaan en dan was het flesje leeg.
 
Welke producten heb jij zoal opgemaakt? Ik ben benieuwd!

Veel liefs,

Vanessa xxx

17 reacties

  1. Zo leuk om te zien/lezen! Vooral die Melting Honey-crème spreekt me aan. Ik hou van de geur van honing! Ik heb trouwens op m'n blog een berichtje geschreven over hoe je tarts maakt van die achtergebleven bodem van een geurkaars, misschien vind je dat handig. 🙂

  2. Wat een kleurrijk opgemaakt artikel! 🙂 Wat een leuke producten zitten er tussen! 🙂 Die body cream van l'occitanne ziet er heerlijk uit 🙂 xxx

  3. Je hebt een hele hoop opgemaakt 😀 Ik ben nu wel benieuwd geworden naar de L'Occitane Melting Honey Body Cream 🙂 x

  4. Heel wat dingen opgebruikt :),wat ik heb leeggemaakt:douche produkt,wattenschijfjes,oogschaduw laten vallen,niet leeg ,wel kapot en voor de vuilbak,shampoo….ja ik weet het eigenlijk niet zo goed :)xxx

  5. De Honey body Cream klinkt echt goed, lijkt me heerlijk! Ik heb zelf ook een hoop opgemaakt, maar stiekem zit daar ook december bij (scheelt weer ;-))

  6. Wat heb je lekker veel opgemaakt! Stiekem heb ik dat best regelmatig met Lush producten dat ik een deel weg gooi, omdat ik het niet meer gebruik of het al te lang staat. Beste zonde want zo goedkoop zijn die producten niet x

Reacties zijn gesloten.