DIARY: Terug aan het werk, speelplein & nieuwe items

Geplaatst door

Het is weer zondag en jullie weten wat dat betekent: tijd voor mijn diary! Glenn en ik zijn nog een dagje naar zee geweest. Daarna gingen we terug aan het werk en had Lara weer dolle pret op het speelplein. Ook kwamen er leuke pakketjes binnen en hebben we alvast nieuwe schoolspullen gekocht voor Lara. Kijk mee!

Zondag

We starten de zondag met een bezoek aan de binnenspeeltuin. Blijft een leuke uitstap!

In de namiddag gaat Lara bij mijn mama spelen. Ik kruip ondertussen een paar uurtjes in bed om te slapen.

’s Avonds kijken Glenn en ik verder naar Intimidad. Goede serie!

Maandag

Vanaf vandaag gaat Lara terug twee weken naar het speelplein en ze heeft er heel veel zin in. Wanneer we de poort binnenstappen, loopt ze meteen naar haar vertrouwde driewieler. 

Glenn en ik hebben nog een dagje verlof en we gaan naar zee. In het begin is er nog een frisse wind maar gelukkig wordt het daarna steeds warmer. We hebben een koeltas met eten en drinken mee dus we kunnen de hele dag op het strand blijven, heerlijk!

Nog een lekker ijsje eten voor we naar huis vertrekken.

Wanneer we Lara op het speelplein gaan halen, is ze nog volop aan het spelen. Ze vertelt meteen over hoe een leuke dag het was, heel fijn!

Glenn heeft zin in chinees. Ik heb daar op voorhand nooit zo’n zin in, tot het voor mijn neus staat. We eten noedels met kip in zoetzure saus.

’s Avonds gaan we verder met Intimidad.

Dinsdag

Op naar het speelplein! Dit keer met een superleuke strohoed van H&M. Met dit warme weer is extra bescherming tegen de zon toch wel belangrijk. 

Glenn en ik gaan terug aan het werk na twee weken verlof. In eerste instantie zie ik er een beetje tegenop, maar uiteindelijk schrijf ik vier blogposts en daar ben ik best blij mee voor mijn eerste dag. 

Ondertussen komen deze toffe Geox sneakers binnen die ik voor Lara heb besteld. Lara vindt deze ‘regenboog sneakers met lichtjes’ supercool en ik stiekem ook, haha. 

Daarna ontvang ik ook mijn Kruidvat bestelling. Mocht je ergens benieuwd naar zijn, laat dan gerust een reactie achter.

Lara heeft weer een superleuke dag achter de rug. Ze is wel duidelijk moe en overprikkeld en ze kan nog weinig verdragen. Dit is natuurlijk niet zo vreemd als je weet dat ze iets na 05.00 uur wakker was en vervolgens een hele dag heeft gespeeld. We stoppen haar vanavond dus op tijd in bad en bed zodat ze de nodige rust krijgt.

Woensdag

Ondanks dat Lara opnieuw vroeg wakker is en de ochtendroutine daardoor erg lastig verloopt, gaat ze weer enthousiast naar het speelplein. 

Ik ben daarentegen minder enthousiast want ik ben kapot van de voorbije vier uur en mijn hoofd staat op ontploffen. Ik neem een paracetamol en ga aan het werk. Ik schrijf vier blogposts en dat is meer dan ik had verwacht. Daarna kruip ik, nog steeds met hoofdpijn, mijn bed in tot we Lara gaan halen. 

Mooi geschminkt op het speelplein. Dit gezichtje is goud waard!

’s Avonds gaan Glenn en ik verder met Intimidad. De voorlaatste aflevering alweer.

Donderdag

Ontbijtje!

Omdat ik merk dat Lara heel moe is van het speelplein, laat ik haar vandaag een dagje thuis. Het vroeg wakker zijn en de warmte doen er natuurlijk ook geen goed aan. Gelukkig ben ik goed op schema met mijn werk en kan ik dit gewoon doen. 

