PLOG: Action, toilet pimpen & nieuwe enkellaarsjes

Geplaatst door

Goeiemorgen! De afgelopen twee weken is er geen fotodagboekje online gekomen. Dit was niet zonder reden. Lara is twee weken ziek geweest en is niet naar school gegaan. De eerste week was ze flink verkouden en had ze een oorontsteking. De tweede week is daar nog een keelontsteking bijgekomen. En als Lara ziek is, ben ik dat negen van de tien keer ook. Ja, ook deze keer… Behalve zorgen voor Lara, uitzieken en tussendoor werken, heb ik vrij weinig gedaan. Vandaar dat ik het fotodagboekje even heb overgeslagen. Vandaag geef ik jullie weer een kijkje in mijn leven. Dit keer heb ik foto’s klaarstaan van afgelopen zaterdag. We gingen onder andere naar de Action, ik ontving mijn nieuwe enkellaarsjes, en heb het toilet in een nieuw jasje gestoken. Kijk gezellig mee!

kerstmok action

Zoals altijd worden we rustig wakker in de zetel onder een dekentje. Momenteel drink ik ontzettend veel thee om de keelpijn te verminderen. Ik gebruik hiervoor deze leuke kerstmok van Action omdat dit de grootste mok is die ik ik heb. Zo kan ik lekker veel thee in een keer drinken. 

Al snel kruipt Lara bij mij met haar pop. Ze is een echt poppenmoedertje!

washimals

We spelen met de Washimals. Of beter: ik kleur de dieren en Lara wast ze in het badje, haha. 

bobo tijdschrift

Daarna gaan we aan de slag in het Bobo boekje. Leuk om samen met je kleuter te doen! Sommige oefeningen zijn wel nog te moeilijk voor Lara en zijn gericht op kindjes uit de derde kleuterklas. Die oefeningen slaan we over of soms kleurt Lara de afbeeldingen gewoon in, ook prima!

the ritual of holi bath bomb

Terwijl Glenn en Lara boodschappen gaan doen, neem ik even me-time in de badkamer. Ik ga in bad met deze leuke bruisbal van Rituals. Mijn review komt snel online!

vitamin c glow sheet mask

Na het bad breng ik een heerlijk gezichtsmaskertje aan: The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask. Dit sheet mask bevat vitamine C-rijke camu camu-bessen en biologische Community Fair Trade-aloë vera. Het masker geeft mijn huid een hydratatieboost en zorgt voor een frisse, zachte teint. 

vitamin c sheet mask

Zo ziet het masker eruit op mijn gezicht. Ondanks dat het hier en daar te groot is, blijft het gelukkig goed op z’n plek zitten.

Glenn en Lara zijn terug thuis met de boodschappen. Altijd fijn als de kasten weer gevuld zijn. 

vogelhuisje lidl

Ze hebben een vogelhuisje van Lidl meegebracht. Leuk om straks in onze tuin op te hangen.

anna field enkellaarsjes

Ondertussen komen mijn nieuwe enkellaarsjes binnen die ik bij Zalando heb besteld. De enkellaarsjes zijn van Anna Field en ze zitten super! In het echt zijn de enkellaarsjes zwarter dan op de foto. 

preisoep maken

Glenn kruipt achter het fornuis om zelf preisoep te maken. In de herfst smaakt soep altijd en mijn keel wordt er ook blij van.

preisoep

Uiteindelijk ziet de soep er zo uit, ze is superlekker! Het is soep voor 8 personen zodat we er meerdere dagen van kunnen eten. Dit zijn de ingrediënten voor de soep: 2 sjalotten, 3 teentjes look, 1 eetlepel currypoeder, 8 preistengels, 6 kleine aardappelen, 2 liter kippenbouillon en een scheutje room om toe te voegen net voor het opdienen.

action decoratie

In de namiddag gaat Lara bij mijn papa op bezoek. Ondertussen gaan Glenn en ik naar de Action omdat we een aantal dingen nodig hebben. Ik word altijd zo blij van de decoratie afdeling!

action kerst 2021

En ja, hier word ik ook blij van! Dit jaar willen we onze kerstversiering helemaal vernieuwen dus we leggen alvast een paar dingen in onze kar. Uiteraard zetten we de kerstversiering nog even weg tot in december, maar dan hebben we het in ieder geval al in huis. 

Hieronder laat ik onze Action aankoopjes zien. Dit keer staan de prijzen er niet bij omdat ik geen ticketje meer heb. 

Een opbergbox voor Lara’s poppengerief.

inpakpapier sint

Inpakpapier voor de Sint. In onze regio komt de Sint al binnen een maand.

opbergmandje action

Een opbergmandje voor in het toilet. Straks laat ik jullie zien waarom ik dit heb gekocht.

air freshener action

Deze luchtverfrisser in een té leuke verpakking.

kunst palmboom action

Een kunst palmboom voor in het toilet.

paw patrol ondergoed action

Hemdjes en kousen voor Lara.

Paw Patrol koekjes voor school, krokante uitjes en lekkere snacks.

Zwarte vuilzakken. Dit soort dingen zijn in de Action heel goedkoop.

Heinz mayonaise, een lader voor mijn iPhone en plakband.

kerstversiering action

En last but not least: onze kerstversiering! Wellicht zullen we de komende tijd nog een paar kerstitems kopen, maar voor nu is dit al superleuk.

wc pimpen action

Nadat ik alle spulletjes een plekje heb gegeven, ga ik aan de slag met het toilet. Of beter gezegd: met de decoratie in het toilet. Voordien stonden er alleen maar saaie dingen en nu heb ik het toilet opgefleurd met leuke decoratie van Action. Zo wordt het kleinste kamertje in huis ook een gezellig plekje. Ik ben er heel blij mee! 

Omdat Lara nog bij mijn papa is, kruip ik even in bed om te slapen. CVS en verkouden zijn is geen goede combinatie, kan ik je vertellen.

Lara is terug thuis! Ze gaat direct buiten spelen en fietsen. Haar fiets is trouwens te klein aan het worden. In het voorjaar gaan we een nieuwe fiets kopen. Momenteel heeft het geen zin omdat ze in de herfst en winter nauwelijks fietst.

’s Avonds eten we lasagne, makkelijk en lekker!

leukste verhaaltjes voor het slapengaan

We spelen nog even en daarna gaat Lara slapen. Maar eerst nog een verhaaltje lezen en lekker knuffelen!

over water

Glenn en ik kijken naar Over Water op Netflix. We vinden deze Vlaamse serie heel goed en gaan vlot door het eerste seizoen. Daarna is het tijd om naar bed te gaan.

Zo, dit was mijn fotodagboekje. Hopelijk vond je het weer leuk om mee te kijken! Op het moment dat ik dit artikel in elkaar zet (zondagavond), heeft Lara koorts. Het ziet er dus naar uit dat ze nog steeds niet genezen is. Niet leuk om het weekend zo te eindigen en natuurlijk nog veel minder leuk dat Lara al zo lang ziek is. Dat wordt opnieuw een bezoek aan de dokter. Anyway, ik wens jullie alvast een heel fijne week!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.