Opgemaakte producten september 2015

Geplaatst door
De maand september zit er bijna op, tijd voor mijn opgemaakte producten! In dit artikel laat ik jullie zien welke beautyproducten we hier in huis hebben opgemaakt en zoals altijd geef ik er ook een korte review bij. 

Bella Cotton 50 Maxi Wattenschijfjes 

Zoals elke maand heb ik weer een pak grote wattenschijfjes van de Action opgemaakt. Ik ben er heel tevreden over: ze zijn zacht, pluizen niet en ze zijn spotgoedkoop. 
 
NIVEA Verfrissend & Verzorgend Micellair Water
 
Ik hou van micellair water en gebruik het elke dag om mijn gezicht te reinigen. Het micellair water van NIVEA (voor de normale tot gemengde huid) verwijdert vlot mijn (oog)make-up, reinigt mijn gezicht grondig en hydrateert mijn huid. Enig nadeel is dat zo’n flesje van 200 ml vrij snel op is, maar verder kan ik geen minpunten bedenken. 
 
Fa Glamorous Moments Shower Cream Amaranth Elixir & Black Orchid
 
Dit keer heb ik geen douche foam opgemaakt, maar wel een douchecrème van Fa. Het parfum van zwarte orchidee ruikt echt heerlijk en de rijke crèmeformule met amarantolie verzorgt mijn huid intens. Fa zegt dat deze douchecrème je meeneemt naar een wereld vol glamour en dat kan ik alleen maar bevestigen.  
 
Andrélon Pink Collection Heat Protect Spray
 
Ik gebruik regelmatig een stijltang. Om mijn haar tegen de hitte te beschermen gebruik ik een heat protect spray. De spray van Andrélon doet prima zijn werk! Hij ruikt niet alleen heel lekker, maar hij maakt het stylen ook makkelijker en sneller. Bovendien heb ik minder last van pluizig haar als ik dit product gebruik.
 
 
Dove Go Fresh Deodorant Grapefruit & Lemongrass Scent

Deze deo van Dove is heerlijk! Hij ruikt lekker fris naar citroen, beschermt mijn oksels tegen nare geurtjes en is verzorgend voor mijn huid. Tip: koop deze deodorant bij de Action want daar is hij goedkoper dan bij de drogist.

 
Oral-B Pro-Expert Whitening Tandpasta
 
Glenn en ik hebben deze tandpasta samen opgemaakt. We vinden het een goede tandpasta, maar meer ook niet. Hij maakt onze tanden goed schoon en hij smaakt fris, maar wittere tanden krijgen we er helaas niet van. We hebben hiervan nog enkele tandpasta’s op voorraad liggen, anders zouden we gewoon een andere tandpasta kopen.
 
 
Bomb Cosmetics Scented Candle Sunshine Honey
 
Het is herfst dus ideaal om geurkaarsen aan te steken! De geurkaars van Bomb Cosmetics ruikt heerlijk zoet naar honing. De kaars bleef zo’n 45 à 50 uren branden en de geur was heel sterk aanwezig. Jammer dat je voor zo’n kaars al snel € 10 betaald, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug. 
 
Primark Scented Candle Red Berry & Jasmine
 
Als laatste een heerlijke geurkaars van de Primark in de geur rode bessen en jasmijn (€ 4). Ook deze kaars bleef zo’n 50 uren branden en de geur was eveneens aanwezig. De geur was minder sterk dan bij de geurkaars van Bomb Cosmetics, maar zeker voldoende om ervan te kunnen genieten.
 
Welke producten heb jij opgemaakt? En wat is jouw favoriete geurkaars?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx  

16 reacties

  1. Die kaars van de primark lijkt me heerlijk zeg! Ik heb hier ook echt een hele hoop aan bad/doucheproducten die op zijn. Dus dat is wat ik heb opgemaakt in september, haha!

  2. Mijn wattenschijfjes van Lidl waren op,douchegel van Nivea,shampoo Nivea,dissolvant was leeg..Mijn favoriete geurkaars is vanille,ook patchoulli,als ik de kast open ruikt het al zo lekker.xxx

  3. Ohhh, het fa product lijkt mij echt heerlijk..Je hebt best wel aardig wat opgemaakt…..ik moet bekennen dat ik nog niet precies weet wat ik opgemaakt heb, ik moet het mandje nog leeg gaan schudden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *