Kruidvat body scrub blueberry & lychee review

Geplaatst door
Het is zomer en daar willen we van genieten! Zo gaan we al eens een dagje naar het strand en willen we een mooi kleurtje opdoen. Wat vele meiden vergeten, is om hun huid eerst goed te scrubben. Dit zorgt er namelijk voor dat de dode huidcellen worden verwijderd, waardoor je huid voldoende wordt voorbereid. Je zal sneller bruinen, je bruine tintje zal mooier en egaler uitkomen, en je kleurtje zal veel langer op je lichaam blijven. Alleen maar voordelen dus! Een body scrub hoeft niet veel te kosten. Enkele dagen geleden heb ik er me eentje aangeschaft van Kruidvat eigen merk, in de geur Blueberry & Lychee. Dit is een prima body scrub voor slechts € 2,89. Hieronder mijn review!

Verpakking.

De verpakking ziet er prima uit! Vrouwelijk roos en ook een tikkeltje zomers door het fruit dat staat afgebeeld. De body scrub zit in een plastic tube van 200 ml en heeft een handige klikdop, wat zeer hygiënisch werkt. 
 
Ingrediënten.
 
Naast blueberry en lychee, bevat de scrub veel glycerine (verzorgend). Helaas zit er ook parfum en alcohol in, wat voor sommigen irriterend kan werken. 
 
Beschrijving.
 
Drijf mee op de geur van Kruidvat Body Scrub Blueberry & Lychee naar de Oosterse schoonheden. Deze scrub zit bomvol verzorgende, natuurlijke ingrediënten en laat je huid weer superzacht en soepel aanvoelen.

Gebruiksaanwijzing.

 
Verdeel over de nog vochtige huid met zachte, ronddraaiende bewegingen om dode huidcellen te verwijderen. Daarna met ruim water afspoelen en de huid droog deppen. 
 
 
De scrub.
 
Wat me het eerst opvalt is de heerlijke geur. De body scrub ruikt lekker zoet en fruitig. Ideaal om te gebruiken op warme zomerdagen. Qua uitzicht heeft de scrub een lichte kleur waardoor je de scrubdeeltjes goed ziet zitten. Hij voelt zacht aan op mijn huid en is zeker niet grof in gebruik. Bovendien heb je niet veel nodig, wat zuinig werkt. Achteraf voelt mijn huid glad en zacht aan. Een echte aanrader!

Prijs.
 
Deze body scrub kost slechts € 2,89 wat een prima prijsje is voor zo’n goede scrub. Ik moet toegeven dat ik de scrubs van The Body Shop nog beter vind, maar dan ga je ook meteen in een hogere prijscategorie. Voor zo’n goedkope prijs, is deze scrub van Kruidvat meer dan oké!
 
Pluspunten.
 
– Mooie verpakking
– Hygiënische tube
– Zoete en fruitige geur
– Niet grof in gebruik
– Niet veel nodig, zuinig
– Huid voelt glad en zacht aan
– Goedkoop: € 2,89 voor 200 ml

Minpunten.

– Bevat alcohol en parfum.

 
De Body Scrub Blueberry & Lychee is te koop voor € 2,89 bij Kruidvat.
 
 
Gebruiken jullie wel eens een body scrub?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

33 reacties

  1. Klinkt goed!
    De verpakking is ook superleuk! 😀
    Ik heb al veel verschillende merken scrubs gehad maar heb er nu een van Therme (aangezien ik zo enthausiast was over de bodybutter heb ik ook de scrub gehaald, hij is heel fijn! X

  2. Stiekem gebruik ik eigenlijk bijna nooit body scrub, haha 🙂 Maaar deze lijkt me wel echt heel erg fijn 🙂

  3. Lijkt me erg fijn! Ik gebruik niet heel vaak scrub, maar soms vind ik 't zó heerlijk 🙂
    xx

  4. Hm, meer pluspunten dan minpunten.. dat is goed! Het ziet er ook mooi uit.. en of ik tegen alcohol/parfum voor lichaam ben… weet ik eigenlijk nog niet. Wat is jouw mening? Mijn gezicht vind ik wat belangrijker. 😐

  5. Klinkt idd als een fijne scrub, goede review weer;) Ik gebruik momenteel een bodyscrub van de Thermen, ook echt een aanrader!

  6. Ik scrub meestal één keer in de week! Heerlijk, weer een lekker zacht huidje.. Deze scrub klinkt ook heel goed!

  7. Hij lijkt mij wel top hoor, ook fijn dat het in een tube zit, zo heb je geen last van met je handen in de pot enzo.. Top!

  8. Super fijne review! Ben het helemaal met je eens dat een scrub niet teveel hoeft te kosten. Lijkt me een goede scrub. 🙂

  9. Ik stond laatst in de Kruidvat te kijken bij de bodyscrubs en ik stond bij deze bodyscrub te twijfelen. Ik denk dat ik hem nu toch maar ga halen! Erg fijne en goede review! 🙂 X

  10. leuke review. zoet en fruitig helemaal mijn smaakt. ook heel fijn dat het in een tube zit

Reacties zijn gesloten.