PLOG: Strapdag, Kruidvat shoplog & Undercover

Geplaatst door

Goeiemorgen, hier ben ik weer! Vorige week heb ik mijn fotodagboek eens overgeslagen, maar vandaag heb ik weer een plog voor jullie. Dit keer heb ik foto’s klaarstaan van afgelopen vrijdag. Het was een rustige, doordeweekse dag. Een dag zoals de meeste dagen er momenteel uitzien. Lara ging naar school en ik ging aan het werk. Verder deed ik wat huishoudelijke klusjes en kwam mijn Kruidvat bestelling binnen. Hieronder laat ik trouwens mijn aankoopjes zien, mocht je daar benieuwd naar zijn. ’s Avonds hebben we lekkere frietjes gegeten en keken Glenn en ik naar Undercover. Kijk mee naar mijn foto’s!

Mijn ontbijt: twee boterhammen met choco en een tas koffie. 

Lara drinkt haar vertrouwde doosje Cécémel en later eet ze nog een sandwich met choco. 

We gaan naar de badkamer om ons klaar te maken. Daarna maken we Lara’s brooddoos en koekendoosje klaar voor school. Water krijgt ze op school dus dat hoeven we niet mee te geven. 

strapdag

Vandaag is het Strapdag en dat betekent dat er duizenden kinderen over heel Vlaanderen stappend of trappend naar school gaan. Daar doen wij graag aan mee!

Eigenlijk is het bijna iedere dag Strapdag voor ons want we gaan vaak te voet naar school. We wonen op slechts tien minuutjes wandelen van school dus dat is heel gemakkelijk.

Vast ritueel: iedere ochtend op de ‘blokken’ stappen. En nee, er mag nooit een blok overgeslagen worden, haha.

Eenmaal thuis steek ik meteen een wasje in. Want ja, was is er altijd.

Daarna verhuis ik naar mijn bureau en ga ik aan het werk. Ik schrijf een artikel voor een klant en verder ga ik aan de slag voor Vanessablogt.be. 

Ondertussen komt mijn Kruidvat bestelling binnen. Hieronder laat ik mijn aankoopjes zien!

Allereerst bestelde ik veel pakken Pepsi Max blikjes. Een pak met 6 blikjes kostte slechts € 2,29 en zo’n actie is echt ideaal om een flinke voorraad in te slaan. 

Ik bestelde ook wat nieuwe make-up, waaronder deze Rimmel Londen Wonder’Extension Black Mascara (nu € 10 i.p.v. € 16,99). Daarnaast kocht ik het L’Oréal Paris Clinically Proven Lash Serum (€ 16,99) omdat de conditie van mijn wimpers een stuk beter kan. Ik ben heel benieuwd naar deze twee nieuwe producten!

Tijdens het online shoppen viel mijn oog op deze Essence The Nude Edition 10 Pretty in Nude Eyeshadow Palette (€ 3,99). Echter vind ik dat de kleuren in het echt veel donkerder uitvallen dan op de online afbeelding. Maar hé, wie weet zien de oogschaduw kleuren er alsnog mooi uit. Dat moet ik dus even testen. Ik kocht ook twee Essence oogschaduw kwasten (€ 1,39 per stuk) omdat ik nieuwe kwasten nodig had.

Dan nog twee producten waar ik heel benieuwd naar ben: het Essence Ultra-care Foot Mask (€ 2,62) en het Catrice Hydro Depuffing Eye Serum (€ 4,59).

De vermoeide huid rondom mijn ogen kan altijd wel een opkikkertje gebruiken dus ik gebruik graag verfrissende oogpads. Ik bestelde de Essence Hydro Gel Eye Patches (€ 1,59) en de Catrice Energy Boost Hydrogel Eye Patches (€ 2,29). Ben ik ook heel benieuwd naar!

Tenslotte kocht ik nog een groot pak Kruidvat toiletpapier (24 rollen voor € 5,99) en Page vochtig toiletpapier voor Lara (4 pakken voor € 3,99). 

En van het toiletpapier gaan we naar het middageten, haha. Ik eet twee pistolets met paprikasalami en drink een champignonsoepje.

Mijn werk voor vandaag zit erop dus ik besluit de badkamer schoon te maken. Ik heb een hekel aan dit klusje maar ben altijd blij wanneer alles weer spic en span is.

Daarna kruip ik in bed om anderhalf uur te slapen. Ik heb er online nog niets over gedeeld, maar de laatste tijd gaat het opnieuw slechter met mijn gezondheid. Voor de nieuwe lezers: ik heb CVS en fibromyalgie. Ik voel me de hele dag ontzettend moe, heb weinig energie en mijn hele lichaam doet pijn. De dokter heeft mijn medicatie aangepast en verder moet ik zoveel mogelijk proberen rusten. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan als je werkt en een kind hebt. Sinds kort heb ik mijn dagritme een beetje aangepast. In de voormiddag probeer ik mijn werk en huishouden af te ronden zodat ik daarna wat kan rusten. Op die manier is het beter te doen voor mij. 

Om 15:15 uur zit Lara’s schooldag erop en ga ik haar halen. 

Ze heeft een leuk armbandje gekregen omdat ze mee heeft gedaan aan de Strapdag. 

Thuis spelen we samen. ’s Avonds is ze superblij (en ik ook) want we eten zelfgemaakte frietjes!

Altijd een feestje op vrijdagavond. Een lekker ritueel om de werkweek af te sluiten en aan het weekend te beginnen.

Lara speelt met haar poppen. Ze is een echte poppenmoeder op dit moment!

Het spelen duurt niet zo lang want ze is moe van school. Ze kruipt op mijn schoot en kijkt nog even filmpjes op de tablet. 

Daarna gaan we in bad en in bed. Slaapwel liefie!

Glenn en ik ruimen het speelgoed op en ploffen in de zetel, maar eerst steek ik deze Yankee Candle geurkaars Autumn Sunset aan. Echt een heerlijke geur! Deze geurkaars behoort tot de najaarscollectie Woodland Road Trip, waar ik onlangs een artikel over heb geschreven. 

We kijken momenteel naar het tweede seizoen van Undercover op Netflix. Ik kijk niet vaak meer naar Vlaamse series maar deze serie vind ik toch wel heel goed. Ik ben aangenaam verrast van de acteurs en verhaallijn. We kijken twee afleveringen en daarna ga ik naar boven om te slapen.

Zo, dit was mijn plog. Hopelijk vond je het weer leuk om mee te kijken. Ik wens je een fijne week! 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Zo leuk om weer jullie weekje te zien. Bij Rui was het ook strapdag op school. Oh ik ben wel benieuwd naar die oogmaskers van Essence. Ook heel benieuwd naar de geur van die Yankee Candle kaars.

    1. Bedankt voor je reactie Chrissy! Ja, de kaars ruikt heerlijk. De geur is duidelijk aanwezig in de woonkamer. Ik heb wel de medium variant. Ik weet niet of een small jar sterk genoeg zal ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.