DIARY: Boudewijn Seapark, spelen in het park & IKEA shoplog

Geplaatst door

Goeiemorgen! Hopelijk hebben jullie een fijne week gehad? Ik in ieder geval wel! Eerst en vooral sloegen Lara’s puffers goed aan waardoor ze zich een pak beter voelde, heel fijn! Glenn en ik hebben hier en daar verlof genomen waardoor we van het mooie zomerweer konden genieten. Naast dat we veel tijd in de tuin hebben doorgebracht, gingen we onder andere naar Boudewijn Seapark en het stadspark. Ook brachten we een bezoekje aan IKEA en deel ik een shoplog met jullie. Het is een uitgebreid fotodagboek geworden. Ik zou zeggen: neem iets lekkers om te drinken en lees gezellig mee!

Maandag

We hebben een vrij rustige nacht gehad. Lara heeft de eerste twee uur veel gehoest, maar daarna heeft ze rustig geslapen. De puffers doen hun werk en dat is goed nieuws!

Terwijl Glenn bij Lara is, ga ik boven aan het werk voor mijn blog. 

Daarna vertrekken we naar Boudewijn Seapark! Deze uitstap was reeds gepland en betaald. I.v.m. corona is de hoeveelheid mensen in pretparken beperkt en daarom moet je op voorhand een dag reserveren. We hebben even getwijfeld om te gaan i.v.m. het puffen, maar omdat het inmiddels een stuk beter gaat met Lara besluiten we toch te gaan. We nemen de puffers gewoon mee.

Spelen in de speeltuin! Ondanks dat Lara zich nog niet 100% goed voelt, heeft ze toch veel plezier en dat is fijn. In het park zijn trouwens best veel speeltuinen buiten. 

Er is ook een indoor speeltuin. Dit is ideaal bij slecht weer, maar ook op een zonnige dag zoals vandaag is een binnenspeeltuin leuk omdat het dan heel rustig is. De meeste kinderen zijn immers buiten aan het spelen. Lara heeft het rijk bijna voor haar alleen, haha.

Toet toet! In het park vind je vooral ouderwetse (kermis)attracties zoals deze draaimolen… 

… en de old timers, heel leuk! Het park is niet zo groot maar dat is geen probleem voor ons. Lara vindt het net heel leuk dat ze meerdere na elkaar in dezelfde attracties kan.

We zijn ook naar de dolfijnenshow geweest, maar dat was leuker voor mij (dolfijnen zijn mijn lievelingsdieren) dan voor Lara. Zij was snel afgeleid en het duurde allemaal te lang voor haar. We hebben ons dus vooral vermaakt met de attracties en de speeltuinen, prima!

Tip: als je ook eens naar Boudewijn Seapark wil gaan, neem dan zeker genoeg handgel mee. In het park is namelijk zeer weinig handgel voorzien en dat vond ik best irritant. Gelukkig hebben wij altijd een flesje handgel op zak.

Op weg naar huis valt Lara in slaap in de auto. Thuis leggen we haar in bed en daarna beginnen Glenn en ik aan Startup. 

Dinsdag

Glenn en Lara zijn beneden, ik ga een half dagje boven werken. Vandaag schrijf ik vooral artikels voor websites van klanten. 

Ik zit goed op schema met mijn werk en besluit om een namiddagje vrij te nemen. Zo kan ik ook in de tuin genieten van het prachtige zomerweer! 

Enkele maanden geleden kocht ik Skechers voor mezelf en ik ben er nog steeds superblij mee. Deze sneakers zitten zo comfortabel en zijn heel licht waardoor ik bijna niet voel dat ik ze aan heb. Als ik een lange wandeling voor de boeg heb of als we een dagje op stap gaan, draag ik bijna altijd deze Skechers. Zelfs na een hele dag wandelen doen mijn voeten hier geen pijn in. Echt heel fijn!

Omdat ik er zo tevreden over ben, geef ik Glenn ook een paar Skechers cadeau en die hebben we vandaag ontvangen. Hij is er heel blij mee! Het zijn niet de mooiste sneakers, maar ze zitten ongelofelijk fijn. 

We eten macaroni met ham en kaas, lekker!

’s Avonds kijken Glenn en ik verder naar Startup. Op dit moment vind ik het niet de beste serie die ik al heb gezien, maar wel goed genoeg om verder te kijken. 

Woensdag

Woensdagochtend zijn we al vroeg in het stadspark om te spelen. Zo vroeg dat we er het eerste uur helemaal alleen zijn en het dus heel rustig is. Toch één voordeel aan een kind dat iedere dag om 05:00 uur wakker is, lol. Geloof mij, 99% van de tijd ben ik hier niet zo blij mee ;-).

In de grote zandbak spelen. 

Heerlijk, dat zonnetje! In de voormiddag is het nog niet té warm, ideaal.

Terwijl Lara de hele namiddag in de tuin en in het zwembad doorbrengt, ga ik aan het werk. Ik schrijf onder andere een review over het nieuwe Scholl voetmasker en artikels voor klanten. 

Als ik beneden kom, heeft Lara al vroeg honger en is Glenn nog aan het avondeten bezig. Op zo’n momenten geven we haar altijd groenten om te snacken, vaak is dit komkommer. Hiermee voorkomen we vervelend gedrag én heeft ze alvast een portie groenten binnen. Twee vliegen in één klap!

’s Avonds ben ik heel moe. Zodra Lara slaapt, kruip ik ook in bed. Voor het slapengaan gebruik ik altijd deze nachtcrème van NIVEA en oogcrème van Vichy. Beide heel fijne producten!

Donderdag

In de voormiddag gaan we opnieuw naar het stadspark. Dit keer heeft Lara een speelafspraakje met een vriendinnetje. Superleuk om hen samen te zien spelen!

Volgende week (voor jullie deze week) gaat Lara naar een verjaardagsfeestje van een vriendje. Bij Dreamland haal ik alvast een verjaardagskaart en een cadeaubon. 

Terwijl Lara bij mijn mama gaat spelen en Glenn naar het containerpark gaat om spullen weg te brengen, ga ik aan het werk. Ik schrijf een artikel voor een klant, pitch op opdrachten, beantwoord mails en maak alvast mijn planning voor volgende week. 

’s Avonds eet Lara bij mijn mama. Glenn gaat dürüm halen voor ons twee, lekker!

Vrijdag

Normaal was het plan om deze voormiddag naar het bos te gaan, maar Lara wil liever nog eens naar het park. Prima, zij mag kiezen!

Daarna halen we kleine boodschappen in de supermarkt. Ik neem meteen ook een nieuwe bos bloemen mee voor op de eettafel. Daar word ik altijd blij van!

In de namiddag zetten we de Water Fun Trolley in de tuin. We hebben deze een tijdje geleden gekocht bij Action en hij is echt superleuk!

Onze vitamientjes voor vandaag. Leuk, zo’n kleurrijk bordje! Dit ziet er meteen uitnodigend uit, ook voor Lara.

Van de watertafel gaan we naar het zwembad en later genieten we van een lekker ijsje.

Mijn blog is de hele namiddag niet bereikbaar vanwege een probleem met de website host. Ik neem contact op met de klantendienst en zij beloven het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Na ongeveer vijf uur is mijn blog terug online, oef!

Deze week hebben we weinig inspiratie voor avondeten en door de warmte hebben we in weinig zin. Vanavond eten we een kant-en-klare koude schotel en dat smaakt ons wél heel erg.

’s Avonds kijken Glenn en ik naar Startup. Vanaf de vijfde aflevering wordt het spannend, leuk!

Zaterdag

Tijd voor onze wekelijkse boodschappen.

Dit Formil Marseille wasmiddel krijgen we gratis via de app. Geen idee of het goed is, maar het is in ieder geval leuk om eens te proberen. Gratis is gratis!

