DIARY: Shoplog, speelpartijtje & Stranger Things

Geplaatst door

Goeiemorgen! Hoe was jouw week? Ik heb best een fijne week achter de rug. Afgelopen week was nogmaals het bewijs dat wij het hier thuis goed doen op ritme en structuur. Lara ging terug naar school en ik was thuis rustig aan het werk. Doordat ik overdag telkens een paar uurtjes voor mezelf had, was ik na schooltijd een blijere en geduldigere mama. Ook Lara kwam elke dag vrolijk uit school. Heel fijn zo! Ik ontving ook leuke items voor Lara én haar beste vriend kwam bij ons spelen. En Glenn en ik? Wij zaten helemaal in Stranger Things. Kijk mee naar mijn fotodagboek!

Zondag

Zondag, koffiekoeken. Zegt genoeg, haha.

Terwijl Glenn en Lara beneden spelen, neem ik Lara’s kledingkast onder handen. Een klusje dat eens in de zoveel maanden moet gebeuren om een goed overzicht te bewaren. Ik zie er telkens tegenop, maar ik ben altijd blij als het gedaan is. Ik was zelfs zo gemotiveerd dat ik meteen haar hele kamer heb opgeruimd, haha. 

’s Avonds eten Glenn en ik deze lekkere Thaise soep.


En beginnen we aan het vierde seizoen van Stranger Things. 

Maandag

Tijd voor school! 

Ik ben zooo blij met mijn mintgroene instappers van Anna Field. Ze zitten heel comfortabel en ik voel bijna niet dat ik ze aan heb. Mocht je ze ook leuk vinden: ik heb ze gekocht bij Zalando en ze zijn ook in andere kleurtjes verkrijgbaar.

De rest van de dag ga ik aan het werk op mijn laptop. Ik schrijf een artikel over mijn opgebruikte producten en een paar artikels voor een klant. 

Tussendoor drink ik veel thee want ik heb keelpijn. Ondanks dat ik nog verschillende theesmaken in huis heb, kies ik toch altijd voor mijn favoriet: muntthee. Wat is jouw lievelingssmaak?

Ik ga Lara op school halen en daarna gaan we nog even naar de speeltuin. 

Als Glenn thuiskomt van zijn werk, heeft hij een lekkere donuts box mee om Lara te verrassen. 

Vanaf 17:00 uur organiseert de daklozenhulp – Ovam een kledingophaal aan de deur en daar dragen we graag ons steentje aan bij. Jammer genoeg komt er niemand opdagen en blijven onze zakken staan. Daar word ik écht niet blij van.

Dinsdag

Terwijl Glenn Lara naar school brengt, ga ik alvast aan de slag met de was. Altijd fijn als de was buiten kan drogen!

De rest van de dag werk ik voor een klant. De checklist voor mijn personenbelasting invullen, staat vandaag ook op mijn to do-lijstje. Gelukkig is dit niet veel werk voor mij, aangezien Tentoo mijn administratie en boekhouding doet. Ik ben hier heel blij om want ik heb echt een hekel aan paperassen, haha.

Vaste stop na school deze week: de speeltuin!

Rupsje Nooitgenoeg. Altijd leuk, die kunstwerkjes van school.

Verhaaltje lezen voor het slapengaan <3 Vanavond is er eens geen gedoe om te gaan slapen en dat is heel fijn. Was dat maar elke dag zo.

Woensdag

Nadat Glenn en ik Lara naar school hebben gebracht, gaan we snel nog wat kleine boodschappen doen. 

Daarna ga ik thuis aan het werk. Vandaag schrijf ik meerdere blogposts voor Vanessablogt.be.

’s Middags gaat Lara een paar uurtjes bij mijn papa zodat ik kan verder werken. Als ze thuiskomt, spelen we samen in haar keukentje. 

En de plasticine wordt ook nog eens bovengehaald.

’s Avonds gaan Glenn en ik verder met Stranger Things. Tot nu toe vinden we het vierde seizoen spannender dan het derde. Leuk!

Donderdag

In de klas kiest Lara alvast een hoekje uit waar ze straks wil spelen.

Aan het werk! Ik schrijf een artikel voor een klant en een review over dit Rituals Soleil d’Or parfum. Ook deel ik een persoonlijk artikel over kind met autisme en slaapproblemen. Veel afwisseling vandaag!

Lekker meloen eten en tv kijken na school. Lara is moe dus we doen het rustig aan.

Ondertussen komen deze leuke zomerkleertjes binnen die ik bij H&M heb besteld. Blij mee!

Dit setje is ook superleuk! Alleen jammer dat het zo verkreukt is van in de verpakking, haha. De short lijkt overigens klein maar rekt gelukkig goed uit. 

Vrijdag

Doosjes klaarmaken voor school. Lara kiest altijd zelf wat ze ’s middags wil eten, dat werkt het beste voor haar.

Terwijl ik aan het werk ben, komen deze nieuwe Geox sneakers binnen die ik heb besteld. Lara heeft brede voeten en Geox is één van de weinige merken dat altijd past.

Na school komen mijn ouders langs en ’s avonds eten we gezellig frietjes samen. Lekker! #vrijdagfrietdag

Glenn maakt onverwachts een foto van mij. Hij zegt: voor uw fotodagboek, lol. Bij deze!

Nog even een kunstwerk schilderen.

En met het Playmobil ziekenhuis spelen.

Zodra Lara slaapt, kruip ik ook in bed want ik ben heel moe.

Zaterdag

Terwijl Glenn met Lara naar de kinesist gaat, ga ik hiermee aan de slag.

Daarna trakteer ik mezelf op een heerlijk bad.

In de namiddag komt Lara’s beste vriend spelen en dat is natuurlijk superleuk!

Het is mooi weer dus dan is de watertafel het leukste speelgoed dat er is.

’s Avonds kijken Glenn en ik verder naar Stranger Things. Voor ik ga slapen, zet ik deze diary nog in elkaar. Het was een leuke week. Bedankt om mee te kijken en tot de volgende!

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.