De leukste rugzakken voor 2019

Geplaatst door
Heb je een nieuwe rugzak nodig voor school of heb je er eentje nodig die je kan meenemen naar je werk? Het kan een hele opgave zijn om een goede rugzak te vinden die er ook nog eens leuk uitziet. Daarom deel ik vandaag een lijstje met de leukste rugzakken voor 2019!
 

Mi-Pac All Stars Rugzak Navy – € 34,95
Sterretjes, wie houdt er niet van? Deze ruime rugzak van Mi-Pac is voorzien van een elastisch vak geschikt voor een 15″ laptop. Ook heeft hij een speciale koptelefoon opening en voorop nog een extra ritsvak. De ideale rugzak voor school en het werk!
 
Dakine Wonder Rugzak Hanalei – € 44,95
Deze rugzak uit de Wonder serie van Dakine is niet alleen ideaal voor dagelijks gebruik, maar ziet er ook nog eens superleuk uit door de tropische bloemenprint. Het mag dan nog lang geen lente zijn, het lentegevoel is er alvast wel!
 
FjallRaven Kanken No. 2 Rugzak Black – € 129,95
De FjallRaven rugzakken bij Bagageonline zijn bekend om hun sterke en duurzame materialen. Ook deze rugzak is van top kwaliteit door het G-1000 materiaal wat is gebruikt. Dit materiaal kenmerkt zich als zeer sterk, mede door de samenstelling tussen polyester en katoen. Bovendien is dit materiaal afgewerkt met een laagje wax op bijenwas basis zodat de rugzak ook tijdens een regenbui mooi blijft, en dat is ideaal voor het Belgische en Nederlandse weer!
Eastpak Out Of Office Rugzak Urban Pink – € 39,00
 
Hou je van roze én van een toffe, originele print? Dan is deze coole rugzak met urban print echt iets voor jou! Ook deze rugtas bevat ruimte voor een 13″ laptop door middel van een gevoerd laptopvak. Daarnaast beschikt de tas over een gevoerd rugpaneel waardoor de rugzak comfortabel op de rug zit.
 
 
Vans Realm Rugzak White Abstract – € 40,00
 
Als laatste een rugzak uit de Realm serie van Vans. Deze rugzak heeft niet alleen een coole print, maar is ook ideaal voor school, werk of een dagje weg. De tas heeft een ruim hoofdcompartiment geschikt voor A4 materiaal. Daarnaast is de tas praktisch in gebruik met verstelbare schouderriemen en een stevig handvat. Ze is verkrijgbaar in verschillende stoere prints!
 
Welke rugzak vind jij het leukste?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

  1. Als ik weer een rugzak zou kopen, kies ik voor een Fjallraven. Deze rugzakken zien er zo leuk uit en zijn er in veel kleuren. Ik heb nu nog een leuke Eastpak met papegaaien en een rugzak gekregen van mijn werk (van het merk Dell). En ik heb net een nieuwe, mooie tas gekocht die de vorm heeft van een linnentas (,maar dan van leer is).

    Liefs,
    Marloes

Reacties zijn gesloten.