Win 2 douchefoams van Kneipp! (afgesloten)

Geplaatst door
Ja, je leest het goed! De ene winactie is nog maar voorbij of ik heb er alweer een nieuwe klaarstaan. Leuk, toch? In samenwerking met Kneipp mag ik 2 heerlijke douche foams (lavendel + eucalyptus) weggeven aan één van mijn bezoekers. Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder.


Wat moet je doen? 


1) Schrijf je in op de nieuwsbrief van Kneipp.

2) Volg mij op Bloglovin en like het artikel.

 
3) Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en wat je hebt gedaan.


Wat mag je doen?

Volg mij op Twitter en tweet het volgende berichtje: Ik maak kans op 2 heerlijke douche foams van Kneipp @vanessablogt! Kijk snel op www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie

De voorwaarden.

Deelnemen kan t.e.m. zondag 19 januari om 17u. De winnaar wordt bekend gemaakt op mijn blog en krijgt vervolgens een mailtje toegestuurd. Let er dus op dat je een geldig e-mailadres en/of blog achterlaat zodat ik je makkelijk kan contacteren.

Veel succes!
Liefs,
Vanessa xxx

38 reacties

 1. Hallo,
  Ik ben dol op Kneipp, hun producten zijn altijd helemaal tiptop in orde…Ik had al een abonnement op hun nieuwsbrief en volg jou nu ook op bloglovin…en natuurlijk is een blog over zo een mooi product een like waar, dus ook dat is helemaal ok…
  Nu maar duimen dus!
  Groetjes Petra
  ([email protected])

 2. Graag maak ik kans op de douchefoams van Kneipp.
  Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel geliked. De nieuwsbrief van kneipp ontvang ik al.
  ook heb ik een tweet geplaatst (@AGussinklo)

 3. Wat een super leuke winactie, super lief van je!
  De producten van Kneipp zijn altijd heerlijk, ik gebruikte voorheen altijd de shampoo's.
  Ik ben erg benieuwd naar de douche foams.

  Ik heb het ook gelijk even gedeeld op facebook zodat meer meiden mee kunnen doen.

  En ik volgde je al een tijdje via bloglovin'

 4. Ik volgde je al op bloglovin', ik heb het artikel gelikes en ook op de Kneipp nieuwsbrief ben ik al heel lang ingeschreven. Aan twitter doe ik niet, sorry! Ik ben helemaal gek van die foam – toestanden, rituals heeft die ook en ze zijn zalig, dus ik heb ook van deze van Kneipp hoge verwachtingen!

 5. alle stappen doorlopen (was al ingeschreven op nieuwsbrief)! heb gewone gsm kan dus niet twitteren! maar graag win ik deze douche foams!

 6. hoy allereerst proficiat met je leuke blog , die ik heel graag volg wel enkel op facebook , twitter heb ik niet
  ik doe dan ook graag aan deze winactie mee want Kneipp vind ik een beregoed merk
  grtz Linda
  [email protected]

 7. Leuke actie! Ik doe heel graag mee. Twitter heb ik niet, op de nieuwsbrief was ik al ingeschreven, maar heb het artikel wel geliked. Zou van pas komen hier, nog even lekker ontspannen tijdens het laatste van m'n zwangerschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *