PLOG: Action shoplog & nieuwe schoenen voor Lara

Geplaatst door

Goeiemorgen! Vandaag heb ik weer een plog voor jullie, en wel van afgelopen zaterdag. Aangezien we de rest van de week grotendeels thuis hebben doorgebracht, was zaterdag de leukste dag om te ploggen. We zijn onder andere nieuwe schoenen gaan kopen voor Lara. Daarnaast zijn we naar de Action geweest en in deze plog laat ik ook meteen onze aankoopjes zien. Het was een leuk shopdagje! Kijk je mee?

We beginnen dit weekend met lekkere koffiekoeken van bij de bakker. 

Terwijl Glenn en Lara boodschappen gaan doen, blijf ik thuis om productfoto’s te maken voor mijn blog. Ik gebruik daar onder andere deze achtergronden voor. 

Ik test ook dit Incarose oogmasker. Mijn review komt morgen online.

Glenn plogt mee en stuurt deze foto van de winkelkar, haha.

Eenmaal terug thuis, kruipt Lara met de tablet in de zetel. Ondertussen eet ze aardbeien als tussendoortje, lekker!

Daarna gaan we naar de Bristol (ik vind dit zo’n lelijke naam, haha) om nieuwe schoenen te kopen voor Lara. Ze heeft ook turnpantoffels nodig voor school.

We kopen deze mooie enkellaarsjes voor € 29,99.

En twee paar turnpantoffels voor € 10 (actie). Ik heb bewust twee verschillende maten gekocht, het grootste paar leg ik in de kast voor later.

Bij Bristol vinden we geen goede sneakers voor Lara. Daarom gaan we nog een kijkje nemen bij vanHaren.

Daar kopen we deze leuke sneakers voor € 24,99. Heel blij mee!

’s Middags eten we groentensoep met balletjes en stokbrood met préparé.

In de namiddag is mijn papa bij Lara, en gaan Glenn en ik naar de Action. Zoals altijd nemen we een kijkje in de decoratie-afdeling. Ze hebben weer zoveel mooie dingen!

Ik deelde deze tip al op Facebook: in de Action kan je momenteel Garnier gezichtsmaskertjes kopen voor slechts € 0,99 per stuk. Dat is echt goedkoop! Ik vind deze maskertjes heerlijk en heb er al veel reviews over geschreven op mijn blog. 

Hieronder laat ik onze Action aankoopjes zien!

Als eerste kochten we bruisballen voor Lara. Af en toe kiest ze er eentje uit om mee in bad te gaan. Ze vindt het leuk als het badwater een mooi kleurtje heeft. De bruisballen kosten € 0,99 per stuk.

Voor Lara kochten we ook twee pakken servetten (€ 1,99 per pak). Als ze naar school gaat, steken we altijd een leuke servet in haar brooddoos. Verder kochten we een drinkbeker van Minnie Mouse (€ 1,69) en een lippenbalsem (€ 0,99) voor haar.

Lara wordt pas in december 4 jaar, maar we hebben alvast een grote ballon (€ 1,39) gekocht voor haar verjaardag. Voordien was de 4 altijd uitverkocht. Nu was er eindelijk één en daarom hebben we direct eentje gekocht. 

Tja, je houdt van gezichtsmaskertjes of niet, haha. Ik gebruik één à twee keer per week een gezichtsmaskertje dus ze vliegen er best snel door. Van de Garnier gezichtsmaskertjes staan al reviews op mijn blog. De andere maskertjes zal ik binnenkort reviewen. De prijzen variëren tussen de € 0,69 en € 0,99 per stuk. 

We kochten een XXL fles Sanex douchecrème voor € 3,33. Deze douchecrème is heel fijn voor Lara’s huid. Ook voor onze huid trouwens. Daarnaast kochten we een grote fles Sanicur antibacteriële handzeep voor € 2,49, aangezien we nooit genoeg handzeep in huis kunnen hebben.

We vinden deze luchtverfrissers voor in huis heel fijn dus we kochten er opnieuw twee (€ 1,47 per stuk). Voor in de auto kochten we een geurboompje in vanillegeur (€ 1,24).

Onze huidige aansteker was kapot dus we hebben een nieuwe gekocht voor € 0,72. We vinden deze erg handig om kaarsen aan te steken. Ook kochten we een tafellamp in glas (€ 3,99) voor op ons tv-meubel te zetten. Deze tafellamp is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

We steken Lara’s schoolpapieren in een map en voor de tweede kleuterklas hebben we een nieuwe map (€ 1,22) aangeschaft. Zo blijven alle papieren netjes bij elkaar. We hadden ook printpapier nodig en in de Action is dat goedkoop. Een pak met 500 vellen kost slechts € 2,99. Daar kunnen we wel een tijdje mee vooruit!

Tenslotte viel mijn oog op dit leuke notitieboekje voor € 1,99. Notitieboekjes komen altijd van pas voor mijn werk (en stiekem vind ik ze gewoon te leuk om te laten liggen).

Op weg naar huis stoppen we bij de Burger King voor een grote cola zero. 

En een lekker ijsje met M&M’s. 

Thuis geven we al onze aankoopjes een plekje en spelen we met Lara. Als avondeten eten we een broodje met kabeljauwburger. Gemakkelijk en lekker!

Daarna gaan we naar boven om te douchen. Lara gaat in bad en geeft de poppen ook een flinke wasbeurt.

Na het bad is het tijd om te gaan slapen. Zodra Lara slaapt, kruip ik ook in bed. Eigenlijk wou ik nog graag Netflix kijken, maar daar ben ik uiteindelijk te moe voor. Het was een leuk dagje, nu lekker slapen! 

 Zo, dit was mijn plog. Bedankt voor het lezen en tot volgende keer!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.