6 x mooie iPhone hoesjes

Geplaatst door
De populairste telefoon is ongetwijfeld de iPhone. Zelf heb ik al enkele jaren een iPhone en inmiddels kan ik niet meer zonder. Bij een iPhone hoort natuurlijk een mooi hoesje. Vandaag zet ik 6 mooie iPhone hoesjes op een rijtje!
iphone

1. CASE-MATE WATERFALL

Het eerste hoesje is een echte eyecatcher. De achterkant van het hoesje bevat namelijk prachtige blauwe glitters. En dat is nog niet alles. Zodra je het hoesje schud of draait bewegen de glitters en creëer je een prachtig waterval effect. 
 
2. CASE-MATE BRILLIANCE TOUGH
 
Om in de bling bling sfeer te blijven is er dit luxe fashionable hoesje. Het hoesje bevat schitterende kristallen waarmee je ongetwijfeld de show zal stelen. Door het fonkelende effect past dit hoesje perfect bij gelegenheden zoals Kerst en oudejaar. Glitter & glamour!
 
iphone cases
3. RICHMOND & FINCH CHERRY BLUSH
 
Het Cherry Blush hoesje geeft je iPhone een romantische uitstraling. Dit hoesje heeft een roze print met bloemen, vlinders en vogels. Het is mooi afgewerkt met rosé gouden details. Echt een vrouwelijk hoesje dus!
 
4. LAUT HUEX ELEMENTS
 
Hou je van een marmer look? Dan ga je dit marble white hoesje geweldig vinden. Het hoesje ziet er dankzij de print uit alsof het net uit een blok marmer gehakt is, zo mooi! Het marble white hoesje heeft een luxueuze uitstraling en is helemaal on trend. 
 
iphone cases
5. ADIDAS MOULDED CASE SNAKE
 
Ben je een sportief type of vind je het Adidas merk gewoon heel mooi? Dan is dit hoesje iets voor jou. Het hoesje heeft een bijzondere achterkant. Deze is namelijk voorzien van een gedetailleerde slangenprint waardoor hij meteen in het oog springt. 
 
6. RICHMOND & FINCH BLOSSOM
 
Dit hoesje heeft een mooi bloemenpatroon en een zijdezachte finish. Hierdoor voelt het hoesje prettig aan en krijg je meer grip tijdens het bellen. Het hoesje is afgewerkt met gouden details waardoor het luxe uitstraalt. 
 
iphone cases
 
Heb je een mooi hoesje gespot? De iPhone hoesjes zijn verkrijgbaar bij iphone-cases.nl
 
Welk hoesje is jouw favoriet?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Ik vind nummer drie en vier de mooiste. Ik blijf een sucker for die marmerprint. Zelf heb ik een hoesje met een kaartje van Antwerpen om m'n iPhone. 🙂

Reacties zijn gesloten.