DIARY: Vaderdag, zwembad & kermis

Geplaatst door

Goeiemorgen! Hopelijk heb je een fijne week achter de rug? Ik alvast wel. Het was prachtig zomerweer en daar hebben we erg van genoten. We hebben het zwembad opgezet en veel in de tuin gespeeld. Daarnaast zijn we naar de kermis in het dorp geweest en hebben we gezellig Vaderdag gevierd. Kijk mee naar mijn foto’s!

Zondag

Vandaag is het Vaderdag. ’s Middags verras ik Glenn en mijn papa met een lekker etentje bij een bistro. De mannen gaan voor Thais, ik heb zin in kaaskroketten.

Als dessert kiezen we allemaal een dame blanche. Altijd goed!

’s Avonds kijken Glenn en ik naar Entrevias.

Maandag

Lara gaat naar school en ik ga de hele dag aan het werk. 

Tussendoor komt mijn papa, de beste klusjesman die er is, op ons dak werken. Er is al een paar keer regen door het dak in onze keuken gelopen en dat komt hij fixen voor ons. 

Als Lara thuiskomt van school verras ik haar met deze cadeautjes: een unicorn knuffel en twee pop its. Ze is gek op unicorns en regenbogen, alsook op friemelspeelgoed, dus ze vindt dit heel leuk.

Verder doen we het rustig aan. Lara’s klas is vandaag gestart met de voorbereiding van het schoolfeest en dat zijn natuurlijk extra indrukken voor haar. Ze is er wel heel enthousiast over en ik ben uiteraard ook heel benieuwd. 

’s Avonds gaan Glenn en ik verder met Entrevias.

Dinsdag

Op naar school!

Ik kruip achter mijn laptop en ga verder met blogposts typen. Ondanks een slechte nacht krijg ik best veel werk gedaan, heel fijn!

Na school gaan we naar de speeltuin.

Dit setje van H&M is zo leuk!

Verhaaltje lezen voor het slapengaan. 

Bij Bol.com kocht ik een paar nieuwe voorleesboeken, waaronder dit. Er zit een Dinosaurus op de 13de verdieping is een leuk en grappig boek voor kleuters. We hebben samen hardop gelachen bij dit grappige verhaal. 

Woensdag

lucovitaal vitamine c gummies

’s Ochtends neem ik zoals altijd mijn vitamines in. Ik zie dat dit potje Lucovitaal vitamine C gummies op is. Gelukkig heb ik nog een potje in voorraad want ik vind deze gummies heel fijn. Ze hebben een lekkere sinaasappelsmaak en zijn gemakkelijk te kauwen. 

Lara gaat een halve dag naar school en ik ga aan het werk. In de namiddag spelen we samen in de tuin want het is mooi weer en nog niet té warm. 

Meloen en banaan als tussendoortje. Zo heeft Lara alvast wat vitamientjes binnen. Aangezien groenten moeilijk binnengaan, probeer ik in ieder geval genoeg fruit voor te schotelen.

Bij dit warme weer is het extra belangrijk om voldoende water te drinken. Ik vind dit Spa water (niet bruisend) met limoen-jasmijn smaak lekker. Fijn om eens af te wisselen met gewoon water!

De postbode komt langs met mijn H&M bestelling: twee zomerse tops en jeansshorts voor Lara. Zo blij mee! Ik stop de kleren, samen met nog een berg ander wasgoed, meteen in de wasmachine zodat Lara het eerste setje morgen kan dragen voor school. 

Donderdag

En voilà: hier zit ze in de klas, aan het wachten op haar beste vriend.

Terwijl ik aan het werk ben, komt deze jurk van Yoek (plus size merk) binnen die ik bij Zalando heb besteld. De jurk zit perfect dus ik ben er heel blij mee. Ik deel eigenlijk nooit outfits in mijn fotodagboekjes, maar misschien is het wel een leuk idee om dit vaker te doen? Al is het maar om te laten zien dat plus size kleding ook best mooi kan zijn. Let me know!

Zodra ik klaar ben met werken, ga ik met de Vileda aan de slag.

Lara gaat na school bij mijn papa en ik breng mijn vrije tijd hier door. Ogen dicht en even helemaal niks doen.

Me-time als mama is niet altijd gemakkelijk, zeker omdat mijn dagelijks leven vooral rond Lara draait. Ik sta 24/24 ‘aan’ en doe alles om haar leven zo comfortabel mogelijk te maken. Echter besef ik steeds meer dat het ook belangrijk is om tijd voor mezelf te nemen en daar werk ik momenteel aan. Deze namiddag heb ik bewust vrij gehouden om lekker te relaxen en zo’n momenten wil ik dus vaker inplannen. 

Genieten <3

Na de zoveelste strijd om Lara in slaap te krijgen, ploffen Glenn en ik in de zetel. Ik breng dit Scholl Aloë Vera Voedend Voetmasker aan. Blijft een heerlijk maskertje!

Ondertussen kijken we verder naar Entrevias.

Vrijdag

De gebroken nachten gaan gewoon door. Gelukkig zijn er deze week ook veel fijne momenten waardoor Lara’s slaapproblemen niet de bovenhand krijgen. Ik voel me heel moe, maar de leuke momenten geven me ook energie en dat zorgt deze week voor een goede balans.

intex dinoland zwembad

Zodra Lara op school is, zet Glenn het zwembad op. Het wordt 33 graden dus een beetje verfrissing is meer dan welkom. Dit is trouwens het Intex Dinoland zwembad. Superleuk voor jonge kinderen!

De rest van de dag zit ik achter mijn laptop om blogposts te typen. 

Glenn gaat boodschappen doen en brengt dit bosje pioenrozen mee. Hopelijk komen ze snel uit want dan zijn ze toch het allermooist.

Na school gaan we naar de kermis in het dorp. Er zijn vandaag nog maar twee attracties open, de molen en touwtje trekken, maar Lara heeft het helemaal naar haar zin. Op de molen trekt ze een paar keer de flosj waardoor ze gratis ritjes krijgt. Altijd leuk!

Ze wil graag iets gaan drinken in de taverne vlakbij. En dan niet buiten op het terras, maar wel binnen want daar is een leuk speelhoekje voor kinderen.

Thuis ontdekt Lara het zwembad in de tuin en daar wil ze natuurlijk meteen in spelen. Uiteindelijk krijgen we er haar pas na twee uur uit. We kunnen dus wel veronderstellen dat dit zwembad een succes is. 

Zaterdag

Lara vraagt om haar nagels te lakken met dit Essie lakje: Tart Deco. Kleine meisjes worden groot. 

Terwijl Glenn met Lara naar de kinesist gaat, neem ik een heerlijk bad. 

Ze brengen veel lekkers mee van bij de boer.

In de namiddag gaat de waterpret in het zwembad verder.

En een lekker waterijsje mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Op een bepaald moment wordt het toch een beetje te heet buiten en verhuizen we naar binnen. We kijken tv en eten watermeloen, wat heerlijk smaakt bij dit warme weer.

’s Avonds eten we kant-en-klare koude schotels. Gemakkelijk, lekker fris en niet veel afwas. Fijn om de week mee af te sluiten!

Bedankt voor het lezen en tot volgende keer!

Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.