Nieuw: Oral-B 3D White Luxe

Geplaatst door
Oral-B 3D White kondigt drie baanbrekende producten aan waarvan klinisch bewezen is dat ze snellere en betere whiteningresultaten opleveren. De uitbreiding van het 3D White-gamma bevat de verbeterde Oral-B 3D White Luxe Perfection Tandpasta, de Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller en de Oral-B 3D White Luxe Mondwater. De tandpasta maakt gebruik van Oral-B’s meest geavanceerde en effectieve whiteningtechnologie, terwijl de versneller een intensieve whiteningbehandeling is die toegepast wordt na het poetsen met tandpasta. Door oppervlakkige verkleuringen op een zachte maar effectieve manier te verwijderen, komt de ware schoonheid van iedere glimlach tot haar recht. Zo wordt het gebit niet alleen witter, maar ook gezonder, zonder dat je compromissen moet sluiten!
 

Een stralende lach is het mooiste accessoire 
Myriam Mercadier, Brand Manager Oral-B van Frankrijk en Benelux, vertelt: “Met trots lanceren we deze nieuwe formules op de Belgische markt. Hoewel schoonheidstrends op dit moment diverser dan ooit zijn, is een stralende, witte lach nog steeds een van de mooiste accessoires. Net als een goed verzorgde huid en haardos is ook een wit, verkleuringsvrij gebit een onmisbaar onderdeel van een mooie look. Samen vormen de nieuwe producten een alomvattende mondhygiëneroutine; zo helpen ze je om je stralende glimlach te onderhouden. Daarnaast worden al onze producten onderworpen aan rigoureuze klinische testen. We hebben nog nooit zulke uitstekende resultaten behaald. Daarom zijn we blij dat de gebruikers eindelijk kunnen kennismaken met deze producten.”
 
Stap 1
 
Oral-B 3D White Luxe Perfection Tandpasta heeft een oplossende kracht die driemaal sterker is dan de originele Oral-B 3D White Luxe Tandpasta. De unieke formule breekt tot 100% van de oppervlakkige verkleuringen af en zorgt voor sterke, gezonde tanden, terwijl de oplosbare microbeads het gebit beschermen tegen nieuwe verkleuringen en een glad en schoon gevoel geven.


Stap 2

Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller is een nieuw concept van Oral-B dat na het poetsen met tandpasta gebruikt moet worden. Het versnelt de verwijdering van oppervlakkige verkleuringen, ook op plaatsen die met een tandenborstel moeilijk te bereiken zijn. Dankzij de fijne textuur van de oplosbare beads worden verkleuringen op een zachte maar grondige manier verwijderd. Zo zijn de tanden witter voor een langere periode en wordt het gebit beschermd tegen glazuurerosie en de opbouw van tandsteen. Het voordeel? De Oral-B 3D White Luxe Whitening Versneller kan gebruikt worden in combinatie met iedere tandpasta. Zo kun je toch die hardnekkige verkleuringen aanpakken zonder af te stappen van je favoriete tandpasta. No compromise!


Stap 3

 
Het gamma wordt vervolledigd door het Oral-B Mondwater, dat zorgt voor extra whitening en verzorging. Het mondwater werkt in op drie manieren: het helpt de tanden natuurlijk wit te houden, versterkt het tandglazuur en verfrist de adem. Voor een optimale werking moet het product tweemaal per dag gebruikt worden.

Oral-B heeft alle vertrouwen in deze nieuwe producten. Myriam Mercadier vertelt: “Vanuit beautyconsumenten is er steeds meer vraag naar gespecialiseerde producten met expertformules die hun beloftes waarmaken. Meer nog, de gebruikers zijn bereid om nieuwe stappen toe te voegen aan hun vertrouwde beautyroutine, mits het een goed resultaat oplevert. Door producten te ontwikkelen die zich concentreren op één enkele niche, zoals whitening, kunnen we meer geconcentreerde formules creëren die nog betere resultaten opleveren. Zo werden ook deze nieuwe producten ontwikkeld door experten. De snellere en langere werking van het whiteningeffect werd daarnaast klinisch bewezen.


Beschikbaarheid en prijs

Oral-B 3D White Luxe Perfection Tandpasta, Whitening Versneller en White Luxe Mondwater zijn beschikbaar in België bij Kruidvat vanaf december 2015 en in alle supermarkten in februari 2016 tegen de aanbevolen prijs van € 4,99.

Ik ben zeer benieuwd of deze producten écht zullen werken en daarom ga ik ze de komende weken met veel plezier testen. Uiteraard ga ik mijn ervaring delen met jullie en dit in een review of in ‘mijn opgemaakte producten’. Hou mijn blog dus goed in de gaten!  

Persbericht

Ben jij ook zo benieuwd naar deze producten?
Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Het effect zal niet héél groot zijn gezien de europese regelgeving omtrent bleekstoffen in producten.. Maar ik hoop toch wel dat dit echt werkt! Ben heel benieuwd!

Reacties zijn gesloten.