DIARY: Laatste schooldag, shoplogs & Plopsa Indoor Hasselt

Geplaatst door

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een kijkje in mijn leven heb gegeven. De laatste keer deelde ik een doordeweekse dag in foto’s. Ik vind het heel leuk om dit soort blogposts te maken en jullie vinden het, aan de statistieken te zien, ook leuk om te lezen. Daarom heb ik vandaag opnieuw een persoonlijk artikel voor jullie klaarstaan. Dit keer geen fotodagboek van één dag, maar van een hele week! Ben je benieuwd wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan? Kijk dan gezellig mee!

Maandag

Goeiemorgen! Dit is mijn standaard ontbijtje van het moment: boterhammen met choco en een tas koffie.

Het is vandaag de voorlaatste schooldag voor Lara. Ze neemt alvast haar cadeautjes mee voor de juf: een chocoladereep en een flesje handzeep. Vind ik toch iets origineler dan een bloemetje.

Zodra ik thuiskom, steek ik het eerste wasje van de week in.

De rest van de dag ben ik aan het werk. Het is best een donkere foto, maar het is dan ook een donkere en regenachtige dag, bleh!

Ondertussen komt mijn H&M bestelling binnen: ondergoed voor mij en sneakersokken voor Glenn. Hij heeft schoenmaat 46 en vaak zijn de sneakersokken van 43-46 te kort waardoor ze afzakken. In de H&M webshop vond ik deze sneakersokken in maat 46-48. Waarschijnlijk zitten die een stuk beter!

Ons avondeten: chili wraps met kippenblokjes, sla, tomaten en sausjes. Lekkerrr! Lara eet trouwens de standaard wraps.

’s Avonds kijken Glenn en ik naar ‘Vivir sin permiso’. Het tweede (en laatste) seizoen is er bijna door en stiekem vinden we dat niet erg. Op zich is het een goede, spannende serie maar we vinden ze zeer langdradig.

Dinsdag

Lara’s laatste schooldag! Als mama durf ik best toegeven dat het een uitdaging zal worden om deze temperamentvolle meid twee maanden bezig te houden. Welke ouders herkennen dit? 😉

Zodra Lara op school is, gaan Glenn en ik nog wat kleine boodschappen doen in de supermarkt. Deze prachtige gerbera’s gaan mee naar huis!

Eens in de zoveel tijd kopen we een Win for Life, om uiteindelijk niets te winnen. Wie niet waagt, niet wint, zullen we maar zeggen.


Daarna ga ik aan het werk tot Lara’s schooldag erop zit.

Onlangs ben ik mijn paraplu kwijtgespeeld. Daarom ben ik een nieuwe gaan kopen bij Kruidvat. Voor Lara neem ik Kellogg’s repen mee om eens te proberen. De Coco Pops repen vallen alvast in de smaak, Frosties heeft ze nog niet geproefd. 

Na school wil Lara nog even naar de speeltuin.

Eenmaal thuis krijgt ze haar klopje en kruipt ze in de zetel met haar tablet. Na school is ze vaak doodmoe. In dat opzicht is het goed dat het nu zomervakantie is.

’s Avonds gebruik ik één van mijn favoriete douche foams. Deze ruikt zo lekker!

Ik breng een heerlijk gezichtsmaskertje aan.

Dit masker!

En als ik dan toch bezig ben, breng ik ook meteen een voetmaskertje aan want dat is lang geleden. Het Scholl Relaxerend Voetmasker Lavendel blijft één van mijn favorieten. En ja, ik draag een kerstpyjama, lol. Niet zo heel raar als je het weer buiten bekijkt. 

Woensdag

De eerste dag van de zomervakantie is meteen een donkere, regenachtige dag. We brengen de voormiddag door met spelen, stickeren en filmpjes kijken.

In de namiddag gaat Lara bij mijn mama spelen en kruip ik in bed om een paar uurtjes te slapen. Ik ben de laatste tijd ontzettend moe, dus hier en daar las ik extra rustmomenten in. De chronische vermoeidheid hoort bij mijn leven dus dit soort momenten komen ook gewoon in mijn diary.

