Een design thuiswerkplek: droom jij er ook van?

Geplaatst door

Droom jij ook van een design thuiswerkplek? – De maatregelen rond het coronavirus zijn duidelijk: blijf zoveel mogelijk binnen en werk van thuis uit. Echter is thuiswerken voor veel mensen een uitdaging. Om werk en privé gescheiden te houden én om productief te kunnen werken, is het handig als je een eigen thuiswerkplek hebt. Wanneer je ook nog voor een design thuiswerkplek gaat met mooie kantoormeubelen, dan is thuiswerken meteen een stuk leuker! Zou jij graag een design thuiswerkplek inrichten, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Ik help je graag een handje op weg met deze tips!

design thuiswerkplek

1. Design thuiswerkplek inrichten: kies een geschikte kamer uit

Bij het inrichten van een thuiswerkplek is het belangrijk om een geschikte kamer uit te kiezen. Kies een rustige en opgeruimde kamer waarin je zo min mogelijk afleiding hebt. Een thuiswerkplek inrichten in een aparte kamer is ideaal, zoals de logeerkamer of een andere kamer die je niet meer gebruikt, maar helaas heeft niet iedereen deze luxe. In dat geval kan je niet anders dan een bureauruimte te voorzien in bijvoorbeeld de woonkamer. Een thuiswerkplek inrichten in de slaapkamer is niet zo’n goed idee en kan zelfs slaapproblemen veroorzaken. De slaapkamer is een plek om te ontspannen en te slapen, niet om te werken. 

2. Ga voor een mooi design bureau

Door corona moet je maanden werken van thuis uit, en ook in de toekomst zal er steeds vaker thuisgewerkt worden. Daarom kan je je thuiswerkplek beter direct goed inrichten. Zo wordt werken van thuis uit alvast een stuk aangenamer! Bij MisterDesign vind je prachtige design bureaus en design bureaustoelen die je werkplek meteen opfleuren. Je kunt de bureaus en stoelen apart kopen, maar in de webshop vind je ook een aantal sets waarmee je thuiswerkplek in één keer compleet is. Hieronder heb ik een paar mooie voorbeelden op een rijtje gezet. Welke set is jouw favoriet? 

Mr. Marius Origami Bureau & AAC 22 Stoel Thuiswerkplek

Thonet S285 Bureau & S64 VDR Bureaustoel Thuiswerkplek

Thonet S285 Bureau & S64 VDR Bureaustoel Thuiswerkplek

Works Bureau & Mobile Opbergkast & Physix Bureaustoel Thuiswerkplek

Hay CPH90 Bureau & AAC53 Bureaustoel Thuiswerkplek

Hay CPH90 Bureau & AAC53 Bureaustoel Thuiswerkplek

Thonet S1200 Bureau & S43 Stoel Thuiswerkplek

Thonet S1200 Bureau & S43 Stoel Thuiswerkplek

3. Maak je thuiswerkplek af met design bureauaccessoires

Tenslotte zijn design bureauaccessoires de perfecte toevoeging voor ieder thuiskantoor. Denk aan praktische benodigdheden zoals organizers, opbergmanden en prullenbakken. Ook voor deze items kan je terecht bij MisterDesign. Onderstaande bureauaccessoires maken je thuiswerkplek helemaal af zodat je boordevol inspiratie en met een big smile aan je bureau kunt werken!

Fritz Hansen Buckets Pennenhouder

Fritz Hansen Buckets Pennenhouder

Muuto Arrange Organizer

Muuto Arrange Organizer

Ferm Living Scenery Prikbord

Ferm Living Scenery Prikbord

Ferm Living Paper Organizer

Ferm Living Paper Organizer

Vipp 52 Prullenmand

Vipp 52 Prullenmand

Hoe ziet jouw (ideale) thuiswerkplek eruit?

Veel liefs,
Vanessa xxx