PLOG: Naar school, shoppen & Outer Banks

Geplaatst door

Goeiemorgen! Afgelopen week hadden Glenn en ik een weekje verlof. Zo konden we ons voorbereiden op het nieuwe schooljaar en wennen aan de eerste schooldagen. Het schoolritme is zo ontzettend fijn! Na twee maanden zomervakantie heeft Lara opnieuw een dagbesteding en dat doet haar goed. De laatste tijd verveelde ze haar namelijk enorm. Ook voor mij is het schoolritme heel prettig. Ik heb betere werktijden en hoef niet meer zo te stressen om mijn werk af te krijgen. Als ik me niet goed voel door vermoeidheid en/of pijn, dan heb ik meer ruimte om te rusten. Ja, we waren echt toe aan school! Anyway, afgelopen donderdag zijn Glenn en ik er even tussenuit geweest met ons twee. We zijn gaan shoppen in de stad en die dag heb ik ook geplogd voor jullie. Kijk je mee naar mijn fotodagboek?

’s Ochtends wil Lara watermeloen eten als ontbijt. Een gezond begin van de dag!

We maken alles klaar voor school. Water in de drinkfles, een koekje als 10-uurtje, en als lunch een broodje met kipfilet, wat komkommerschijfjes en snoeptomaatjes.

Aangezien Lara altijd vroeg wakker is, hebben we nog veel tijd om te spelen voor school.

Tijd om te vertrekken! We wonen op tien minuten wandelen van school dus we gaan gewoon te voet.

Daarna doen Glenn en ik nog wat boodschappen bij Delhaize. Op zaterdag doen we altijd grote boodschappen bij Lidl. Als we doordeweeks dingen nodig hebben, gaan we naar Delhaize omdat die supermarkt dichterbij is.

Na de Delhaize zetten we thuis alle spullen af (koelkast: check!) en rijden we door naar de stad. We gaan naar de Hema want Lara heeft nieuwe leggings nodig. We kopen altijd leggings bij Hema of Zeeman voor haar. De kwaliteit van Hema is wel nog een tikkeltje beter dan die van Zeeman. 

Oh, hier ben ik allemaal zo gevoelig voor, haha. Omdat ik thuis nog een paar notitieboekjes heb liggen, neem ik niets mee. Schouderklopje voor mezelf. 

Op dit inpakpapier ben ik ook helemaal verliefd. Echter koop ik niets omdat ik denk dat we thuis nog genoeg inpakpapier hebben. Wanneer ik later thuiskom, zie ik dat we best wel wat rollen inpakpapier konden gebruiken. Noooo!

Uiteraard neem ik ook een kijkje in de beauty afdeling. Hier koop ik wel een aantal spulletjes van die ik jullie straks laat zien.

Tijd voor middageten. We eten allebei een ciabatta haché, lekker!

Daarna gaan we naar de Zeeman om een pyjama voor Lara te kopen. Ook nemen we nog een paar andere spulletjes mee die ik straks laat zien.

In de stad is een groot Kruidvat filiaal en we vinden het altijd leuk om daar een kijkje te gaan nemen. Het speelgoed assortiment is daar best groot dus we nemen een cadeautje mee voor Lara.

We gaan terug naar huis, maar eerst nog parking betalen. Blijft altijd weggesmeten geld. Eenmaal thuis fotografeer ik onze aankoopjes. Hieronder een mini shoplogje!

HEMA

Drie dozen tissues voor € 4,50. Leuke printjes!

Donkerblauwe en zwarte leggings voor Lara. Deze kosten € 6 per stuk.

Een set met drie mini douche foams voor € 8. Leuk om de verschillende geuren te ontdekken!

Ik gebruik graag badbruisballen en ik was heel benieuwd naar deze drie van de Hema. Ze kosten € 4 per stuk. Inmiddels heb ik al een badbruisbal getest, de review komt snel online.

Ook nam ik nog een pak Hema micellaire reinigingsdoekjes (€ 2) mee naar huis, een lippenbalsem (€ 1,25), permanente markers (€ 3,25) en een pak sneakerkousen (€ 6,50) voor Lara. 

ZEEMAN

Bij Zeeman kochten we een pyjama (€ 5,99) voor Lara met hondjes op. Ze had nog een extra pyjama nodig voor als het wat frisser wordt. We hadden ook een nieuwe schaar (€ 1,79) en afwassponzen (€ 1,49) nodig. 

KRUIDVAT

Omdat Lara zo flink naar school gaat (dit jaar geen traantjes!), willen we haar een cadeautje geven. We kiezen voor deze Playmobil Country sets. De grote set kost € 16,99, de kleinste set € 6,99 en de middelste € 9,99.

Lara is gek op koala’s dus dit setje met badbruisbal en washandje kunnen we niet laten liggen. De set kost € 2,99. Inmiddels hebben we de badbruisbal gebruikt en hij was heel verzorgend.

Niet boeiend maar wel noodzakelijk: Always maandverbanden. Ik scoorde een super pack voor € 8,99. Ook kocht ik een Garnier gezichtsmasker (€ 3,39) dat ik nog niet eerder heb gebruikt.

Tenslotte kochten we vier Kruidvat douchegels voor € 4 of € 5, ik weet het niet meer exact. We zijn heel benieuwd naar deze geuren!

We geven alle spulletjes een plek en daarna wandelen we richting school om Lara te halen. 

Na school heeft ze altijd ontzettend veel honger dus nemen we een tussendoortje mee voor onderweg, dit keer aardbeien. Ze is er dol op en eet ze allemaal op.

Eenmaal thuis pakt Lara haar cadeautjes uit. Ze is er superblij mee!

Glenn zet alles in elkaar zodat ze er direct mee kan spelen.

En spelen doet ze!

Daarna is ze moe en kijkt ze naar Abby op Netflix. Het is natuurlijk niet niets, terug naar school gaan. 

We eten lasagne als avondeten, dat smaakt altijd!

We spelen nog even en daarna gaan we naar boven om te douchen. Lara gaat in bad met de Koala badbruisbal en dan is het tijd om te gaan slapen. Ze is heel moe van school en valt snel in slaap. 

Glenn en ik kijken nog een paar afleveringen van Outer Banks. Ik vind het tweede seizoen veel beter en spannender dan het eerste. We gaan er vlotjes door! 

Zo, dit was mijn plog. Hopelijk vond je het weer leuk om mee te lezen! Deze week gaat Lara een volle week naar school. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan. Ik ga terug aan het werk, zowel voor klanten als voor Vanessablogt.be. Ik heb er zin in!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Outerbank ben ik ook mee begonnen en samen met mijn man kijken we Game of Thrones. Je hebt een heerlijke plog met ons gedeeld! altijd leuk om dit soort foto’s te bekijken, de Hema heeft ook altijd zulke leuke dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.