Welkom op mijn blog!

Geplaatst doorWelkom op mijn blog! Vanaf vandaag is dit mijn persoonlijke plekje op het web. Een plek waar ik jullie zal inspireren op vlak van beauty, lifestyle en fashion. Kortom: alles waar wij vrouwen van houden. Af en toe komt er ook een persoonlijk artikel online zodat jullie mij beter leren kennen en ik jullie hopelijk ook.


Op deze dagen mogen jullie een artikel verwachten: dinsdag, donderdag en zaterdag.Ā 

Veel plezier!
Vanessa xxx

3 reacties

  1. Leuke blog heb je!
    Ik blijf je denk ik wel volgen!
    Misschoen kan je bloglovin' en/of Google friends connect (kan je vinden in je blog menu) aanmaken!
    Ik ben benieuwd…!

    x Tessa

  2. Super dat je ook pas begonnen bent met bloggen šŸ™‚ het is een leuke hobby waar je wel veel tijd insteekt, maar het is ook wel genieten. Ik hoop nog veel blogposts van je te mogen lezen! šŸ™‚ In ieder geval al heel veel succes met je blog!

Reacties zijn gesloten.