Shoplog Kruidvat

Geplaatst door
Vandaag heb ik een shoplog voor jullie. Ik ben namelijk gaan shoppen bij Kruidvat en heb heel wat beauty- en verzorgingsproducten mee naar huis genomen. Benieuwd naar wat ik allemaal gekocht heb? Kijk dan zeker verder!
 

 
Als eerste heb ik deze reinigingsmelk en gezichtslotion van Kruidvat eigen merk gekocht. Ik heb deze al eerder gekocht en ben er zeer tevreden over. Ze zijn zacht voor mijn huid, ruiken lekker en kosten minder dan 2 euro het stuk.
 
 
Daarnaast heb ik ook deze BB cream van Catrice gekocht. Het is de eerste keer dat ik een BB cream in mijn winkelmandje heb gelegd. Op andere blogs las ik heel wat positieve comments over dit product. Tijd om hem zelf ook eens uit te testen! De BB cream kost € 5,99. Ik heb de kleur 010, licht beige.
 

Ik had dringend een nieuwe mascara nodig. Mijn ogen gingen naar deze I love extreme mascara van Essence. Ziet er leuk uit en is zeer goedkoop: € 1,99! Ook over deze mascara heb ik al heel wat goeds gehoord. Ik ben benieuwd!
 
 
Omdat ik heel erg van nude kleurtjes hou, kon ik deze palette van Catrice onmogelijk weerstaan. Bijna iedere dag draag ik beige-bruine tinten op mijn ogen. Deze palette is dus meer dan welkom! Ik heb er € 3,99 voor betaald.

Zoals jullie op de foto zien, heb ik de palette ondertussen al eens gebruikt. Vandaar dat ze er niet meer zo mooi uitziet, sorry! 🙂

 
 
Oogschaduw moet natuurlijk weer verwijderd worden en daarvoor gebruik ik deze eye make-up remover pads van Kruidvat eigen merk. Ik koop deze pads eigenlijk iedere keer opnieuw om de simpele reden dat ik ze goed vind. Een potje van 100 pads kost € 1,99.
 

Mijn dag- en nachtcrème was bijna op en daarom heb ik deze crèmes meegebracht. Het zijn crèmes van Kruidvat eigen merk, de Hydro versie (geschikt voor vrouwen tussen 20 en 30 jaar). Ik heb ze gekocht omdat ze slechts € 2,50 het stuk kosten. Benieuwd of ze goed hun werk doen!
 
 
Om mijn make-up kwasten te reinigen, gebruik ik babyshampoo. Deze keer heb ik de babyshampoo van Kruidvat eigen merk gekocht. Hij kost slechts € 1,99 en je doet er zeer lang mee. 
 
Tenslotte heb ik deze haarelastiekjes van Zenner gekocht. Ik doe mijn haar bijna iedere dag in een staart of knot en dan komen elastiekjes goed van pas. Ik koop regelmatig nieuwe omdat de ‘rek’ er na een tijdje uitgaat. Deze elastiekjes kosten € 1,75.

Ga jij ook wel eens shoppen bij Kruidvat?

 
Veel liefs,
Vanessa xxx
 

6 reacties

  1. Ik ben heel benieuwd naar de BB cream van catrice! Ook de mascara van essence staat op mijn verlanglijstje.
    Zelf koop ik ook altijd die stiekjes van zenner, ben er heel tevreden over.
    Tja, bij Kruidvat kom je altijd met meer buiten dan de bedoeling oorspronkelijk is, hihi.
    Nog heel veel succes met je blog, heel leuk tot nu, en ben er zeker van dat je het super zal doen!

Reacties zijn gesloten.