Dit zijn 10 kleine cadeautjes onder 10 euro!

Geplaatst door

Kleine cadeautjes onder 10 euro – Is er binnenkort iemand jarig? Wil je iemand bedanken? Of heeft er iemand iets te vieren? Dan is het fijn om die persoon te verrassen met een leuk cadeau. Wat je iemand kunt geven, hangt af van wat die persoon tof vindt en wat je budget is. Ben jij op zoek naar leuke en kleine cadeautjes onder 10 euro? Dan ben je hier op de juiste plek want ik heb tien goedkope cadeautjes voor je verzameld waarvan geen enkel item duurder is dan 10 euro.

kleine cadeautjes onder 10 euro

10 Kleine cadeautjes onder 10 euro

1. Kies voor iets lekkers

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor iemand en is diegene gek op eten? Dan kan je hem of haar iets lekkers geven. Je kunt dit uiteraard in de winkel kopen, maar nog leuker (en goedkoper) is om het zelf te maken. Je hoeft hier heus geen keukenprinses voor te zijn want het internet staat boordevol lekkere recepten. Maak bijvoorbeeld een heerlijke cake, taart of cupcakes. Is diegene dol op koekjes of snoepjes? Dan is het een leuk idee om een mooie pot te vullen met deze lekkernijen.

Je kunt ook voor een praktisch cadeau kiezen en bijvoorbeeld een borrelplank graveren. Zo’n houten plank kan gebruikt worden als tapasplank, snijplank, borrelplank, serveerplank en broodplank. Kortom: een handig cadeau voor iedereen die van lekker eten houdt!

2. Trakteer op een etentje

Wat is er leuker dan samen eten, bij te praten en genieten van gezelligheid? Als jij en de jarige daar ook zo over denken, dan kan je hem of haar trakteren op een etentje. Helaas is dit niet zo goedkoop. Een goedkoop alternatief is om zelf een etentje te organiseren. Maak bijvoorbeeld het lievelingsgerecht van de jarige of geniet van lekkere hapjes en drankjes. Er zijn maar weinig dingen leuker dan samen herinneringen maken. 

3. Een mandje met verzorgingsproducten

Als ik denk aan kleine cadeautjes onder 10 euro, dan zit je met verzorgingsproducten helemaal goed. Om origineel uit de hoek te komen, kan je zelf een mandje met verzorgingsproducten samenstellen. Bij Rituals zal je met tien euro waarschijnlijk maar één product kunnen kopen. Maar bij Action, Hema of Kruidvat kan je voor dat geld wel een paar producten scoren. Gebruikt de gelukkige graag bruisballen in bad? Dan is een mandje met bath bombs superleuk!

4. Een leuke mok

Is diegene voor wie het cadeau is, gek op koffie of thee? Verras hem of haar dan met een leuke, grappige of gepersonaliseerde mok. Dit is goedkoop, leuk én functioneel. Hij of zij zal hier immers iedere dag plezier van hebben. Kijk maar eens naar deze leuke mokken!

5. Een notitieboekje of planner

Veel mensen zijn dol op notitieboekjes. Is degene voor wie het cadeau is, ook zo iemand? Dan is het geven van een notitieboekje een heel leuk en goedkoop cadeau. Uiteraard kan je ook een agenda of planner cadeau doen. Het is maar net waar hij of zij het meest van houdt. De Mascha planner is ontzettend populair maar is wel iets duurder. Als je het echt onder de 10 euro wilt houden, neem je best een kijkje bij Action, Kruidvat of Hema. 

6. Een boek

Is degene voor wie het cadeau is, een lezer? Dan is het geven van een boek een heel leuk idee. Boeken onder de 10 euro kan je onder andere vinden bij Action of Kruidvat. Het voordeel van deze boeken is dat ze niet razend populair zijn, waardoor de kans klein is dat hij of zij deze boeken al heeft. Echter zijn de boeken daarvoor niet minder leuk. Integendeel zelfs! Tip: heb je nog een beetje budget over? Voeg er dan een leuke boekenlegger aan toe!

7. Geurkaarsen

Vooral in de herfst en winter vinden veel mensen het gezellig om ’s avonds geurkaarsen aan te steken. Leuk om cadeau te geven dus! Afhankelijk van je budget kan je er eventueel nog een mooie theelichthouder of kandelaar aan toevoegen. Vooral bij winkels zoals Action kan je voor weinig geld superleuke kaarsen of kaarsenhouders kopen, maar ook online kan je heerlijke geurkaarsen vinden. Selecteer wel even je budget tot 10 euro. 

8. Speelgoed

Ben je op zoek naar goedkope cadeautjes voor een kind? Dan is speelgoed toch dikwijls het leukste. Koop bijvoorbeeld een mooie pop of een leuke knuffel. Ook met Play Doh of slijm kan je tegenwoordig niets mis doen. Speelt hij of zij graag gezelschapspelletjes? Hier vind je tal van leuke bordspellen voor kinderen t.e.m. 12 jaar en dit voor ieders budget!

9. Krasloten

Een goedkoop en origineel cadeau waarmee de ontvanger rijk kan worden: krasloten! Koop voor een paar euro aan krasloten, pak ze leuk in en geef hem of haar de kans om een mooi bedrag bij elkaar te krassen. Alleen al het krassen op zich is heel plezant om te doen. 

10. Een cadeaubon

Tenslotte kan je altijd iemand blij maken met een cadeaubon, ook als deze slechts 10 euro waard is. Het gaat immers niet om het geld maar wel om het gebaar. Het voordeel van een cadeaubon is dat de gelukkige zelf kan kiezen wat hij of zij ermee koopt. Met een Bol.com cadeaubon doe je iedereen een plezier!

Vind je een cadeaubon saai om te geven? Hier vind je 4 leuke ideeën om een cadeaubon leuker te presenteren.

Je leest het: een leuk cadeau geven hoeft helemaal niet duur te zijn. Met de tien tips die je in dit artikel hebt kunnen vinden, kan je ongetwijfeld kleine cadeautjes kopen voor je partner, vriend(in), familielid, buur of collega die iets te vieren heeft. Ook met de feestdagen in het vooruitzicht, komt dit lijstje wellicht goed van pas. Hier vind je 10 tips om te besparen in de dure decembermaand.

Meer inspiratie kan je vinden op Cadeau.nl

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: 5 Tips om je pakjes origineel in te pakken

3 reacties

  1. Goeie tips en zoals je zegt een kado hoeft niet duur te zijn, het is het gebaar dat telt

Reacties zijn gesloten.