Nieuwe posters van Poster Store + kortingscode!

Geplaatst door

Nieuwe posters van Poster Store – Tien jaar geleden was ik totaal niet bezig met interieur, maar de afgelopen jaren is dat steeds meer gegroeid. Inmiddels ben ik helemaal gek op mooie interieurspulletjes en ben ik regelmatig in webshops aan het rondkijken. Corona heeft mijn passie voor interieur nog meer aangewakkerd. Sinds ik door corona grotendeels thuis ben, vind ik het nog veel leuker om ons huis gezellig in te richten. De afgelopen maanden zijn er dan ook veel nieuwe interieurspulletjes bij gekomen. Zo ook een aantal posters van Posterstore.be. Deze webshop heeft een groot aanbod van prachtige posters en dat voor iedere ruimte in huis. Ik mocht een paar posters uitkiezen en die laat ik jullie vandaag graag zien. Ik heb vooral natuur posters gekozen, maar ook een poster met quote. Kijk je mee? Oh, en mocht jij ook graag posters kopen, dan heb ik onderaan het artikel een leuke Posterstore kortingscode voor jou!

posters poster store

Over Poster Store

Bij Poster Store vind je prachtige én betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design. Ze hebben een groot aanbod van posters met verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen. In de webshop vind je posters voor iedere smaak en stijl. Wat ook heel leuk is: iedere dinsdag komt er een nieuwe poster collectie online. Ik zou zeggen: zet het in je agenda!

De unieke prints helpen je bij het maken van een persoonlijke fotowand, passend bij jouw smaak en woning. Weet je niet zo goed hoe je een mooie fotowand kunt maken? Neem dan eens een kijkje op de inspiratiepagina van Poster Store (onder het kopje ‘fotowanden’). Daar vind je prachtige voorbeelden van hoe je verschillende posters, kaders, kleuren en thema’s met elkaar kunt combineren. Heb je een mooie fotomuur gevonden? Dan hoef je alleen nog op het sjabloon te klikken om de fotomuur te kopen. Je hoeft dus niet zelf meer op zoek te gaan naar alle posters en kaders in de webshop. Dat vind ik echt superhandig!

posters posterstore

poster

Mijn favoriete posters van Poster Store

Ik heb in totaal vier grote posters uitgekozen van 50 x 70 centimeter. Twee posters heb ik boven mijn bureau opgehangen want daar had ik nog een lege muur. Links zie je de Beauty Begins Poster en rechts de Pink Flowers Poster. Voor beide posters heb ik witte kaders gekozen omdat ik dit het mooiste vindt.

De Beauty Begins poster bevat een mooi citaat van de beroemde Franse modeontwerpster Coco Chanel. De tekst op de poster luidt: schoonheid begint op het moment dat je besluit jezelf te zijn. Het citaat betekent dat schoonheid van binnenuit komt en wanneer je jezelf accepteert, maakt je uiterlijk niet uit, omdat je mooi bent voor wie je bent. Ik vind dit een prachtige, inspirerende boodschap en eigenlijk zou iedere vrouw deze poster op de muur moeten hangen.

De Pink Flowers poster heb ik gekozen vanwege de prachtige bloemen. Pioenrozen zijn één van mijn favoriete bloemen en op deze poster worden ze ontzettend mooi afgebeeld. De bladblaadjes van de pioenrozen vormen zachte, golvende patronen die de illusie wekken dat de bloembladen op een bed van roze zijden deken liggen. De poster ziet er elegant en romantisch uit. Ik vind dat hij heel mooi past bij de Beauty Begins poster.

Sinds deze posters boven mijn bureau hangen is werken nog een stuk leuker geworden. Ik kijk regelmatig naar boven om de mooie posters te bewonderen en ik ben er echt heel blij mee!

poster store

De twee andere posters, inclusief zwarte lijsten, heb ik in de gang op de eerste verdieping gehangen. Ook daar was nog een volledig lege muur die nu heel mooi is ingevuld. Links zie je de Scandinavian Nature Poster en rechts de Nine Arch Bridge Poster.

De Scandinavian Nature poster is een prachtige natuurposter van een geweldig fjord in Noorwegen. Zoals je op de poster kunt zien is een fjord een lange, smalle inham met steile kanten of kliffen, gemaakt door glaciale erosie.

De Nine Arch Bridge poster past hier perfect bij! Deze is ook bekend als de Bridge in the Sky. De brug bevindt zich in het Dermodara-gebied van Sri Lanka en heeft een prachtige architectuur. De foto is genomen op een tijdstip van de dag waarop de mist net begint op te steken en een mysterieus beeld aan de foto geeft.

Deze posters passen echt heel mooi bij elkaar en ze komen prachtig tot hun recht bij de zwarte lamellen en grijze trap. Voordien was de muur gewoon wit en “ontbrak” er iets in die hoek, maar dat is nu verleden tijd!

Alle posters zijn trouwens geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit en dat zie je ook duidelijk terug.

posters natuur

natuur posters

nine arch bridge poster

scandinavian nature poster

Kortingscode Poster Store

Dan het leukste voor jullie: de Poster Store kortingscode! Met de code vanessablogt35 krijg je 35% korting op alle posters (exclusief selection posters). De code is geldig t.e.m. 20 november 2020. Ik wens je alvast veel shopplezier!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx