The Body Shop Frosted Plum Body Butter & Showergel

Geplaatst door
Dit jaar heeft The Body Shop weer heerlijke kerstcollecties in de winkels liggen: Glazed Apple, Frosted Cranberry en Frosted Plum. Frosted Plum is mijn favoriet! Deze lijn ruikt lekker fruitig, zoet en zacht. Misschien niet zozeer een kerstgeur, maar ik ben er wel helemaal verliefd op. Ik review voor jullie de body butter en showergel!
 

Ik kocht de body butter en showergel, maar de Frosted Plum collectie bevat nog andere producten, o.a. een sugar scrub, shimmer lotion, shimmer mist, geurkaars, bath fizzers, handcrème, zeep en lipbalm. Je kan de producten afzonderlijk kopen, maar er zijn ook giftsets verkrijgbaar.
Frosted Plum is een subtiele mix van pruimen, magnolia en pioenrozen. Het is een fruitige, zoete, warme en zachte geur. Een kerstgeur zou ik het niet echt noemen, maar ik hou van de geur en dat is natuurlijk het belangrijkste.
 
Frosted Plum Showergel – € 7
 
 
De showergel zit in een doorzichtige fles van 250 ml. De paarse verpakking ziet er mooi en feestelijk uit. De showergel ruikt heerlijk zacht, schuimt lichtjes en droogt de huid niet uit. Ik droom echt even weg met deze heerlijke geur onder de douche. Na het douchen blijft de geur subtiel hangen op je huid, het is niet overheersend.  
 
Ingrediënten: 
Aqua/Water (Solvent), Sodium Laureth Sulfate (Surfactant), Glycerin (Humectant), Cocamidopropyl Betaine (Surfactant), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Sodium Chloride (Viscosity Controlling Agent), Benzyl Alcohol (Preservative), PEG-150 Distearate (Surfactant), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (Surfactant), Sucrose (Humectant ), Linalool (Fragrance Ingredient), Salicylic Acid (Preservative), Limonene (Fragrance Ingredient), Disodium EDTA (Chelating Agent), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Sorbic Acid (Preservative), Citronellol (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster), Polysorbate 20 (Emulsifying Agent), Denatonium Benzoate (Denaturant), Prunus Domestica Fruit Extract/Prunus Domestica (Plum) Fruit Extract (Skin Conditioning Agent), CI 17200/Red 33 (Colorant), CI 19140/Yellow 5 (Colorant), CI 42090/Blue 1 (Colorant).

Frosted Plum Body Butter – € 16
 
Ik ben gek op de body butters van The Body Shop! Ze zijn heerlijk dik en voedend, ideaal voor de droge huid in de winter. De Frosted Plum body butter zit in een ronde pot van 200 ml. De paarse verpakking ziet er weer mooi en feestelijk uit. Ik kom al helemaal in kerststemming! De body butter is zacht, romig en trekt snel in. Hij is iets minder dik dan bijvoorbeeld de Shea versie, maar wel lekker verzorgend voor de droge huid. De geur is opnieuw heel lekker: fruitig en zoet, maar tegelijkertijd warm en zacht. De geur blijft lang hangen en dat vind ik heerlijk, ik kan er niet genoeg van krijgen. 
Ingrediënten:
 
Aqua/Water (Solvent), Orbignya Oleifera Seed Oil (Emollient), Stearyl Alcohol (Emollient), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient), Glycerin (Humectant), Glyceryl Stearate (Emulsifying Agent), PEG-100 Stearate (Surfactant), Dimethicone (Skin Conditioning Agent), Ethylhexyl Palmitate (Emollient), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 (Emollient), Parfum/Fragrance (Fragrance Ingredient), Caprylyl Glycol (Emollient), Phenoxyethanol (Preservative), Xanthan Gum (Viscosity Controlling Agent), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Tocopherol (Antioxidant), Disodium EDTA (Chelating Agent), Citronellol (Fragrance Ingredient), Sodium Hydroxide (pH Adjuster), Benzyl Benzoate (Fragrance Ingredient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Prunus Domestica Fruit Extract/Prunus Domestica (Plum) Fruit Extract (Skin Conditioning Agent), Citric Acid (pH Adjuster), CI 60730/Violet 2 (Colorant), CI 17200/Red 33 (Colorant).
 
Mijn besluit? Ik vind de Frosted Plum collectie echt heerlijk en ik ben helemaal verliefd op de geur! The Body Shop kerstcollectie ligt momenteel in de winkels en ik kan je zeker aanraden om even langs te gaan en alles te ruiken.      
Wat vind jij van deze nieuwe geur?
Veel liefs,
Vanessa xxx

20 reacties

  1. Lijkt mij ook een heerlijke geur! Ik houd echt van de body butters van The Body Shop. De shower gels vind ik persoonlijk iets te dik van substantie maar die die ik tot nu toe heb geprobeerd, ruiken wel heerlijk.

    1. The Body Shop heeft inderdaad zoete geuren zoals bv. de Frosted Cranberry lijn, die vind ik persoonlijk ook te zoet. Frosted Plum is minder zoet, die geur is zachter. Je kan altijd eens een kijkje gaan nemen en ruiken welke geur iets voor jou is.

  2. Ik heb deze nog steeds niet geroken maar hoor er wel heel veel positiefs over 🙂 Ik ga volgende week naar Londen, dan ga ik zeker even een kijkje nemen!

  3. Ik heb 'm één keer geroken, en precies weet ik het niet meer, maar ik vind 'm wel het lekkerst van de kerstlijnen! En het ziet er natuurlijk super cute uit!

  4. Wat een fijne lijn lijkt me dit. Tot mijn grote schrik zag ik dat The Body Shop niet meer in mijn woonplaats zit, hier baal ik écht enorm van.

  5. Ja The Body Shop is ook wel een van je favoriete winkels ;),het lijkt een heerlijke geur,ik heb ook al douchegels ervan gehad en was er erg tevreden over.xxx

Reacties zijn gesloten.