De modetrends voor herfst & winter 2019

Geplaatst door

Vandaag is de herfst officieel begonnen. Tijd om die zomerjurkjes uit de kast te halen en te vervangen door warmere kleding. Dit is meteen ook het moment om naar de modetrends voor herfst en winter 2019 te kijken. Welke kleding ligt er dit najaar in de winkel? Kijk mee en laat je inspireren!

modetrends leer

 

1. Neo-bourgeois

Strikkragen, hooggesloten blouses, een jasje over de schouders, lange rokken, kniehoge laarzen, een hoed… Deze trend is minstens zo chic als de naam doet vermoeden. We gaan terug naar het einde van de jaren ’70 en het begin van de jaren ’80, met een garderobe die doet denken aan de Parijse Rive Gauche, met klassieke, elegante en vrouwelijke kleding. 

modetrends neo bourgeois

2. Luipaardprint

De luipaardprint gaat reeds enkele seizoenen mee en ook dit najaar blijft het één van de populairste modetrends. Komende herfst en winter is deze dierenprint onmisbaar in je garderobe. Blouses, jurken, jassen, schoenen, tassen… Er zijn maar weinig items die geen luipaardprint hebben. Word jij nog steeds blij van de luipaardtrend? Neem dan eens een kijkje bij de Jane Lushka dameskleding. Daar vind je een prachtige blouse en jurk met luipaardprint!

modetrends luipaardprint

3. Oversized schouders

Deze trend komt recht uit de jaren ’80 en is terug van weggeweest. Dacht je dat enorme schoudervullingen en pofmouwen voorgoed verleden tijd waren, dan heb je het helemaal mis. In de herfst en winter 2019 vormen je schouders een echt statement. Oversized en hoekig, zodat de vrouw duidelijk diegene is die de leiding heeft. Who run the world? Girls!

oversized schouders modetrends

4. Veel leer

Een leren jasje is altijd goed. Maar als je de nieuwste trends wil volgen, dan mag het gerust een beetje meer leer zijn. Combineer je leren jas met een leren rok, of draag een leren blouse met een leren broek. Een leren jurk kan ook. Eigenlijk geldt er maar één regel: hoe meer leer, hoe beter!

leer modetrends

5. Glitter all the way

Hou jij van Kerst? Dan heb ik goed nieuws voor jou: je hoeft niet tot de feestdagen te wachten om een fonkelende outfit te dragen. Beter nog: je kan deze outfit nu al dragen. We gaan namelijk met veel glitters het najaar in. Om te voorkomen dat je de glitters rond Kerst al helemaal beu bent, is het aangeraden om de glitters een beetje op te bouwen. Zo kan je bijvoorbeeld een glitter top combineren met een casual jeans. Naarmate de Kerstdagen dichterbij komen, kan je steeds meer glitters dragen!

glitters modetrends

Welke modetrends vind jij het leukste?

Veel liefs,
Vanessa xxx

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *