Opgemaakte producten juli 2013

Geplaatst door
We zitten alweer over de helft van de zomervakantie, wat gaat de tijd toch snel! De voorbije maand heb ik weer heel wat producten opgemaakt die ik graag met jullie wil delen. Tandpasta, nachtcrème, maar ook shampoo en een heat protection styling spray. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Zoals jullie weten, post ik op maandag normaal mijn fotodagboek. Deze week is dat er helaas niet van gekomen omdat mijn fototoestel stuk is gegaan en ik pas in het midden van de week een nieuw toestel heb gekocht. Ik vond dat het niet de moeite was om die paar foto’s online te zetten, vandaar dat ik vandaag een ander artikel heb gepost. Hopelijk vinden jullie dit niet erg. Volgende week mogen jullie natuurlijk weer leuke foto’s verwachten!
 
Heat Protection Styling Spray – Elnett 
 
Dit product spray ik in mijn haar voor ik het föhn of steil. Het zorgt ervoor dat mijn haar beschermd wordt, maar daarnaast zorgt het ook voor glad haar. Het spraykopje werkt erg goed en verdeelt het product goed over mijn haar. De geur is identiek aan de typische hairsprays van Elnett, héérlijk! De spray kost € 7,99 en dat is niet zo goedkoop. Toch heb ik het er voor over want het is een goed product én ik heb er best lang mee gedaan.

Deodorant Pink – Kruidvat

 
Deze deo hebben jullie al enkele keren zien voorbij komen. Ik ben er gewoon tevreden over. Hij voelt fris en ruikt lekker!

Foaming Shower Gel Yogi Flow – Rituals

Ja, je leest het goed: ik heb deze heerlijke douchegel helemaal opgemaakt! Dit was mijn eerste Rituals product, maar zeker niet het laatste. Ik ben van plan om binnenkort een nieuwe foaming shower gel te kopen. Welke geur raden jullie mij aan? En hebben jullie al ervaring met de foaming shower gel van Kruidvat of de Action?

 
Shampoo Long & Shine – Palmolive

Dit is een heerlijk geurende shampoo speciaal voor middellang tot lang haar. De shampoo bevat olijfextract waardoor mijn haar mooi glanst. Ik zou hem zeker opnieuw kopen!

 
Wattenschijfjes (120 stuks) – Kruidvat
 
Om de make-up van mijn gezicht te verwijderen, gebruik ik graag een wattenschijfje met wat reinigingsmelk. De voorbije maand heb ik de wattenschijfjes van Kruidvat opgemaakt. Ze vallen niet uit elkaar en ze pluizen niet. Prima!
 
Tandpasta 3D White – Oral B
 
Deze tandpasta zou mijn tanden witter moeten maken, maar daar heb ik niet veel van gemerkt. Wat ik wél leuk vind, is de heerlijke mint smaak die mij een frisse adem bezorgd. Zou ik hem opnieuw kopen? Hmm, nee. Ik vind deze tandpasta te duur voor wat het is.
 
Hydro Nachtcrème – Kruidvat
 
Oh, wat ben ik blij dat deze nachtcrème eindelijk op is! Haha, klinkt erg maar zo is het. Ik vind dit zo’n saaie crème. Oké, hij hydrateert mijn huid wel maar meer ook niet. Bovendien stak de geur nogal snel tegen. Deze nachtcrème zou ik in de toekomst dus niet meer kopen. Jammer!
 
Onyx Reinigingsdoekjes – Action
 
Als laatste heb ik een pakje reinigingsdoekjes opgemaakt die ik heb gekocht bij de Action. Prima doekjes! Ze verwijderen vlot mijn make-up en mijn huid voelt zacht aan. Daarnaast zijn ze gewoon super goedkoop waardoor ik ze iedere keer opnieuw koop.
 
Heat Protection Styling Spray – Elnett => € 7,99
Deodorant Pink – Kruidvat => € 1,29
Foaming Shower Gel Yogi Flow – Rituals => € 8,00
Shampoo Long & Shine – Palmolive => € 2,19
Wattenschijfjes (120 stuks) – Kruidvat => € 1,99
Tandpasta 3D White – Oral B => € 3,99
Hydro Nachtcrème – Kruidvat => € 2,99
Reinigingsdoekjes Onyx – Action => € 0,78

Gebruiken jullie één van bovenstaande producten?
Veel liefs,
Vanessa xxx

30 reacties

  1. Oh de Elnett spray lijkt me ook fijn, zoiets moet ik nog steeds eens aanschaffen voor mijn haar. Ik heb meestal ook de wattenschijfjes van Kruidvat, soms ook van de Lidl daar is ook niks mis mee en niet duur. Heerlijk he zijn Rituals producten, de foaming douche gels van Kruidvat heb ik nog nooit geprobeerd. X

  2. Als ik nog eens in de Rituals ben, moet ik zeker eens aan die yogi flow gaan ruiken,
    aangezien jij hier al zoveel enthousiaste dingen over geschreven hebt 😀

  3. Er is nu een nieuwe douche olie van rituals, hij is oranje en heet volgens mij happy buddah. Die ruikt echt heeeeeerlijk!

  4. Heel leuk om te zien! Er zitten 2 producten tussen die ik zelf ook gebruik en dat zijn de wattenschijven en deodorant van de Kruidvat. De watjes zijn zo fijn en de deo ruikt ook heel erg lekker. De Oral B tandpasta heb ik ook wel eens gehad, maar mijn tanden werden er ook niet witter van.

  5. Ik vind de douchegel van Rituals véél fijner dan de foaming douchegel van Action. Er kan, wat mij betreft, niets aan Rituals tippen. Ben ook heel blij dat de parfumerie hier om de hoek ook Rituals verkoopt. Ik ben fan!

  6. Jij bent door veel producten heen gegaan! Hm, ik ken de shower foams van de kruidvat en de action niet. net zo lekker?

  7. Wat een hoop weer deze maand :S De Zensation Shower foam van Rituals is ook echt héérlijk (de witte fles) Ik heb die van de Hema en van de Action geprobeerd maar ze halen het bij lange na niet bij die van Rituals! 😉 Xx

  8. Hah de watteschijfjes natuurlijk. Altijd handig om ze in voorraad te hebben en die multipacks van Kruidvat zijn daar het beste voor. De Palmolive shampoo klinkt goed!

  9. Zo dat zijn aardig wat producten! Ik heb echt periodes dat alles ineens hard gaat en periodes dat ik nooit iets opmaak, heel irritant haha.

  10. Ik gebruik zelf ook altijd de wattenschijfjes van Kruidvat, ze zijn gewoon fijn en goedkoop. De tandpasta gebruik ik zelf ook al een tijdje en is inderdaad niet zo bijzonder, maar hij ruikt/smaakt erg lekker!

  11. leuk artikel en heerlijke producten. Ik heb een aantal items zoals Tandpasta 3D White van Oral B, wattschijfjes van Kruidvat, Rituals Shower Gel Yogi Flow weleens gebruikt en opgemaakt

  12. Ik gebruik de Elnett heat protecting spray ! Die is zo fijn ! Als hij op is ga ik hem zoizo opnieuw kopen !
    De onyx doekjes vd action koop ik ook soms, ze doen inderdaad prima hun werk en dat voor een zacht prijsje 🙂

Reacties zijn gesloten.