PLOG: Binnenspeeltuin, leeg pakketje & Maid

Geplaatst door

Iets later dan normaal, maar hier is hij dan: mijn plog! Dit keer heb ik onze zondag in foto’s vastgelegd. Afgelopen zondag zijn we naar een binnenspeeltuin geweest met ons drietjes en hebben we lekkere pannenkoeken gegeten. Verder hebben we het thuis rustig aan gedaan. Ook zijn er twee pakketjes binnengekomen die ik heb besteld, waaronder helaas een leeg pakketje. Niet leuk… Kijk mee naar mijn fotodagboek!

Zoals jullie zien, is Lara nog steeds vroeg wakker. Of het nu een weekdag is, weekend of vakantie: ze is elke dag klaarwakker tussen 04.30 en 05.00 uur. Het weegt mentaal en lichamelijk steeds meer door voor mij. De ochtenden en dagen duren op die manier heel lang en dat is vermoeiend. Ik probeer er het beste van te maken, maar dat gaat de ene dag beter dan de andere. 

Gelukkig bestaat Netflix om de lange ochtenden door te komen.

En koffie!

We spelen met de Playmobil.

En we spelen doktertje. We hebben dit dokterskoffertje al heel lang en er wordt nog steeds meerdere keren per week mee gespeeld. 

alvityl weerstand

Het nieuwe schooljaar is nog niet zo lang bezig en Lara is al drie weken ziek geweest. Sinds vorige week gaat ze terug naar school. Om haar weerstand een boost te geven, krijgt ze nu Alvityl weerstand siroop. Ik heb geen idee of dit zal werken, maar het is in ieder geval het proberen waard.

Ook ik neem mijn dagelijkse vitamines in: vitamine D, vitamine C en magnesium.

We maken ons klaar voor de dag en daarna gaan we naar een binnenspeeltuin. Ik mag dan wel weinig energie hebben, maar Lara heeft energie voor tien. In de binnenspeeltuin kan ze haar energie kwijt, ideaal dus!

Ze kruipt direct in het ballenbad. Blijft altijd leuk!

Waar is Lara? Haha!

Onze vriend Noddy is ook van de partij. 

Klimmen maar! 

Ook altijd leuk: met de grote blokken spelen.

’s Middags eten we lekkere pannenkoeken.

Met warme chocolademelk!

In de namiddag gaat Lara bij mijn mama spelen en gaan Glenn en ik naar huis. Onlangs heb ik bij ICI Paris XL een grote geurkaars besteld en dat pakketje heb ik net ontvangen. Helaas is het pakketje leeg, op de plastic bescherming na. Aangezien de onderkant van de doos kapot / los is, veronderstel ik dat de kaars er is doorgevallen. Niet leuk! Ik heb contact opgenomen met de klantendienst en mijn klacht is in behandeling. Hopelijk krijg ik mijn geld terugbetaald of sturen ze de kaars opnieuw op. Tot nu heb ik er nog niets over gehoord.

Met met mijn tweede pakketje ben ik wél heel blij! Bij Zalando bestelde ik deze twee truien van Only. Ze zijn lekker warm en oversized, daar hou ik van.

you are one in a melon bath bomb

Ik slaap een paar uurtjes en daarna ga ik in bad met deze Hema bath bomb: you are one in a melon. 

Uiteindelijk ziet het badwater er zo uit. Ik vind dat de Hema bruisballen er altijd veel leuker uitzien in de verpakking dan in bad. Het is misschien erg om te zeggen maar ik vind de kleuren in bad echt lelijk. De bruisbal ruikt wel lekker fris en zoet naar watermeloen en maakt mijn huid zacht. Met de Hema badbruisbal met hennepolie en rozenwater had ik een soortgelijke ervaring. 

’s Avonds eten we de restjes spaghetti op van gisteren, lekker!

maid

We gaan Lara halen bij mijn mama. Ze valt in slaap in de auto en we leggen haar in bed. Daarna kijken Glenn en ik naar Maid op Netflix. Wat een heftig verhaal! Na een gewelddadige relatie vindt een jonge moeder een baan als schoonmaakster. Ze vecht om haar kind te verzorgen en een betere toekomst voor hen op te bouwen. Een verhaal waar ik als mama regelmatig van moet slikken of een traantje moet wegpinken. Ik vind Margaret Qualley, de hoofdrolspeelster, trouwens een topactrice!  

Zo, dit was mijn plog. Hopelijk vond je het weer leuk om mee te kijken! Welke serie kijk jij momenteel? Ga jij wel eens naar een binnenspeeltuin? 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Wat een heerlijk plog en zo’n dokterstasje had ik vroeger volgens mij precies zo! herken het aan de kleuren en de oortjes waarmee ‘ je zogezegd het hart kon luisteren’ haha.

  2. Wat leuk om weer mee te mogen kijken. Rui is ook enkele dagen ziek geweest vorige week. Denk dat het de ronde doet. Wel straf dat je pakket leeg toegekomen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.