Fa Oriental Moments Desert Rose & Sandalwood Scents

Geplaatst door
Sinds kort heeft Fa een nieuwe lijn uitgebracht, namelijk Desert Rose & Sandalwood Scents. Volgens Fa zou het Oosters geïnspireerd parfum van sandelhout en woestijnroos de zintuigen verwennen en je meenemen naar een wereld vol sensualiteit. Ik mocht de shower cream en deodorant spray testen en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind.
 

Fa Oriental Moments Desert Rose & Sandalwood Scents Shower Cream (€ 2.69)
 
De shower cream zit in een goudkleurige fles van 250 ml. Ik vind de verpakking best mooi en luxueus. De inhoud is dan wel het belangrijkste, maar het oog wil ook wat hè?
Dit zegt Fa over de shower cream:
 
“Geniet van een kostbaar douchemoment met Fa Oriental Moments. De rijke crèmeformule verwent de huid en geeft een fluweelzacht gevoel. Het Oosters geïnspireerd parfum van sandelhout en woestijnroos verwent de zintuigen en neemt je mee naar een wereld vol sensualiteit.”
 
De shower cream is pH-huidneutraal en is dermatologisch getest.

Natuurlijk nam ik de douche crème mee onder de douche. En wauw, wat een heerlijke geur! Fa overdrijft niet wanneer ze zeggen dat het parfum de zintuigen verwent. Het is een bloemige, frisse, zachte en sensuele geur. Volgens mij is dit een geur waar veel vrouwen én mannen gek op zullen zijn. De douche crème schuimt lekker, is zacht voor mijn huid en droogt mijn huid niet uit. Na het douchen verdwijnt de geur wel vrij snel, van mij mocht die gerust nog wat langer blijven hangen.

Fa Oriental Moments Desert Rose Scent Deodorant Spray (€ 3.29)
 
 
De deodorant zit in een goudkleurige spray flacon van 150 ml. De verpakking ziet er net zo mooi en luxueus uit als bij de shower cream.  
 
Dit zegt Fa over de deodorant:
 
“Voor een langdurige frisheid, zelfs bij stress en intensieve activiteiten, gebruik je de Fa Oriental Moments Desert Rose Deodorant Spray. Deze deodorant heeft een verleidelijk parfum en laat geen witte strepen achter op je kleding.”
 
De deodorant is huidvriendelijk en dermatologisch getest.


Ingrediënten: Butane – Alcohol Denat – Propane – Isobutane – Triethyl Citrate – Parfum – 1,2 Hexanediol – Caprylyl Glycol – Aqua – Linalool – 2-Benzylheptanol – Limonene – Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phospate – Citronellol – Benzyl Salicylate – Menthyl Acetate – Geraniol – Phenoxyethanol – Benzyl Alcohol – Alpha-Isomethyl Ionone – Butylphenyl Methylpropopnal – Citral 

Net als de shower cream ruikt deze deodorant heel lekker! Bij de deo ruik ik vooral een bloemig, warm en sensueel parfum terug. 48 uur beschermt hij niet, maar dat heb ik eigenlijk nooit bij deodorants. Uit gewoonte spray ik zo’n twee keer per dag omdat ik me daar het prettigste bij voel. Zoals beloofd laat de deo geen witte strepen achter. Bovendien vind ik het een pluspunt dat deze deo niet prikt en niet irriteert na het scheren.

Fa heeft weer een heerlijke lijn uitgebracht! Ik vind beide producten heel fijn om te gebruiken en ik kan ze dan ook zeker aanraden. De producten zijn o.a. te koop bij het Kruidvat. 
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Gebruik jij soms producten van Fa? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

15 reacties

  1. Ik gebruik zelf niet vaak de producten van Fa (weet ook niet waarom), maar ze lijn wil ik vanwege de Sandelwood wel graag proberen x

  2. Ik gebruik heel vaak producten van Fa, voor mij blijft dit toch een beetje het klassieke merk. De nieuwe lijn wil ik wel eens proberen.

  3. Heel af en toe heb ik van Fa al gebruikt,deze zien er heel fijn uit,de douche creme zal ik zeker eens kopen,de geur spreekt me erg aan,en ja mooie verpakking:)xxx

Reacties zijn gesloten.