PLOG: ZOO Planckendael & Zalando shoplog

Geplaatst door

Goeiemorgen! Vandaag heb ik een plog (photo-log) voor jullie, en wel van afgelopen zaterdag. Nadat er een hele week regen uit de lucht viel, en we daardoor ook weinig hebben gedaan, was het zaterdag eindelijk mooi weer. Daar wilden we graag van genieten en daarom zijn we met ons drieën naar ZOO Planckendael geweest. Het was een leuke dag! We hebben veel gewandeld en veel dieren gezien. In deze plog laat ik ook mijn Zalando bestelling zien met nieuwe sweaters voor Lara. Kijk gezellig mee!

Goeiemorgen! Lara heeft geslapen tot 5.45 uur en dat is best een mooi uur, in vergelijking met afgelopen weken.

Zoals elke ochtend kruipen we in de zetel onder een dekentje om te knuffelen en om rustig wakker te worden. Lara drinkt alvast haar chocomelkje.

Ik drink een shake met mokkasmaak, lekker en fris. Alleen het glas is een beetje te vol, haha.

Sinds kort is Lara heel erg geïnteresseerd in documentaires over dieren. Deze ochtend kijken we er eentje over pinguïns.

Daarna gaan we ons boven klaarmaken. De eerste dingen die ik altijd doe, zijn de lakens van de bedden openleggen en de ramen openzetten om te verluchten. 

Mijn dagelijkse make-up. Ik draag altijd een heel natuurlijke look. 

Voilà!

Ik draag een kleedje dus ik breng preventief Odorex deodorant aan op mijn bovenbenen. Deze deo werkt geweldig tegen schurende bovenbenen!

Ik kies een lekker geurtje uit en vandaag ga ik voor Marc Jacobs Daisy Love Spring.

 
Daarna gaan Glenn en Lara naar de Lidl om boodschappen te doen.

Ik blijf thuis om wat huishoudelijke klusjes te doen. Ondertussen komt mijn Zalando bestelling binnen met nieuwe sweaters voor Lara. Leuk voor dit najaar, in combinatie met een legging of jegging. Alle sweaters zijn trouwens van het merk Blue Seven. Kijk mee!

Als eerste bestelde ik deze blauwe sweater waarvan het model iets langer is. De sweater heeft een leuke unicorn print en mooie glitters aan de hals en mouwen. Hij kost € 16,95.

Deze roze sweater komt ook iets langer en heeft ook glitters aan de hals en mouwen. Verder heeft hij een mooie hart print in leuke kleurtjes en motiefjes. Hij kost ook € 16,95.

Deze rode sweater heeft ook een leuke hart print en kost € 15,95.

Deze okergele sweater met hartjes print valt op de foto wat tegen. In het echt is de kleur veel mooier. De sweater kost € 15,95.

Als laatste bestelde ik deze roze longsleeve, waarvan de kleur ook wat tegenvalt op foto. In het echt is de roze kleur veel mooier. De longsleeve trok meteen mijn aandacht vanwege de leuke print. Hij kost € 11,95.

Lara eet lekkere poffertjes, vers meegebracht van de winkel.

Daarna vertrekken we naar Planckendael, maar eerst nog even tanken.

“Ik ben niet moe, mama.” Na 10 minuutjes rijden, valt ze in slaap. Ze is zelfs aan het snurken, haha.

We zijn er!

De zon schijnt en het wordt 26 graden vandaag dus we smeren ons goed in.

Voor we aan onze wandeling beginnen, eten we eerst een lekker broodje op de bank.

De gids vertelt ons waar we naartoe gaan. Uiteraard kiest Lara voor de koala’s want daar is ze momenteel helemaal gek op.

Jammer genoeg is er maar één koala te bespeuren. Hij is wel superlief!

Naar de olifanten kijken. Dat vind ik altijd één van de meest fascinerende dieren in de zoo.

Samen met de giraffen!

De zebra blijft ook heel mooi.

We eten een lekker waterijsje, wat heel fijn is als verkoeling.

Van verkoeling gesproken… In Planckendael is een grote waterspeeltuin met een heel grote boot, kleine bootjes, kisten, fonteinen en dergelijke. Superleuk, zeker op warme dagen zoals vandaag!

Van het ene water naar het andere. Daar maak je Lara dolgelukkig mee. 

Naar de pinguïns kijken, ook altijd leuk.

Ik weet niet meer hoe dit dier juist heet, maar ik weet wel dat het een gevaarlijk dier is. Check die poten!

Een bezoekje aan de speeltuin mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Rond 16.30 uur wordt Lara moe en besluiten we naar huis te gaan. Maar…

Onderweg naar huis stoppen we bij McDonald’s. Dit etentje maakt onze leuke dag helemaal af!

Lara eet voor het eerst een Happy Meal en ze is superblij met haar cadeautje, namelijk deze robot. Zo zie je maar: leuk speelgoed hoeft niet altijd veel te kosten.

We zijn terug thuis! Lara is in slaap gevallen in de auto, dus we leggen haar in bed zodat ze verder kan slapen. Glenn en ik ruimen nog even op en ploffen daarna in de zetel. Het was een vermoeiende maar leuke dag! Ik vind het ook fijn dat ik vandaag zoveel stappen heb gezet. Nu het zomervakantie is, haal ik bijna nooit 10.000 stappen per dag. Als Lara naar school gaat, heb ik meer beweging omdat we vaak te voet naar school gaan. 

We kijken nog twee afleveringen van Hit & Run. Dit is een spannende serie, al vanaf de eerste aflevering. Love it! Daarna kruip ik in bed want ik ben heel moe. Morgen staat er een rustig dagje op de planning en dat zal ik goed kunnen gebruiken.

Bedankt voor het lezen en tot volgende keer!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.