Gepersonaliseerde kerstcadeaus van Smartphoto

Geplaatst door

Of je nu op zoek bent naar mooie kerstkaartjes of nieuwjaarskaarten, leuke kerstcadeaus of sfeervolle kerstversiering voor bij de kerstboom. Bij Smartphoto vind je tal van fotoproducten om van Kerst een mooie periode te maken, zelfs in tijden van corona. Ik mocht van Smartphoto een aantal gepersonaliseerde kerstcadeaus bestellen en die laat ik hieronder graag zien aan jullie!

gepersonaliseerde cadeaus

Gepersonaliseerde kerstcadeaus

Mok met kerstmotief – € 12,99

Allereerst heb ik een mooie mok met kerstmotief besteld voor mijn papa. Op de mok staan drie kerstballen met foto’s van Lara. Onderaan de mok heb ik een tekstje toegevoegd om de mok nog persoonlijker te maken. Ook de binnenkant van de mok is helemaal in kerstsfeer want daar vind je superleuke kerstsymbolen, alsook een tekstje ‘I wish you a very merry christmas’.

Is het design van de mok niet helemaal jouw ding? Geen probleem want Smartphoto biedt maar liefst 209 (!) designs aan. Keuze genoeg dus! Ook handig om te weten is dat de gepersonaliseerde mok in de microgolfoven en vaatwasser mag. Echter is het aangeraden om de mok met de hand af te wassen zodat de kwaliteit van de foto’s optimaal blijft. 

gepersonaliseerde mok

gepersonaliseerde mok kerst

Bureaukalender met foto’s – € 9,95

Voor mijn ouders heb ik een bureaukalender met foto’s besteld. Een bureaukalender (liggend) bevat zeven pagina’s. Op het eerste blad vind je een overzicht van de feestdagen (handig!) en vervolgens volgen de zes dubbelzijdige bedrukte kalenderbladen. Sommige kalenderbladen bevatten één foto, sommige bladen twee foto’s en er zitten ook bladen met drie foto’s tussen. Je kunt dus extra veel foto’s toevoegen aan deze kalender. Dat is heel leuk als je, net als ik, ontzettend veel foto’s maakt en moeilijk een selectie kunt maken. 

Ik heb gekozen voor een kalender met spiraalbinding, maar je kunt ook een kalender in houten designhouder bestellen als je dat leuker vindt. Daarnaast is er veel keuze wat betreft het design van de kalender. Er zijn in totaal 35 designs beschikbaar waardoor je de kalender helemaal kunt personaliseren naar je eigen smaak.  

bureaukalender met foto's

bureaukalender

Adventskalender met gepersonaliseerde chocolade – € 34,99

Tenslotte heb ik een adventskalender met gepersonaliseerde chocolade besteld voor mijn mama. Ik vind dit gepersonaliseerde cadeau ontzettend origineel! De adventskalender bevat 24 deurtjes met daarin Belgische chocolade. Maar dat is nog niet alles: ieder stukje chocolade is gepersonaliseerd met een mooie foto! 

De chocoladestukjes worden willekeurig verdeeld over de 24 deurtjes, maar het is ook mogelijk om de doos te openen en de chocoladestukjes in gewenste volgorde te rangschikken. Ik heb gekozen voor de dieren adventskalender, maar er is ook een adventskalender met sneeuwlandschap verkrijgbaar. 

Met deze persoonlijke adventskalender wordt het nog veel leuker om af te tellen naar Kerst, want je mag iedere dag een deurtje openen waarachter een lekker chocolaatje met foto verstopt zit. Elke dag opnieuw is het een verrassing wie of wat er geprint is op het chocolaatje van die dag. Echt superleuk!

adventskalender met gepersonaliseerde chocolade

adventskalender met chocolade

Zo, dit zijn de gepersonaliseerde kerstcadeaus die ik heb besteld bij Smartphoto. Zowel ik als mijn ouders zijn er heel blij mee. Zij hebben deze vervroegde kerstcadeautjes inmiddels al ontvangen, want anders was het natuurlijk geen verrassing meer.

Wil jij ook graag een gepersonaliseerd (kerst)cadeau bestellen of laten bezorgen bij iemand? Neem dan zeker eens een kijkje bij Smartphoto. Momenteel kan je overigens profiteren van interessante Black Friday kortingen. En als je je inschrijft op de nieuwsbrief, kan je het hele jaar door genieten van flinke kortingen in je mailbox. Altijd leuk meegenomen, toch?!

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. oh die binnenkant van die tas is zo leuk. Heb ook al enkele malen met hen samengewerkt en altijd mooi resultaten ontvangen. Vorig jaar hadden wij gepersonaliseerde koekjesdozen die we dan gevuld hadden met zelf gemaakte koekjes om aan de grootouders te geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *