Nieuw: Kneipp 100% natuurlijke lippenbalsems

Geplaatst door
Lucky lips are always kissing! Zeker met de drie heerlijke nieuwe lippenbalsems van Kneipp. Wat dacht je van Amandel-Candelilla, Elderberry-Sheabutter of Cupuaçu-Vanilla? Ze zijn bijna om op te eten, 100% natuurlijk en met een bijzonder ‘depot-effect’. Dat wil zeggen: de textuur na het aanbrengen zorgt ervoor dat de hydratatie beetje bij beetje wordt afgegeven gedurende een langere periode. De nieuwe Kneipp lipbalsems zijn vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere ETOS, voor € 5.99 per stuk. Ik heb ze alle drie getest!
 
kneipp lipcare natuurlijke lippenbalsem depot effect

NATUURLIJK ZACHTE VERZORGING MET SUBTIELE GEUR VOOR VOELBAAR ZACHTE EN SOEPELE LIPPEN:
– 100% natuurlijk
– Op basis van natuurlijke verzorgende oliën en botanische wax
– Vegan: er zijn geen dierlijke bestanddelen toegevoegd
– Zonder conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconenoliën en kleurstoffen
– Met ‘depot-effect’ voor langdurige en intensieve verzorging voor blijvend zachte lippen
– Ideaal voor droge, gebarsten lippen en gevoelige lippen
 
kneipp lipcare natuurlijke lippenbalsem depot effect
KNEIPP LIPCARE LIPBALM SENSITIVE CARE: ALMOND-CANDELILLA
 
De Sensitive Care lipbalm bevat natuurlijke verzorgende:
 
– Amandelolie voor het voeden en beschermen van de lippen (zelfs de meest gevoelige). Maakt de lippen zacht en zijdeachtig.
 
– Candelilla wax (100% natuurlijk én vegan alternatief voor bijenwas) voor het hydrateren, beschermen en het intensief herstellen van de lippen.
 
KNEIPP LIPCARE LIPBALM INTENSIVE CARE: ELDERBERRY-SHEABUTTER
 
De Intensive Care lipbalm bevat natuurlijk verzorgende:
 
– Vlierbessenolie die de lippen zacht en soepel maakt en deze helpt te beschermen tegen invloeden van buitenaf.
 
– Sheabutter die hydrateert, beschermt, celvernieuwing stimuleert en herstelt. Deze is zeer geschikt voor droge en gevoelige lippen door de terugvettende eigenschappen. 
KNEIPP LIPCARE LIPBALM EXTRA CARE: CUPUACU-VANILLA
 
De Extra Care lipbalm bevat natuurlijk verzorgende:
 
– Cupuaçu-olie met een hoog gehalte aan fytosterolen (verbindingen in planten die op cholesterol lijken) en vitamine E. Vitamine E heeft een antioxiderende werking, die voorkomt dat de vrije radicalen cellen vernietigen en zo vroegtijdige veroudering van de huid voorkomt. Fytosterolen hebben een gunstig effect op de collageenproductie van de huid.
 
– Vanille-extract met een zacht zoete subtiele geur.
 
kneipp lipcare natuurlijke lippenbalsem depot effect

WAT VIND IK ERVAN?
 
Als eerste vind ik de verpakking heel leuk. De onderzijde van de sticks is gemaakt van kurk voor een fijn ‘soft touch’ effect. De bovenkant heeft dan weer een leuk kleurtje. Altijd fijn als er is nagedacht over het uiterlijk van een product! De balsems zelf hebben geen kleurtje maar dat mis ik eigenlijk ook niet. Ze hebben wél een lekker subtiel geurtje. Vooral de Cupuaçu-nut-Vanilla variant vind ik heerlijk, maar ik ben dan ook gek op vanille. Ook de Almond-Candelilla heeft een lekker zacht geurtje. De Elderberry-Sheabutter geur spreekt mij iets minder aan. Maar zo is er voor ieder wat wils!

Dan het allerbelangrijkste: hoe is de werking? De balsems glijden vlot over mijn lippen en maken ze zacht en gehydrateerd, zonder vettig of plakkerig aan te voelen. In tegenstelling tot andere lippenbalsems heb ik minder de neiging om regelmatig te blijven smeren. Het zogenaamde ‘depot-effect’ werkt dus echt. De balsems verzorgen mijn lippen goed. Ik heb minder last van droge velletjes. Zo hoort het te zijn. Wat mij betreft zijn deze natuurlijke lippenbalsems een mooie toevoeging aan het Kneipp assortiment!

Heb jij de Kneipp natuurlijke lippenbalsems al getest? Welke variant spreekt jou het meeste aan?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

Reacties zijn gesloten.