Modetrends herfst & winter 2018

Geplaatst door
De winkels liggen alweer vol met de herfst en wintercollecties. Hoog tijd dus om de modetrends door te nemen. Hieronder de belangrijkste ins en outs voor de komende seizoenen!
 
modetrends herfst winter 2018

LOGO’S

In de komende seizoenen zijn de logo’s niet meer weg te denken. T-shirts, jassen, truien; je zult vaak logo’s groot afgebeeld voorbij zien komen. In de wereld van Instagram en andere social media zijn logo’s steeds belangrijker geworden. Er wordt steeds meer geld uitgegeven aan kleding en dit wil je niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Tijd om die logo’s te showen!

POWERKLEDING

Met name voor de vrouwen is echte powerkleding een niet te missen trend. Zeker met de #metoo discussie nog fris in het geheugen is het belangrijk voor vrouwen om sterk over te komen. Kleding is hier uitermate geschikt voor en dit zie je dus terug in de modetrends. Brede schouders en oversized jassen gaan ervoor zorgen dat de vrouwen een stoere look gaan krijgen.

modetrends herfst winter 2018
LAAGJES
Waar de laagjes de afgelopen seizoenen al een terugkomende trend was, komt deze ook weer terug in de herfst en winter. Het gaat nu niet om 2 of 3 laagjes maar de komende seizoenen kan het niet gek genoeg. Verschillende grote merken hebben outfits laten zien met maar wel liefst 7 of 8 lagen! Wees dus niet bang om lagen over elkaar te dragen, zeker niet als je twijfelt of je te veel lagen aan hebt. Een ander groot voordeel van deze trend is dat het lekker warm is in de koude dagen die eraan komen.
PRINTS
De prints voor de komende seizoenen zijn de ruit en de dierenprints. Dierenprints zijn al een aantal seizoenen helemaal terug. Dit zal de komende tijd nog niet veranderen. De dierenprints zijn voor alle grote merken op de catwalk gespot. Deze print is dus helemaal hot. De andere veel gespotte print is de ruit. Deze is in de zomer ook al een aantal keer voorbij gekomen en wordt nu dus meegenomen naar de komende seizoenen. De ruit komt met name veel terug in felle kleuren. Je kunt je dus lekker vrolijk kleden met leuke felle kleuren.
ZIJDE 
Zijde is weer helemaal terug. Ook hier zien we zijde kleding met felle kleuren. Dit kan prima gecombineerd worden met een felgekleurde jas. Het fijne aan zijde is dat het heerlijk zit. De stof voelt lekker aan en het lijkt net of je de hele dag in je pyjama rondloopt.

modetrends herfst winter 2018
Moet je je garderobe nog aanvullen? Koop T-shirts, truien en jassen met felle kleuren, prints en felle kleuren.

Welke modetrend vind jij het leukste voor dit najaar?

Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *