Een doordeweekse dag in foto’s

Geplaatst door

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een dag uit mijn leven heb gedeeld op mijn blog. Gisteren werd ik wakker en dacht ik: vandaag ga ik nog eens foto’s maken! In deze blogpost zien jullie hoe een doordeweekse dag er op dit moment uitziet bij ons. Lara ging naar school, ik ging thuis aan het werk, ik bracht een bezoekje aan het Kruidvat en ging met Lara naar de speeltuin. Kijk gezellig mee!

ik

koffie

Lara is wakker om 5u40. Zoals altijd worden we rustig wakker in de zetel onder een dekentje. Ik met een tas koffie, Lara met chocomelk. Later eet ik nog twee boterhammen met choco, Lara houdt het bij chocomelk (geen ontbijter).

tablet

’s Ochtends kijkt Lara vaak Netflix, maar vandaag neemt ze de tablet erbij om filmpjes te kijken. Dag Minnie!

dagelijkse make-up

Ondertussen maak ik me klaar voor de dag. Dit is de make-up die ik op een doordeweekse dag draag. Parfum wissel ik vaker.

boekentas skye

Ik maak de boekentas klaar.

roze trui meisjes h&m

Daarna maak ik Lara klaar voor school.

skye boekentas

Glenn en ik brengen Lara samen naar school. Aangezien Glenn al langer dan een jaar fulltime thuiswerkt i.v.m. corona, kan hij haar elke dag mee naar school brengen. Ik werk altijd thuis.

lara

Lara is heel blij wanneer ze haar vriendje ziet. Leuk om te zien! De afgelopen maanden ging Lara niet graag naar school en had ze het heel moeilijk met afscheid nemen. Afgelopen week ging het super en is ze elke dag met een lach naar school gegaan. Een gelukkige mama hier!

dash pods

Thuis steek ik direct een wasje in. Deze pods ruiken heerlijk!

dolce gusto rood

Ik maak nog een koffie in één van mijn favoriete mokken.

bloggen

En ik ga aan het werk! Ik heb boven een bureau, maar de laatste tijd vind ik het heel fijn om aan de eettafel te werken. Ik schrijf twee artikels voor een online marketing bureau.

lunch

Tijd voor middageten! Ik eet twee broodjes met préparé, een cup-a-soup tomaat en drink een blikje Pepsi Max lemon.

stofzuigen

Na het eten stofzuig ik nog even beneden.

ik

Omdat het zonnetje zo mooi schijnt, ga ik nog tien minuutjes in de tuin zitten. Daarna ga ik terug aan het werk, dit keer voor mijn eigen blog.

zwart mondmasker

Om 14u30 wandel ik richting school om Lara weer op te halen. 

kruidvat shoplog

Maar eerst spring ik nog even in het Kruidvat binnen. Ik heb vochtig toiletpapier nodig voor Lara en wil graag een gratis mascara halen die ik heb gespaard met mijn Kruidvat klantenkaart. Zoals altijd koop ik nog andere leuke spulletjes die ik straks aan jullie laat zien!

Op weg naar huis passeren we de speeltuin en Lara wil graag nog even spelen. Allemaal goed voor mij!

shoplog kruidvat

Na een uurtje spelen in de speeltuin zijn we terug thuis. Dit zijn de spulletjes die ik heb gekocht bij Kruidvat. De Kruidvat Maxx Drama Volume & Length mascara heb ik gratis gekregen met mijn Kruidvat klantenkaart. Benieuwd of hij een mooi resultaat geeft! De Stabilo pastel markers vind ik heel fijn voor mijn werk. Ik word altijd vrolijk van die mooie pastelkleurtjes! Voor Lara kocht ik een leuk voorleesboekje van Kikker & Vriendjes, een Frozen Pop Adventures en een politiewagen. De laatste tijd vindt Lara het heel leuk om ‘pollies’ te spelen, haha!

Lara speelt thuis meteen verder met haar winkeltje.

spinazie fishsticks

Ik maak ondertussen het avondeten klaar: spinaziepuree en fishsticks. Lekker!

bad

Na het eten speelt Lara nog even verder en daarna gaan we in bad plonzen.

wij

We maken ons klaar voor de nacht: tanden poetsen, pyjama aan… Zoals elke avond lees ik nog een verhaaltje voor in Lara’s bed. Dit keer lees ik voor uit het nieuwe boek van Kikker & Vriendjes en Lara is helemaal onder de indruk. Iets na 19:00 valt ze uitgeteld in slaap. 

speelgoed keuken

We gaan naar beneden en ruimen het speelgoed op. 

sky rojo

Daarna ploffen Glenn en ik in de zetel en kijken we vier afleveringen van ‘Sky Rojo’, een nieuwe serie van de makers van La Casa de Papel. Het zijn korte afleveringen dus we vliegen er goed door!

dekbed groene bladeren

Om 21:15 ga ik naar boven en kruip ik in bed. Lara is een onrustige slaper dus ik kan elk uur slaap goed gebruiken.

Tot de volgende keer!

Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.