Wat is een origineel Moederdag cadeau? 5 leuke ideeën!

Geplaatst door

Op de tweede zondag van mei is het Moederdag: de dag dat mama’s letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes worden gezet. Wil je jouw mama dit jaar eens verrassen met iets anders dan een boeketje of een doos pralines? In samenwerking met Ditverzinjeniet.nl zet ik vijf originele Moederdag cadeaus op een rijtje!

wat is een origineel moederdag cadeau

Wat is een origineel Moederdag cadeau? 5 leuke ideeën:

1. Tegeltje voor je moeder

De blauw witte tegeltjes met een grappig tekstje erop, wie kent ze niet? Als je mama wel van een vleugje humor houdt, dan is zo’n tegeltje een geweldig Moederdag cadeau idee. Onderstaand tegeltje met huisregels is slechts een voorbeeld, want in de webshop Ditverzinjeniet zijn nog veel meer leuke tegeltjes om uit te kiezen. Het tegeltje is van keramiek en wordt geleverd met een ophanghaakje. Zodra jouw mama het tegeltje ontvangt, kan ze het dus meteen een plekje op de muur geven waar iedereen het goed kan zien. 

tegeltje moeder huisregels

2. Kippenhok eihouder

Eet je mama graag eieren en is ze gek op de landelijke boerderijstijl? Dan hoef je niet verder te zoeken naar een origineel Moederdag cadeau! Deze grappige houder is ontworpen om eieren in te bewaren en heeft de vorm van een kippenhok. Hoe leuk is dat? Het houten kippenhok heeft bovenaan twee legplanken met ruimte voor zes eieren. Onderaan vind je een lade waar je eierdopjes in op kunt bergen. En het loopplankje? Dat is vooral een leuk detail, maar het is niet zo verstandig om de eieren er van naar beneden te laten rollen. 

kippenhok ei houder

3. Chinese vissers theezakjeshouder

Misschien is je mama niet dol op eieren, maar is ze wel een echte theeleut? Met de Chinese vissers theezakjeshouders maak je van thee drinken een bijzonder moment. Je klikt de vissers makkelijk op je theeglas en aan de hengel hang je het theezakje. Zodra de thee is getrokken, is het tijd om de hengel naar binnen te halen. Superleuk voor als je bezoek hebt! De theezakjeshouder wordt geleverd in een set van vier en iedere visser heeft een ander uiterlijk. 

chinese vissers theezakjeshouder

4. Fizz nagellakdroger

Draagt je mama graag nagellak? Dan zal ze deze nagellakdroger in de vorm van een aap superleuk vinden. Met deze tool gaat het drogen van nagellak een stuk sneller. Vanaf nu hoeft je mama geen uur meer te wapperen met haar handen want de aap zorgt voor droge nagels binnen een paar minuten. Superleuk én handig!

nagellakdroger

5. Lama bloempot

Ten slotte is deze bloempot in de vorm van een lama superleuk om cadeau te geven voor Moederdag. Want geef toe, wie wil deze lama bloempot van keramiek nu niet op z’n vensterbank? Deze bloempot is ideaal voor kleine plantjes zoals een cactus of vetplant. Mocht je mama geen groene vingers hebben, dan kan je natuurlijk altijd voor een kunstplantje kiezen. Tegenwoordig zie je immers nauwelijks het verschil! 

lama bloempot

In de webshop van Ditverzinjeniet kan je nog veel meer originele Moederdag cadeaus vinden. Ik zou zeggen: zet de shop alvast bij je favorieten want een origineel cadeau komt altijd wel van pas. Is het niet voor Moederdag, dan wel voor een verjaardag of andere gelegenheid!

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

Reacties zijn gesloten.