Beautypakketje gewonnen van Naomi | Starduck-s.blogspot.nl

Geplaatst door
Vorige week kreeg ik een mailtje van Naomi waarin stond dat ik een beautypakketje had gewonnen via haar blog. Zo leuk! Als bedankje wil ik er graag een artikel aan wijden en dus laat ik jullie vandaag zien welke mooie producten ik zoal heb gewonnen. Kijken jullie mee?
 

 
Als eerste heb ik twee gezichtsmaskertjes gewonnen, eentje van Dr. van der Hoog en eentje van Montagne Jeunesse. De laatste tijd heb ik het erg druk gehad dus deze maskertjes komen als geroepen! Daarnaast heb ik een pak reinigingsdoekjes van de Primark gewonnen en ook daar ben ik blij mee. Reinigingsdoekjes zijn altijd handig om in huis te hebben, ze zijn ideaal voor als je te moe bent of geen zin hebt om je gezicht uitgebreid te reinigen. 

In het pakketje zat ook een foundation van Hema en daar ben ik ontzettend blij mee! Ik heb er al veel positieve reviews over gelezen en ik wilde hem graag kopen, maar nu is dat natuurlijk niet meer nodig, hihi. Naast de foundation zien jullie een concealer van Maybelline. Ik denk dat de kleur momenteel nog iets te donker is, maar misschien kan ik hem in de zomer wel gebruiken, dan heb ik hopelijk een bruiner kleurtje. Rechts zien jullie een mascara van Essence. Mijn favoriete mascara van dit moment is de I Love Extreme Crazy Volume Mascara van Essence – de roze variant – dus ik ben heel benieuwd om deze twee te vergelijken!
 
Dan heb ik nog een mooi lakje van Catrice gewonnen, altijd fijn! Ook een pincet is steeds welkom, aangezien de mijne om de zoveel tijd spoorloos verdwijnt. Waar ik erg benieuwd naar ben, is de haarspray van L’Oréal. Deze zou een nonchalante en messy look creëren. Als laatste heb ik nog enkele staaltjes gekregen, leuk extraatje! 
 
Zo, dit waren mijn gewonnen producten. Ik wil Naomi héél erg bedanken voor dit superleuke pakketje. Ik ben er ontzettend blij mee en ik kijk er dan ook naar uit om alle producten uit te testen!
 
Wat vind jij van dit pakketje? Naar welke producten ben jij het meest benieuwd?

Veel liefs,

 

Vanessa xxx

Follow on Bloglovin

37 reacties

  1. Gefeliciteerd met de gewonnen win actie. ? wat een leuk pakket. Ik ben wel nieuwsgierig naar de mascara aangezien de i love extreme ook mijn dagelijkse favoriet is.

  2. Wat een leuk pakketje…ik ben wel heel erg nieuwsgierig naar de spray van L'Oreal…

  3. Wat een leuk pakketje om te winnen. Dat maskertje is echt fijn! Veel plezier met je nieuwe spulletjes.

  4. Leuk pakketje! Voor het masker van dr.van der hoog is echt super!

  5. Ik ben wel benieuwd naar het lakje en de concealer, jammer helaas dat deze nogal donker is! Leuk pakketje heb je gewonnen:)

  6. Heel erg leuk dat je dit hebt gewonnen! Ik vind de maskertjes van DR van der Hoog altijd heel fijn (:

  7. Wat een mooi pakketje dat je gewonnen hebt! Die foundation van Hema is heel erg fijn, ik moet hem dringend ook nog eens aanschaffen :). x

  8. Gefeliciteerd! Ik ben vooral benieuwd naar de mascara 🙂

  9. Wat leuk dat je het pakketje had gewonnen! Er zitten echt heel veel mooie producten in. 🙂

  10. Wat een geweldig leuk pakketje om te ontvangen heel gaaf! Geniet van je mooie nieuwe spulletjes! 🙂

Reacties zijn gesloten.