Mijn mama heeft voor ons een Olé Olé box met gratis producten gespaard bij Delhaize. Superlief! Wij vinden het altijd leuk om zo nieuwe producten te ontdekken. Alles wordt hier met veel plezier genuttigd, haha. 

Af en toe blader ik eens door de reclamefoldertjes. In de Lidl folder zie ik deze mooie kamerplanten voor een budget prijsje. Een tip die ik graag wil delen met jullie!

Donderdag

In mijn buurt is een klein Kruidvat filiaal waar ze niet alles hebben. Daarom bestel ik soms online. Op donderdag komt mijn Kruidvat bestelling binnen en daar word ik heel blij van. Mijn aankoopjes zie je hierboven!

Terwijl ik een aantal uurtjes werk, komt mijn papa bij Lara. Ze speelt bijna iedere dag met haar winkeltje en keukentje, dat blijft toch wel haar favoriete speelgoed. 

’s Avonds kijken Glenn en ik naar de laatste aflevering van ‘Vivir sin permiso’. Het is een mooi maar zwaar einde. We moesten er toch even van slikken. Jammer dat de serie zo langdradig is want het is best een goed verhaal. 

Vrijdag

Lekker knuffelen in de zetel terwijl we Netflix kijken. 

Waar ik vandaag heel blij van word, is het weer: de zon schijnt eindelijk!

Ik doe boodschappen in de leukste supermarkt van het land. 

Als lunch eet ik een lekker broodje préparé, mijn favoriet.

Mijn Zeeman bestelling komt binnen: nieuwe hemdjes en leggings voor Lara. Dit soort dingen koop ik bijna altijd bij Zeeman. 

Bij C&A bestelde ik een nieuwe jas voor Lara. Haar jassen koop ik altijd bij C&A. Verder bestel ik er nog weinig, want ik vind het vervelend dat ik vaak twee à drie weken moet wachten op mijn bestelling. Dat is een probleem waar C&A al sinds het begin van corona mee kampt. Als je dringend items nodig hebt, is de leveringstermijn allesbehalve handig.

In de namiddag werk ik nog een aantal uurtjes en ’s avonds eten we frietjes, woehoe! Wie van jullie eet er ook altijd frietjes op vrijdagavond? 

Zaterdag

Op zaterdag maken we een superleuk uitstapje naar Plopsa Indoor Hasselt. We gaan dit jaar niet op vakantie, maar er staan wel een paar toffe uitstapjes op de planning, zoals dit!

Handig om te weten: door corona is de hoeveelheid mensen in het park beperkt. Hierdoor is het aangenaam rustig en zijn de wachtrijen niet lang, ideaal!

Ondanks dat het park niet zo groot is, heeft Lara ontzettend veel plezier. Vooral de eendjes en de kikkers vallen in de smaak. Daar hebben we wel tien keer in gezeten, haha. Zeker voor herhaling vatbaar! 

Zondag

Lekker ontbijtje op zondag. 

Voor de rest blijven we rustig thuis. Uitstapjes zoals gisteren zijn superleuk, maar ook vermoeiend voor mij. Na een drukke dag probeer ik altijd een rustige dag in te plannen.

We spelen met deze leuke camper. Ook een favoriet van Lara! 

We gaan uitgebreid in bad. 

Daarna lak ik voor het eerst Lara’s nagels en zij de mijne. Ze vindt het geweldig!

Tadaaaa! Niet slecht voor een eerste keer, hè? 😉

Zo, met deze foto sluit ik mijn fotodagboek af. Hopelijk vond je het leuk om een kijkje in mijn leven te nemen. Mocht je vaker een diary willen zien, laat het dan gerust weten bij de reacties of geef het artikel een like. Ik vond het alvast heel leuk om dit fotodagboek te maken. Tot de volgende keer!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.