Love is in the air: 5 leuke Valentijn ideeën

Geplaatst door

Op 14 februari is het weer zover: Valentijn! De meest romantische dag van het jaar waarop koppels elkaar extra veel liefde geven. Echter is het niet makkelijk om ieder jaar opnieuw je geliefde te verrassen met creatieve Valentijn ideeën. Wat kan je dit jaar doen om je geliefde te laten weten dat je van hem of haar houdt? Ik geef je graag inspiratie met deze 5 leuke Valentijn ideeën!

valentijn ideeën

1. Valentijn ideeën: een gepersonaliseerd cadeau

Wil je jouw geliefde graag verrassen met een lief en origineel cadeau? Bij Smartphoto kan je cadeautjes personaliseren met je liefste woorden. Je kunt kiezen voor een quote die helemaal bij jullie past of die je aan hem of haar doet denken. Deze quote kan je bijvoorbeeld laten plaatsen op een houten fotoblok, sleutelhanger, kussen, glitter mok of gegraveerd glas. Of wat dacht je van een gepersonaliseerde kaarsenhouder, een make-up tasje, muismat of pennenhouder?

Een gepersonaliseerde laptop/tablet sleeve of smartphone/tablet case is ook heel leuk! Natuurlijk kan je je geliefde ook verrassen met een fotoboek van jullie tweetjes of met een mooie foto op canvas. Bij Smartphoto heb je je Valentijnscadeau al in een paar klikken besteld!

valentijn ideeën

2. Valentijn versiering

Als er iemand jarig is, dan wordt er vaak leuke versiering in huis opgehangen. Maar waarom zou je dat niet kunnen doen voor Valentijn? Het is immers jullie dag en ook dat mag gevierd worden! Hang hartjes slingers en hartjes ballonnen op en strooi rozenblaadjes door het huis. Gaan jullie ’s avonds lekker dineren thuis? Geef dan extra aandacht aan de decoratie van de eettafel. Drapeer een rode tafelloper in de breedte over de tafel en leg servetten met hartjes of rozen neer. Strooi wat rozenblaadjes op tafel, stop enkele mooie rozen in een vaas en steek een paar kaarsen aan. Romantiek verzekerd!

valentijn versiering

3. Een zelfgeschreven Valentijnskaartje

Op Valentijn is het de bedoeling dat je je geliefde laat zien dat je van hem of haar houdt. En hoe kan je dat beter uiten dan met een zelfgeschreven tekstje of gedichtje? Schrijf je liefste woorden neer en kijk hoe je geliefde wegsmelt wanneer hij of zij het kaartje leest. Mede door de e-cards worden er tegenwoordig nog weinig kaartjes geschreven, maar een zelfgeschreven kaartje blijft toch het persoonlijkste én het meest romantisch!

valentijnskaartje

4. Een bokaal vol liefde

Dit is bijna een gratis Valentijnscadeau, maar wel een origineel! Voor dit Valentijnscadeau heb je een glazen bokaal, pen, gekleurd papier en schaar nodig. Knip het papier in kleine hartjes in verschillende kleurtjes. Schrijf op de hartjes allemaal redenen waarom je van hem of haar houdt, of wat hem of haar zo bijzonder maakt. Je geliefde heeft dan een bokaal vol liefde waaruit hij of zij iedere dag een nieuw briefje kan halen. Dit Valentijnscadeautje is heel leuk om te maken, maar nog veel leuker om te geven! Wil je de glazen bokaal opfleuren? Doe er dan een rood lintje rond en plak er een mooie foto van jullie twee op.

5. Een romantisch Valentijnsontbijt

Tenslotte kan je je geliefde verrassen met een romantisch Valentijnsontbijt. Zet een paar mooie mandjes op tafel en doe daar verse broodjes en koffiekoeken in. Plaats ook een paar kommetjes op tafel met daarin fruit en gekookte eitjes. Om het Valentijnsontbijt extra zoet te maken, kan je banaanpannenkoeken of koekjes bakken. Naast het eten is het ook fijn om lekkere drankjes te voorzien. Op deze speciale dag mag versgeperst sinaasappelsap en een glaasje bubbels zeker niet ontbreken. Met zo’n lekker ontbijtje kan jullie Valentijnsdag niet beter beginnen! Oh, en vergeet zeker de Valentijn versiering niet waarover ik in puntje 2 heb verteld 😉

valentijnsontbijt

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.