Valentijn: 3 x een origineel Valentijnscadeau

Geplaatst door

14 februari is het weer zover: Valentijn! Een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen en kaartjes. Echter is het vinden van een Valentijnscadeau niet altijd makkelijk. Zeker als je al een aantal jaren samen bent met je partner, is je inspiratie wellicht ver te zoeken. Wil je jouw partner dit jaar écht verrassen en geef je liever geen standaard doos pralines of een parfum? Dan ben je hier op de goede plek. In dit artikel vind je 3 x inspiratie voor een origineel Valentijnscadeau!

valentijn

1. De romantische dichtbundel ‘Jij’

Wil jij graag een kaartje met een mooi gedicht aan je geliefde schrijven, maar ben je eigenlijk niet zo goed in rijmen en dichten? Maak het jezelf niet zo moeilijk en geef de romantische dichtbundel ‘Jij’ cadeau aan je partner. Zo hoef je niet urenlang te brainstormen over het perfecte gedicht én het is ook nog eens super origineel!

De dichtbundel ‘Jij’ bevat 20 prachtig geïllustreerde liefdesgedichten. De gedichten zijn geschreven door auteur Michèl Admiraal van de bekende spookjesreeks De koning en de prinses’, tijdens zijn zoektocht naar de liefde. De gedichten staan symbool voor een ontluikende liefde, een nieuwe weg naar het geluk. Toen de vrouw van Michèl na een zwaar ziekbed overleed en hij alleen twee pubers moest opvoeden, was het voor hem moeilijk om nog in de ware liefde te geloven. Met deze dichtbundel bewijst Michél dat het toch kan! De bundel ‘Jij’ bevat dus niet alleen prachtige liefdesgedichten, er zit ook een mooi en ontroerend verhaal achter. De mooie illustraties van Petra van Bloemendaal maken de dichtbundel helemaal af. Voor de echte romantici onder ons staat er ook een gedicht in het Frans in, de ultieme taal van de liefde. 

Op de website van De Koningsboekerij kan je nog meer lezen over het verhaal achter de dichtbundel. Ook vind je een aantal recensies van mensen die ‘Jij’ al hebben gelezen. De dichtbundel bevat 48 pagina’s en de verkoopprijs is speciaal voor Valentijnsdag verlaagd van € 19,95 naar slechts € 15. Je kunt de dichtbundel makkelijk bestellen via de website. Als je het op tijd doet, heb je de bundel nog voor Valentijnsdag in huis!

dichtbundel jij

dichtbundel jij achterkant                gedicht liefde2. Een zelfgemaakt pakketje

Een geschenkset is altijd een goed cadeau, bijvoorbeeld met parfum of douchegel, maar echt origineel is het natuurlijk niet. Wat is dan wél een origineel Valentijnscadeau? Een zelfgemaakt pakketje! Koop een mooi mandje en vul dit met een aantal producten. Denk aan verzorgingsproducten, geurkaarsen of favoriet snoep. Heb je nog wat ruimte over in je mandje? Voeg er dan de mooie dichtbundel ‘Jij’ aan toe om het Valentijnscadeau helemaal af te maken!

3. Een romantisch uitstapje als Valentijnscadeau

Een Valentijnscadeau hoeft uiteraard niet tastbaar te zijn. Wat denk je van een romantisch uitstapje met jullie tweetjes? Denk aan een romantische wellness met overnachting, een romantische boottocht, een romantisch etentje of een dagje Parijs. Zo heb je niet alleen een origineel Valentijnscadeau, maar heb je ook meteen iets te doen op Valentijnsdag. Hoe romantisch is het om samen mooie herinneringen te maken waar je later op kan terugblikken? 

valentijn etentje

Welk Valentijnscadeau vind jij het leukste?

Veel liefs,
Vanessa xxx