DIARY: Plopsaland, zwembad & veel geshopt

Geplaatst door

Goeiemorgen! Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Wij alvast wel! We hebben onder andere veel tijd in de tuin doorgebracht en we zijn een dagje naar Plopsaland geweest. Ook heb ik veel geshopt en zijn er een heleboel leuke spulletjes binnengekomen. Wegens omstandigheden heb ik maandag en dinsdag geen foto’s gemaakt, waardoor dit fotodagboek pas op woensdag begint. Jullie zullen hier niet zoveel van merken want in die vijf dagen heb ik best veel foto’s gemaakt. Kijk mee!

plopsaland

Woensdag

Goeiemorgen! Ik drink nog steeds een shake als ontbijt. De cappuccino is mijn favoriet!

Terwijl Lara filmpjes kijkt op de tablet…

Doe ik alvast wat huishoudelijke klusjes, zoals het beddengoed verschonen en een wasje draaien.

We spelen met de poppen. De laatste tijd vindt Lara het steeds leuker om haar poppen te verzorgen, leuk om te zien!

Ondertussen brengt Bpost mijn Zalando bestelling voor Lara: deze superleuke sweater van Blue Seven. Ik ben er zo blij mee dat ik meteen nog een paar kleren van dit merk bestel. Voor het najaar kan Lara best wat nieuwe kleren gebruiken. Zodra ik de items heb ontvangen, laat ik ze aan jullie zien. 

Van mijn mama kreeg ik deze leuke doos met tissues, omdat ze weet dat ik van tropische prints hou. Lief!

In de namiddag ga ik aan het werk. Ik schrijf drie artikels voor een klant en eentje voor Vanessablogt.be. Het geeft me altijd een fijn gevoel als ik veel werk heb kunnen verrichten. 

Ondertussen hebben mijn papa en Lara veel plezier in het zwembad. Oh, en popje natuurlijk ook.

’s Avonds kijken Glenn en ik naar Startup. Het derde seizoen zit er bijna op!

Donderdag

Dit blijft een leuke mok om koffie uit te drinken. In september komt het vijfde (en laatste) seizoen van La Casa de Papel op Netflix. Ik ben er nu al benieuwd naar!

Iedere ochtend als ik me boven ga klaarmaken, kies ik een lekker geurtje uit. Omdat het vandaag mooi weer is, ga ik voor de Biotherm Eau Pure eau de toilette. Dit is een fris en opwekkend geurtje, ideaal voor op een warme zomerdag.

Lara neemt spontaan een paar boeken uit de kast. Op de foto zie je Deltas Mijn Allereerste Zoekboek. Ook al is Lara inmiddels 3,5 jaar, dit blijft een leuk zoekboek! 

Ondertussen ontvang ik mijn H&M Home bestelling. Ik heb een aantal leuke interieurspulletjes gekocht voor in Lara’s kamer. Morgen komt hierover een apart artikel online.

Bij H&M Home bestelde ik ook deze superschattige koala, aangezien Lara momenteel stapelgek is op koala’s.

In de namiddag gaat Lara bij mijn mama spelen en ga ik aan het werk. Ik merk op dat Bloglovin’ geen foto’s meer bij mijn artikelen plaatst. Heeft iemand van jullie soms een idee hoe dat komt? 

Tussendoor komt mijn Kruidvat bestelling toe. Hieronder laat ik mijn aankoopjes zien!

Allereerst diepvrieszakjes. Ik vind deze zakjes ontzettend handig omdat ze een zipsluiting hebben én ze zijn goedkoop.

Deze NIVEA shampoos zijn limited edition en ze waren in promotie, namelijk 1+1 gratis. Altijd fijn! Ze ruiken alvast lekker, hopelijk zijn ze ook goed voor mijn haar.

Ook de NIVEA Sun producten waren 1+1 gratis en daar maak ik graag gebruik van. Deze rollers zijn ontzettend handig voor Lara en ik koop ze eigenlijk altijd opnieuw.

Ook de Elmex kindertandpasta was in promotie: 2+1 gratis. Valt het op dat ik van kortingen hou? Haha.

Lara heeft prachtige krullen, maar ze zijn dikwijls lastig te kammen. Deze Zenner anti-klit haarborstel maakt het borstelen een stuk aangenamer. Daarom heb ik er nu ook eentje voor mezelf aangeschaft.

Ha, dit is best een beetje grappig! Lara zit momenteel heel erg in de fase dat ze alles wil doen wat ik doe. Als ik dus een dag- of nachtcrème aanbreng, wil zij ook een crème op haar gezicht smeren. Uiteraard laat ik haar geen anti-rimpelcrème op haar gezicht smeren en daarom heb ik deze Zwitsal crème gekocht. 

Deze Monchhichi Cute Café Speelset kostte slechts € 5. Helaas valt de set een beetje tegen omdat hij kleine onderdelen bevat. 

Ook op de Robijn wasverzachters was een actie van 1+1 gratis. Beide geuren ruiken heerlijk!

En tenslotte Coral wasmiddel voor de gekleurde was. Je raadt het al: ook hier was een flinke korting op. Ik ben heel blij met mijn aankoopjes!

Voor we Lara ’s avonds gaan halen, doen Glenn en ik nog even boodschappen bij Lidl. 

Ik vind het leuk dat Lidl steeds meer veggie producten verkoopt. Ik eet te graag vlees om vegetariër te worden, maar ik eet wel graag vegetarisch. Minstens één keer per week staat er bij ons iets vegetarisch op het menu. We hebben nog geen ervaring met bovenstaande producten, hopelijk zijn ze lekker.

Ik nam ook deze Cien Q10 anti-rimpel crèmes mee naar huis. Ik heb deze al regelmatig gebruikt en ik vind ze prima. Fijn om eens af te wisselen met de duurdere crèmes van NIVEA. 

Vrijdag

Vrijdagvoormiddag brengen we thuis spelend door. Zoals je ziet, hebben we een leuk verjaardagsfeestje.

Nooo, mijn geliefde Havaianas zijn kapot! Ik bestel meteen een nieuw paar bij Zalando want deze comfortabele teenslippers zijn echt onmisbaar in de zomer. Ik heb zelfs een paar voor binnen én een paar voor buiten, zo fijn vind ik ze. Het paar voor binnen is nu dus aan vervanging toe.

In de namiddag duiken mijn papa en Lara opnieuw het zwembad in. Normaal zou ik ondertussen werken, maar daar steekt de vermoeidheid een stokje voor. Omdat ik me ontzettend moe voel, kruip ik in bed in plaats van op mijn bureaustoel. 

Het is vrijdagavond dus we eten frietjes!

Zodra Lara in bed ligt, zet ik mijn laptop op en werk ik nog anderhalf uur. Daarna kruip ik in bed.

Zaterdag

Terwijl Lara en Glenn beneden zijn, ga ik boven aan het werk. Zo kan ik mijn werk van gisteren alvast inhalen. 

’s Middags heeft Glenn een superlekkere ovenschotel met bloemkool, gehakt en kaas gemaakt. 

In de namiddag slaap ik twee uurtjes en daarna neem ik me-time in bad.

garnier nutri bomb tissuemasker

Ik gebruik een heerlijk gezichtsmaskertje om mijn huid te voeden. 

garnier nutri bomb tissuemasker amandel

Namelijk dit gezichtsmasker: het Garnier SkinActive Nutri Bomb Amandel Tissuemasker. Dit masker is doordrenkt met een melkachtig serum om de huid intens te voeden en droogheid te verminderen. Het masker bevat biologische amandelmelk en verstevigend hyaluronzuur, met dezelfde hoeveelheid als een vol flesje serum. Na 15 minuten is je huid gevoed, gehydrateerd en ziet ze er stralend uit. Ik ben heel tevreden over dit Garnier tissuemasker! Het masker past ook perfect op mijn gezicht en blijft heel goed zitten. Een dikke aanrader!

Daarna verhuis ik naar de tuin om nog even van het zonnetje te genieten. Ik hou van dit weer. Niet té warm, ideaal! 

’s Avonds kijken we verder naar Startup. 

Zondag

plopsaland

Vandaag gaan we voor de eerste keer naar Plopsaland, samen met Lara’s beste vriendje en zijn mama. We zijn heel benieuwd!

Op de konijntjes met papa! We vinden het park echt superleuk en het is zeker voor herhaling vatbaar. Het enige wat jammer is, is dat er ontzettend veel volk in het park aanwezig is. Hierdoor zijn er lange wachtrijen aan sommige attracties. 

Geweldige foto. En wat nog het meest geweldig is: de mooie vriendschap tussen deze twee. Heel leuk om te zien!

Op het eind van de dag kiest Lara deze grote ballon uit. Ze is er superblij mee en zo heeft ze een mooie herinnering aan deze leuke uitstap.

Na twee uur rijden, waarvan één uur in de file, zijn we terug thuis. Lara viel in slaap in de auto dus we leggen haar in bed. Ik werk dit fotodagboek af en kruip dan ook moe maar voldaan in bed. 

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

  1. Wat een leuk overzicht weer. Rui vind zoekboeken ook heel tof. Die shampoo’s van Nivea vind ik heel goed. Wij zijn ook eens naar Plopsaland geweest en toen vond ik eigenlijk dat er weinig is voor de kleintjes. Daar verschoot ik wel van. Rui wou toen op verschillende attracties en was daar dan weer te jong voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.