Lekkere aardbeien als tussendoortje.

Ondertussen ontvang ik mijn pakketjes van Zalando en H&M. Lara wou graag slippers hebben, net zoals mama. Bij deze haar eerste paar! Bij H&M kocht ik een paar leuke accessoires: haarspeldjes, ringen en scrunchies. Uiteraard allemaal in het thema unicorns en regenbogen.

Simple Coconut Water Hydrating Mask

’s Avonds trakeer ik mezelf op me-time met deze heerlijke producten. Over het Scholl Relaxerend Voetmasker Lavendel heb ik reeds een review geschreven. De Essence Repair Nail Oil (met arganolie) gebruik ik om mijn droge nagelriemen te verzorgen. 

Het Simple Coconut Water Hydrating Mask is een hydraterend sheetmasker dat mijn huid heerlijk zacht en glad maakt, en voor een flinke hydratatieboost zorgt. Het masker belooft je huid tot wel 30 dagen te hydrateren, maar dat vind ik toch wat overdreven. Het is wel één van de beste hydraterende gezichtsmaskertjes die ik al heb gebruikt dus ik zal het zeker nog eens kopen.

Vrijdag

Ik start de dag met het wassen van ons beddengoed. Zo fijn dat de was nu zo snel droog is!

Glenn brengt Lara naar het speelplein en ik ga alvast aan het werk. De rest van de dag breng ik achter mijn laptop door.

’s Avonds komt mijn papa langs en eten we samen frietjes van de frituur. En zoals je ziet, heeft de friturist zich niet ingehouden, lol.

Zaterdag

’s Ochtends krijgt de pop een heerlijke gezichtsbehandeling met slijm. Zij liever dan ik, haha.

We halen onze wekelijkse boodschappen bij Lidl.

En Lara gaat naar de kinesist waar ze haar fijne en grove motoriek oefent.

In de namiddag gaan we naar Dreamland om alvast nieuwe schoolspullen te kopen voor Lara. Binnen 2,5 weken gaat ze naar de derde kleuterklas.

Hoe kan het ook anders: Lara kiest voor schoolspullen van L.O.L. aangezien ze hier momenteel helemaal gek op is.

De rest van de dag spelen we thuis en kijken we tv. Ik zet alvast dit fotodagboek in elkaar want ik ben heel moe en wil vanavond vroeg in bed kruipen. Ik sluit bij deze foto dan ook mijn diary af. 

Bedankt voor het kijken en tot volgende week!

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

 1. Wat een leuke foto van Lara en het hondje van je mama (denk ik toch, dat het haar hondje is?) Zijn het goeie vriendjes?
  Fijn dat ze zich zo blijft amuseren op het speelplein. En inderdaad, zo mooi om zien dat blije, geschminkte snoetje 🙂

  Leuke aankopen ook, jezelf en Lara verwennen mag wel eens hé.

  Ik moet bekennen dat ik LOL niet ken, maarja, dat bestond niet in ‘mijn tijd’ en aangezien we geen kinderen hebben. Maar fijn dat ze er zoveel plezier mee heeft.
  Hopelijk helpt het ook voor een goede start in de derde kleuterklas.

  Dat masker klinkt goed. Lekkere me-time 🙂

  Oja, herkenbaar met die frietjes. Wij nemen altijd al de mini portie en dan is er nog altijd zoveel over.
  Hmm, krijg nu ook instant zin in aardbeien. Maar omdat we frambozen in de tuin staan hebben die nu volop opbrengen, koop ik ze even niet.

  1. Ja, Coopie is het hondje van mijn mama. Coopie en Lara zijn zeker beste vriendjes! LOL bestond ook niet in ‘mijn tijd’, maar door Lara ga ik automatisch mee in die nieuwe dingen. Mmm, frambozen van in de tuin, dat klinkt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.