In de namiddag is mijn papa bij Lara en gaan Glenn en ik naar IKEA. We hebben nieuwe rugkussens besteld voor in onze zetel en die gaan we nu afhalen. We doen nog een rondje door de winkel omdat we een paar dingen nodig hebben (en stiekem vinden we dat ook gewoon leuk). Hieronder laat ik onze aankoopjes zien!

We kopen acht stuks van deze grote glazen. Glenn en ik vinden deze glazen zalig om uit te drinken en zo hoeven we minder vaak bij te vullen. 

2 pakken servetten met superleuke print. 

Een bedtafeltje, maar dan voor in onze zetel om drinken en dergelijke op te zetten.

2 nieuwe lepels voor sauzen en soepen.

Een nieuwe aardappelschiller en een kookkwast om bijvoorbeeld pannen in te smeren.

En dan de beste aankoop: een goudpalm die al héél lang op mijn verlanglijstje staat. Ik ben er zo blij mee!

Omdat we niet zeker weten of we thuis een bloempot hebben met de juiste afmeting, nemen we nog een witte bloempot mee. Komt altijd wel van pas!

Ik wil heel graag opbergboxen kopen om speelgoed van Lara in op te bergen, maar er zijn geen deksels. Tijdens ons vorig IKEA bezoek waren er ook geen deksels. Hoe stom, want wie koopt er nu opbergboxen zonder deksels?!

Na de IKEA gaan we nog even naar de Action. Dit is ook zo’n winkel waar we graag rondlopen, inspiratie opdoen…

… en altijd wel met iets naar huis gaan, haha. 

’s Avonds doe ik nog een wasje omdat ik de Baby Shark (zie vorige foto) wil wassen voor Lara er uitgebreid mee knuffelt. In de Action zit iedereen er met zijn handen aan en dat vind ik toch niet zo proper. 

Bij Bol.com ga ik op zoek naar opbergboxen (ja, ik moet ze echt hebben, haha) en bestel ik uiteindelijk deze set. Ook bestel ik nog twee voorleesboeken voor Lara, maar die laat ik volgende keer zien. 

Ik weet dat ze bij Action ook goedkope opbergboxen hebben, maar daar hebben wij niet zo’n goede ervaring mee. We hebben er al eens gehad en die gingen snel kapot. 

Zondag

Vandaag hebben we een rustig dagje thuis en dat is zeker welkom na zo’n drukke en leuke week. Terwijl Lara naar Buurman en Buurman kijkt, doe ik wat huishoudelijke taken. 

We spelen buiten en Lara wil absoluut de tegels schoonmaken. Ze vindt het geweldig om te kuisen en klusjes te doen. Benieuwd of ze daar binnen tien jaar nog zo over zal denken, haha.

Zondagnamiddag is mijn vast rustmoment. Lara gaat bij mijn mama spelen en ik kruip in bed om een paar uurtjes te slapen. Oordopjes in, oogmasker op en even geen prikkels meer. Ik heb dit moment echt nodig om te recupereren. Dat is mijn leven met het CVS. Ik kan veel leuke dingen doen, maar ik moet er ook altijd van herstellen. Iets wat weinig mensen beseffen en zien, en daarom graag wil delen in mijn fotodagboeken. 

Nadat ik heb geslapen, ga ik uitgebreid in bad met dit heerlijke badschuim. 

Daarna breng ik een hydraterend gezichtsmaskertje aan. Ziet er leuk uit hè?

Ik gebruik dit Hema face sheet mask met watermeloenextract en hyaluronzuur. Doet prima zijn werk!

’s Avonds gaan we Lara halen en zet ik dit fotodagboek in elkaar. Daarna kruip ik in bed. Klaar voor een nieuwe week! 

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

  1. Zo te zien had je een goedgevulde leuke week achter de rug. Naar aanleiding van jouw shoplog een tijdje geleden hebben we ook zo’n water trolley gekocht. Rui vind die superleuk om mee te spelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.