Mijn nieuwe Guess tas

Geplaatst door
Onlangs kreeg ik van Brandfield een mailtje toegestuurd met de vraag of ik een tas wilde uitzoeken. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! De webshop heeft ontzettend veel keuze, maar toch viel mijn oog al snel op deze prachtige tas van Guess. Dit is mijn eerste designer tas die ik aan mijn collectie mag toevoegen en ik ben er ontzettend blij mee!
 

Brandfield is een webshop die gespecialiseerd is in allerlei style items: horloges, sieraden, zonnebrillen, portefeuilles en tassen. In de webshop vind je meer dan 16.000 verschillende style items van ruim 200 bekende merken. Denk onder andere aan Calvin Klein, Hugo Boss, Michael Kors, Pandora, Tommy Hilfiger en natuurlijk Guess. Ik ben heel tevreden over de service van Brandfield. De verzending is gratis en mijn bestelling was de volgende dag al in huis! Mocht het nodig zijn, dan kan je gratis retourneren binnen 30 dagen én je krijgt minimaal 1 jaar service en garantie.

Het unboxen van de tas was een feestje! De tas zat namelijk verpakt in een mooie zak van Brandfield. Rond de tas zelf zat veel plastic om beschadiging te voorkomen en dat vind ik zeker een pluspunt, je weet immers nooit wat er onderweg gebeurt met je pakketje. Ik had echt het gevoel dat mijn bestelling met liefde was ingepakt en dat vind ik heel fijn.
 
En dan nu naar de tas! Ik heb gekozen voor de Guess Fortune Black schoudertas. Geef toe, is het geen pareltje? De tas kost € 140. Ze is 40 cm breed, 30 cm hoog en 18 cm diep. Het is een grote tas waar je veel spullen in kwijt kan. Handig voor vrouwen zoals ik die veel gerief meesleuren, haha. De buitenkant van de tas is gemaakt van pvc, de binnenkant is van polyester. Binnenin vind je 3 vakken. De tas sluit met een magneetknop. Alle details (de merknaam, rits, magneetknop…) zijn goudkleurig en dat straalt meteen luxe uit. De tas voelt stevig aan, je voelt echt dat het kwaliteit is en tegen een stootje kan. Ik vind de Guess tas ontzettend mooi en ik ben er helemaal verliefd op!
 
Maar dat is nog niet alles…
 
 
Toen ik de tas opende, dan zag ik dat er nog een kleiner Guess tasje bij zat. Dit was niet aangegeven op de site dus ik was natuurlijk enorm verrast. Voor € 140 krijg je dus twee Guess tassen, hoe leuk is dat?! Dit kleinere tasje is ideaal voor als je wat minder gerief wil meenemen onderweg, maar toch stijlvol de deur uit wil gaan. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe tassen!
 
Ik ben ook aangenaam verrast van het merk Guess. Je betaalt er meer voor, maar je krijgt wel echt kwaliteit terug. In de toekomst zou ik misschien graag een Guess ring of portemonnee willen kopen. Maar eerst genieten van mijn nieuwe tassen! 
 
Kende jij Brandfield al? Wat vind jij van mijn nieuwe tassen? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Ik ken Brandfield nog niet maar wil het snel leren kennen.Prachtige tas die klasse uitstraalt!

Reacties zijn gesloten.